עבור לתוכן

איך לא ליפול על כונפות בפגישות עיוורות-ולחסוך עוגמת נפש,כסף והרעלת קפאין.....

Featured Replies

פורסם

שיחה? אני לא רואה איך תחרות של מי יותר פתטי (אחד בתול בן 30 שגר עם ההורים, והשני מחשב כמה עולה לו סקס VS לאונן ומחליט שהאפשרות השניה משתלמת יותר) קשורה לרמת ידע גבוהה.. אם כבר זה להיפך.

• תגובות 647
  • צפיות 70.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מנגל מון

אתה כמו סם הנשר מהחבובות - שומר המוסר של הפורום - חחח

קרירי

אתה לחלוטין צודק , בדייט אתה מבזבז נניח לפחות 150 שח' במינימום ( וזה אם היא ממש חמה עליך ככה שהיא רוצה כבר הביתה ) עכשיו לא בכל פגישה אתה מצליח לפגוע ( קרי בולז איי ) ( חחח , בולס אי אי אי ) ככה שנניח אחת משלוש יוצא לך , ככה שיוצא שעל שיגול אתה" מבזבז " לפחות 450 שח' ( מישהוא אמר נערת ליווי - זה אותה עלות ) ( בעסה אין לי כסף לזה אפילו ) ובתור השוואה , בקבוק שמן תינוקות כמה עולה ולכמה "הנאות" " משחקים" הוא מספיק ? המממ והחסכנים משתמשים בסבון שאמא בין כך שמה במקלחת ( ובזבזים מים , ראה תרד נפרד ) .

הבעיה שלי שאוד מאט יגבילו את כמות המים למשק בית בקנסות כבדים

זה גם ידפוק לי את העבודה וגם את ההנהות הקטנות

שיחה? אני לא רואה איך תחרות של מי יותר פתטי (אחד בתול בן 30 שגר עם ההורים, והשני מחשב כמה עולה לו סקס VS לאונן ומחליט שהאפשרות השניה משתלמת יותר) קשורה לרמת ידע גבוהה.. אם כבר זה להיפך.

סליחה 31 :silly:

פורסם

זה שאתה גר אצל ההורים זה עוד איכשהוא אפשרי (מצב כלכלי לא משהוא \ בעייה נפשית שמונעת לעזוב) אבל זה שאתה בתול , זה קשה לי להאמין , אני לא בתול מחצי מהגיל שלך .

אתה לא מאמין איזה אנשים יצאו מהבתלות שלהם (אני לא יודע איך אתה נירא אבל ראיתי בטוח יותר גרועים)אין סיבה שאתה תישאר בתול (אפילו שזה ידורש ממך הוצאה כספית דיי כבדה + פעם ראשונה לא משהוא ).

פורסם

עם כל הכבוד ערנב - הכל בזכותך :)

פורסם

טוב הבנו חלס אל תאפכו את זה לעוד דיון עלי

או לחלופין תשלמו לי מאות אלפי שקלים ואני מוכן לצלם את עצמי חודש רצוף ...

פורסם

בואו נשלח את קרירין לאח הגדול.

פורסם

כן אבל הוא יציג אזרח אמריקאי תפוסי לא אזרח ישראלי טיפוסי .

פורסם

כבודי לא הולך בחינם

כן אבל הוא יציג אזרח אמריקאי תפוסי לא אזרח ישראלי טיפוסי .

למה אמריקאי דווקא ?

אני יציג חולה נפש קבניסט שאוהב לצפות בנארוטו בגירסה היפנית וTNA

וגולש יותר מידי בפורומים של חננות (לא אישי אבל זה האמת)

שבאחד מהם יש בעל אתר כניראה יותר חולה נפשית מימני ;D

פורסם

כבודי לא הולך בחינם

למה אמריקאי דווקא ?

אני יציג חולה נפש קבניסט שאוהב לצפות בנארוטו בגירסה היפנית וTNA

וגולש יותר מידי בפורומים של חננות (לא אישי אבל זה האמת)

זה תאור מדויק של ילד אמריקאי ממוצע (רק שחכתה להוסיף "לשבת אם אבא ולראות espn ")

פורסם

במקרה שלי את בני השרון -אבל לא שידרו 200 שנה בשידורי חינם

פורסם
  • מחבר

חברה,בתור פותח הפוסט הזה,אני מאוכזב מכם קשות.

רק עכשיו התפניתי לעבור עליו החל מתגובתי האחרונה בעמוד 10 וגיליתי

שאתם פשוט הורדתם אותו לזנות.

כל העמודים החל מאמצע דף 10 ועד עכשיו הם פשוט SPAM טהור.

SHAME ON YOU

פינק טמנה לכם מלכודת של דבש וכמעט כולכם נפלתם לתוכה בענק

ציפיתי לפחות, מרובכם, ליותר....

ועכשיו ברצינות:

מסכים לחלוטין אבל מה הקשר בין זה לבין הסכם ממון שלא נותן כלום (כלכלית לצד השני)

תראה דן ראיתי מספיק זוגות מתגרשים ולא רק זה אני יספר לך סיפור אמיתי שקרה לבת דודה שלי שלא רציתי לספר

ברשת לפני כי זה היה טרי -ולא רציתי שזה יתרוצץ ברשת

בת דודה בחורה צעירה ומשכילה ואם מספיק מחזרים

היה לה חבר כמה שנים רצופות

בחור אם עבודה בהי טיק שמרוויח טוב -עד פה הכל ניראה רגיל

יתחתנו קנו בית חשבו על ילדים

נסעו לחול לירח דבש

נעלם לה לכמה ימים -התחילה לחטת -אופס תרופות לאידס (סיפור אמיתי לא אופרת סבון )

חזרו לארץ יתגרשו פירקו את הבית כמובן -לא יודע אם היא חולה או לא אבל נידפקה בטח לכל החיים מהסיפור הזה

אח שלי,אני חושש שמכרו לך סיפור מצוץ מהאצבע.

התחלת הסיפור לא מסתדרת לי כלל עם סופו.

אפרופו איידס:

הייתה לי חברה די חנונית, ממש לא אחת שמשדרת סקס.להיפך מכל הבחינות (גוף , התנהגות , לבוש) נדפה ממנה

שמרנות ואיפוק ולעולם לא הייתי חושב שדווקא היא זאת שתבגוד בי,אבל זה אכן קרה כדלהלן:

תפסתי אותה על חם עם קולגה מהעבודה,עושים את זה בתוך הרכב שלה בחניון ציבורי..

מאז אותו מקרה עברו עליי 3 חודשים מתוחים למדיי ,עד שעשיתי בדיקת דם וקיבלתי תשובה שאני נקי.

כנראה שזה אחת הסיבות מדוע כיום אני מזדהה עם הגישה של רוב אוכלוסיית העולם (כ-6.5 מיליארד)

שסבורים שמקומה של האישה הוא בבית.נקודה!!!

יש לי גם עוד בן דוד שעשה חתונה מפוארת -ההורים שילמו והרבה

רבו תוך חודשים יתגרשו חזר לגור אם ההורים .

סיפור דומה לזה קרה גם במשפחה המורחבת שלי ,כנראה שזה תרחיש שחוזר על עצמו.

ככה שכן אני יכול להבין אותך בחלק הזה ואני לא מאמין בחתונה בעצמי גם אם הזוג מאוהב

ורק שתידע בארץ גם אם מקימים מה שניקרא "משק בית משותף" בלי חתונה וגם אם אין ילדים לאישה יש זכויות שזה מבחינתי טימטום

וחבל שזה ככה

מעמד הידועה בציבור הומצא על-ידי נשים שהבינו שהגברים היום כבר למדו את הלקח וכבר לא נופלים בפח בנקל.

אני לא מכיר בסמכות של בית משפט להתערב בחיי הפרטיים כל עוד לא התחתנתי ולא והכפפתי את עצמי

לחוקי המדינה בכל הקשור ליחסי עם בנות זוג.

אם איזשהו הרכב משפטי יעז לדרוש ממני לשלם מזונות או משהו אחר אך ורק בגלל שחייתי עם מישהי

תקופה מסוימת אז אני אצא למלחמה נגדו בכל האמצעים העומדים לרשותי ואני אף מוכן לשלם את המחיר וללכת בראש מורם לכלא.

מבחינתי החוק הזה אינו חוקי ונוגד גם את זכויות האזרח הבסיסיות לפרטיות וגם סותר שורה ארוכה של חוקים אחרים.

מקובל עליי שמי שמתחתן, נותן למעשה לרשויות דריסת רגל בחייו הפרטיים, ובאמת אין לו על מי להלין ,

מלבד על עצמו,אולם לא יעלה על הדעת שגבר אשר חי עם מישהי יחויב בחובות החלים על בעל כאשר הוא מעולם לא

התחתן ולא הסכים לכך,שהרי אם הוא היה מסכים להתערבות של מוסדות השלטון אז ממילא הוא היה ממסד את הקשר

עם אותה בחורה באמצעות חתונה...

פשוט אבסורדי ,מגוחך ומעוות לחלוטין.

אבל כל מה שאמרתה פשוט לא נותן תשובה למה לעשות הסכם ממון כזה שמקפח לגמרי את הצד השני

זה פשוט לא מובן לי והסברתי מקודם למה

מי בכלל דיבר על חוזה מקפח?

בסך הכול מדובר בהסכם שמבטיח שבמקרה של פירוק החבילה,הנכסים שהיו אצל הצדדים לפני החתונה יישארו ברשותם גם

אחרי הגירושין ולצד השני לא תהיה שום זכות בהם.

הרי ממילא רכוש שייצבר ,ביחד אחרי הנישואים מתחלק שווה בשווה ,אז מדוע אתה רואה בזה קיפוח?

להיפך ,זה צודק ופירי לחלוטין.

פורסם

תרופות לאיידס? ???

למה אף אחד לא סיפר לי?

פורסם

אח שלי,אני חושש שמכרו לך סיפור מצוץ מהאצבע.

התחלת הסיפור לא מסתדרת לי כלל עם סופו.

אפרופו איידס:

הייתה לי חברה די חנונית, ממש לא אחת שמשדרת סקס.להיפך מכל הבחינות (גוף , התנהגות , לבוש) נדפה ממנה

שמרנות ואיפוק ולעולם לא הייתי חושב שדווקא היא זאת שתבגוד בי,אבל זה אכן קרה כדלהלן:

תפסתי אותה על חם עם קולגה מהעבודה,עושים את זה בתוך הרכב שלה בחניון ציבורי..

מאז אותו מקרה עברו עליי 3 חודשים מתוחים למדיי ,עד שעשיתי בדיקת דם וקיבלתי תשובה שאני נקי.

כנראה שזה אחת הסיבות מדוע כיום אני מזדהה עם הגישה של רוב אוכלוסיית העולם (כ-6.5 מיליארד)

שסבורים שמקומה של האישה הוא בבית.נקודה!!!

זה קרה במציאות תאמין או לא

מה לעשות יגאל שילון לא צץ פתאום ואמר למישהו במשפחה מצלמה ניסתרת

ואני לא יודע באיזה עולם אתה חי אבל בעולם שלי לא עושים חתונה ובונים בית

ואז מתגרשים ומוכרים את הבית רק בשביל מתיחה

זה היה אמיתי תפנים -נדיר אבל קורה

מעמד הידועה בציבור הומצא על-ידי נשים שהבינו שהגברים היום כבר למדו את הלקח וכבר לא נופלים בפח בנקל.

אני לא מכיר בסמכות של בית משפט להתערב בחיי הפרטיים כל עוד לא התחתנתי ולא והכפפתי את עצמי

לחוקי המדינה בכל הקשור ליחסי עם בנות זוג.

אם איזשהו הרכב משפטי יעז לדרוש ממני לשלם מזונות או משהו אחר אך ורק בגלל שחייתי עם מישהי

תקופה מסוימת אז אני אצא למלחמה נגדו בכל האמצעים העומדים לרשותי ואני אף מוכן לשלם את המחיר וללכת בראש מורם לכלא.

מבחינתי החוק הזה אינו חוקי ונוגד גם את זכויות האזרח הבסיסיות לפרטיות וגם סותר שורה ארוכה של חוקים אחרים.

מקובל עליי שמי שמתחתן, נותן למעשה לרשויות דריסת רגל בחייו הפרטיים, ובאמת אין לו על מי להלין ,

מלבד על עצמו,אולם לא יעלה על הדעת שגבר אשר חי עם מישהי יחויב בחובות החלים על בעל כאשר הוא מעולם לא

התחתן ולא הסכים לכך,שהרי אם הוא היה מסכים להתערבות של מוסדות השלטון אז ממילא הוא היה ממסד את הקשר

עם אותה בחורה באמצעות חתונה...

פשוט אבסורדי ,מגוחך ומעוות לחלוטין.

מסכים לגמרי שזה הזוי לחלוטין

אבל זה המצב בארץ ומה בדיוק יעזור לך להיות בכלא ?

יוציאו לך הוצאה לפועל גם שאתה בכלא ויתנו לבחורה את החלק שלה

תגיד תודה לפימינאציות

ואני לא רואה מצב אפוך שלגבר ידוע בציבור יתנו לרושש אישה עשירה

משום מה בארץ התפתחה גיזענות אפוכה וממוסדת בגלל שפעם נשים הופלו לרע

מי בכלל דיבר על חוזה מקפח?

בסך הכול מדובר בהסכם שמבטיח שבמקרה של פירוק החבילה,הנכסים שהיו אצל הצדדים לפני החתונה יישארו ברשותם גם

אחרי הגירושין ולצד השני לא תהיה שום זכות בהם.

הרי ממילא רכוש שייצבר ,ביחד אחרי הנישואים מתחלק שווה בשווה ,אז מדוע אתה רואה בזה קיפוח?

להיפך ,זה צודק ופירי לחלוטין.

זה כבר הרבה יותר נורמלי

אני חשבתי שאתה מתכוון כל אחד והרכוש שלו לכל האורך נישואין

אבל בכל זאת אני חושב שזה ישר מכניס חולה לנישואין על ההתחלה

אם היה סכום נכבד במקרה שהמעמד הכלכלי שונה בין בני הזוג זה כבר היה סיפור אחר

גם הצד ה"עני" לא היה נישאר בכוח בגלל הכסף (חוץ מאנשים מאוד חמדנים)

וגם יש יותר אמון בין בני הזוג

פורסם

תרופות לאיידס? ???

למה אף אחד לא סיפר לי?

תרופה לאיידס קיימת , יעילה עד ל 48 שעות אחרי ההידבקות

פורסם

חבל שאפשר לזהות הידבקות רק חודשיים אחרי :silly:

ובטח הוא התכוון ל"קוקטיילים", כדורים שמונעים את התפשטות הוירוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים