פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים עוד פעם מישהוא רושם את השם שלי פה אני שולח לו כל כך הרבה וירוסים לאימיל...הוא חסוי או משהו? רק שאני יזהר בעתיד...
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]מזל טוב!!!![/shadow][/glow]לא.אידיוט.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]מזל טוב!!!![/shadow][/glow] לא. אידיוט. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אדיר.. פשוט אדיר!!!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים כן.....התת רמה שלו פשוט אדירהשכל אחד ישמור על עצמו ויפסיק להתערב בעניינים של אחרים.......
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר כן.....התת רמה שלו פשוט אדירהשכל אחד ישמור על עצמו ויפסיק להתערב בעניינים של אחרים......."שכל אחד ישמור על עצמו ".... למה מה תעשה "SPAMMY"???
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים זה בדיוק התת רמה שאני מדבר עליה.....אני אמרתי שאני אעשה משהו? אמרתי שכל אחד ישמור על עצמו ולא יתערב לכולם בעניינים......ואני די חושב שתקנון הפורום אוסר על התקפות אישיות
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]מזל טוב!!!![/shadow][/glow] לא. אידיוט. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אדיר.. פשוט אדיר!!! אתה יכול להגיד לי ממה אתה מתלהב כל כך ?! הרי אתה גרמת לויכוח המטומטם וחסר משמעות הזה ...! אתה הוא האידיוט !!! אם אתה פותח כזה נושא מטומטם וגורם לאנשים לריב בגללו.
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר תראו מי מדבר על תת רמה: הבנאדם שפותח ת'ראד כדי לקבל עוד הודעות לעצמו... וחות מזה.. הצפה (מה שאתהעשית) זה גם נגד התקנון.. לא?!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים שאני יזכיר מאיפה הוא בא?תקנון פורום, מצטער לא שמעתי על דבר כזה.אבל אם אכן יש דבר כזה, אמני מאמין שלהציף את הפורום תוך כדי הוספת הודעות למונה האישי, והצפת הפורום לא נכלל בתקנון.אם אתה עושה את זה בדרך יפה, "מתחרה" מי יענה ראשון לאנשים שבאמת צריך עזרה עונה בצורה עינינית על כל השאלות זה בסדר, וזה גם נותן אחלה "יחס" לגולש שפחות מבין בחומרה.תחזור לאיפה שבאת, מבחינתי אתה לא זקן עדה.
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים תקנון פורום, מצטער לא שמעתי על דבר כזה.אבל אם אכן יש דבר כזה, אמני מאמין שלהציף את הפורום תוך כדי הוספת הודעות למונה האישי, והצפת הפורום לא נכלל בתקנון.אם כתבת את זה ברצינות, אני בהחלט מציע לך שתבדוק על מה אתה חותם לפני שאתה חותם עליו...כי אתה חתמת על הסכם השימוש (הבולט, שבלתי אפשרי לפספס אותו מכיוון שהוא מכריח אותך לגלול לפחות עמוד שלם למטה לפני הרישום לפורום) ברגע שנרשמת לפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.