פורסם 2009 במרץ 2616 שנים יש לי ראוטר בבית, EDIMAX BR-6204WG ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי, לא מצאתי איך, אז הורדתי דרך אתר אדימקס "מדריך" עכשיו, לפי מה שאני רואה שם, את הראוטר צריך לחבר למודם דרך LAN ואת המודם למחשב מה אני עושה אם אין לי חיבור כזה LAN במודם? (מודם מסוג תומסון שנתנו לי בהוט) יש דרך אחרת לחבר? או שצריך להחליף מודם? תודה רבה לעונים!
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר חיברתי את הראוטרהאינטרנט במחשב עבד (למרות שממש ממש ממש איטי, לא יודע למה)אבל אינטרנט נייד לא היה, הנייד לא קלט כלום...איך זה אמור לעבוד?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת, המחשב קלט את הראוטר, התחבר הכל בסדר... אבל האינטרנט לא עובד לי בנייד הוא מתחבר אבל "מתנהג" כאילו לא מחובר... מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה, כהתחברתי דרך הניייד היה כתוב: unsecured network כלומר, לא ביקש ססמא כדי להתחבר איך אפשר לשנות את זה?
פורסם 2009 באפריל 116 שנים תגדיר הצפנה לרשת האלחוטית שלך בממשק של הנתב.מה הכוונה לא עובד? המחשב קיבל כתובת IP תקנית? יש פינג לdeafult gateway?
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר קניתי את הנתב לפני שנה בערך, כבר אין לי את המדריך אתה לא חושב שהייתי קורא לפני שאני בא לשאול פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.