עבור לתוכן

טיזר מרשים ל - RED FACTION 3: GUERRILLA

Featured Replies

פורסם

Red Faction 2 לא משחק בינוני? אתה רציני?

העלילה לא עושה כלום, מובילים אותך ביד לאורך כל המשחק, אין לו עומק טקטי בשיט - זה shooter ארקיידי וטיפה מסוגנן - אתה פשוט הולך ומרסס כל מה שנמצא בגובה העיניים שלך.

אני זוכר אולי פעמיים בכל המשחק שבאמת השתמשתי בעכבר בשביל לכוון למעלה/למטה.

הוא היה כיפי, אבל קצר מאוד ורדוד ולא מדגדג את הראשון שמבחינתי הוא אחד ממשחקי הפעולה הטובים בהם שיחקתי(ושיחקתי בהרבה, ביזבזתי המון זמן מהחיים שלי על משחקי מחשב).

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מתכוון למשחק שבכותרת.

לגבי השני, זה שלא שיחררו אותו עם מולטי בגרסת המחשב היה אכזבה עצומה (ב - PS2 היה מולטי עד כמה שידוע לי).

הנשקים היו ממש כיפיים לשימוש...

פורסם

זה היה מעין מולטי עם בוטים בלבד או משהו כזה... משהו ממש ממש ממש מוזר.

זה לא כ"כ הזיז לי בהתחשב בכך שאני לא שחקן מולטי, אבל זה גם איזושהי עדות לאיכות המוצר.

בקשר למשחק שבדיון הנוכחי - הכל בו נראה נורא בינוני, וזה מתחיל בכך שאשכרה לקחו קריין שיחקה את פונטיין. "ONE MAN! ONE GOAL!" בלי אפילו טיפה של הומור עצמי, זה כבר גורם לי לחשוד שהמשחק הזה הולך להיראות כמו מאות הסרטים שהטריילר שלהם נשמע ככה.

+

אני רואה בעיקר סביבות פתוחות לא מגוונות ולא סביבות סגורות עם המשכיות ביניהן, אני רואה שהמשחק הוא בגוף שלישי ולא בגוף ראשון(תאר לעצמך פתאום HL היה בגוף שלישי, זה לא היה נראה לך טיפ-טיפה מוזר?), אני רואה שהוויס אקטינג בינוני להחריד...

אני רואה גרפיקה שמזכירה לי את המשחק סטייל GTA ההוא שיצא לפני Halo 3... שיש לך מעין כוחות על, ברח לי השם שלו.

בד"כ גם למשחקים/סרטים גרועים יש טריילרים טובים... לזה אין.

אני מקווה להיות מופתע.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאלו דברים חשובים בכלל (קריין וקולות).

אני חושב שההחלטה לעבור לגוף שלישי היא לא סתמית ויש לה חשיבות למשחק (וככה הם גם מפרידים את עצמם מהשוק המוצף של ה - FPS).

הרפיקה והפיזיקה נראות מצוין לדעתי.

סביבות פתוחות זה דווקא רעיון טוב, מגוונות או לא עוד ממש מוקדם להסיק לדעתי.

והגישה הרצינית של המשחק היא אותה הגישה (נטולת ההומור העצמי להגדרתך) של המשחקים הקודמים.

לדעתי זה דווקא יוצר אווירה לא רעה, מי לא רוצה לקחת חלק במהפיכה הרי ? :jump: (זוכר את FREEDOM FIGHTERS ?)

פורסם

בינתיים הדבר העיקרי שמפריע לי במשחק הזה הוא שאין Gore ו-Gibbing...

אם כבר לפרק לגורמים את כל המפה, למה שהאוייבים ישארו בחתיכה אחת ? >:(

פורסם

אהלן!!

הורדתי את הדמו שלו לPS3 יצא ב23 לחנות האמריקאית

אחרי 2 דקות חזרתי לLBP

פורסם

בטח שאני זוכר את פרידום פייטרס, אני עדיין מחכה לשני! כזה משחק מעולה... געגועיי לשרברב המורד.

מה זה LBP?

פורסם
  • מחבר

LITTLE BIG PLANET, לא יודע למה הוא דחף אותו לדיון הזה (לא דומה בכלל למשחק המדובר אם הוא רצה להשוות אותם).

פורסם

סיימתי את 2 הראשונים בדרגה הקשה. משחקים נהדרים.

פורסם

דניס - אחלה GAMEPLAY הבאת פה (כאילו אחלה קישור).

עושה רושם של אחלה משחקיות - כמובן צריך לבחון את המצלמה עד כמה היא טובה.

המנוע הרס מוסיף המון הנאה למשחק והמון אפשרויות כל מה שצריך זה להיות OPEN MINDED ולמצוא טכניקות חדשות להגיע ולהרוג אנשים.

נשקים שבאמת מחדשים את הארסנל של משחקי הפעולה.

ועל פניו נראה מרשים ביותר - השאלה הנותרת זה הגרפיקה והסאונד

פורסם

אוקי דעתי על המשחק

A O.K!

פורסם

נראה כיפי ומהנה(כמו Red Faction 2) אך נראה כי האויבים טיפשים במיוחד ולוקח לך 8 שנים למות(גם כמו Red Faction 2), מה שנותן תחושה של משחק די ארקיידי.

שמח לראות שהGeo Mod עבר שיפור ניכר, נקווה שבאמת נראה אותו בפעולה, ברד פקשן 2 בקושי היה לו שימוש ובאחד היה לו שימוש מועט מאוד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה משחק דפוק לגמרי

שיעשו יותר משחקים מציאותיים

כבר עברנו את התקופה שאולי יש מפלצות וחייזרים וכל הנשקים המעפנים והסיפורים המשעממים האלה...........

יותר משחקים כמו COD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים