עבור לתוכן

בקשר לספק

שלום אני קניתי מחשב בקיצור אני צריך ספק ויש לי ספק מחבר של HEC 750WATT אמרו לי שהם לא טובים מי שיוכו 2,028 הצבעות

1. 1. שלום אני קניתי מחשב בקיצור אני צריך ספק ויש לי ספק מחבר של HEC 750WATT אמרו לי שהם לא טובים מי שיוכו

• ספק
      0
    • ספק

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום אני קניתי מחשב בקיצור אני צריך ספק ויש לי ספק מחבר של HEC 750WATT אמרו לי שהם לא טובים מי שיוכול לעזור

תודה רבה אגב זה היום הראשון שלי

פורסם

לעניות ידיעתי, ספק כח מעולה, עם 2 מאווררים מבוקרים, לוחות צינון מנחושת, מאוד שקט, אפילו במעמס גדול, כל מה שספק טוב צריך, בלי קישוטים וצלצולים. לי יש ספקים שלהם הרבה שנים בלי שום בעיה. אבל שווה לבדוק מכאלה שמהם שמעת שהחברה לא משהו..

חברת HEC (או CMPUCASE בשמה השני) מאוד ותיקה, עם המון נסיון וידע בתחום הזה (ובמארזים).

מאידך, יש חברות יותר מתקדמות (SEASONIC למשל) עם אמצעי פרסום הרבה יותר יעילים..

בשורה תחתונה, הכל שאלה של מחיר שאתה מוכן לשלם.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לא יודע למה פתחת סקר - לכן הוא ננעל.

דבר שני אנחנו מקפידים פה על מתן כותרות נורמאלית שמהן ניתן יהיה להבין מה אתה הולך לשאול בדיון. אם צריכים המלצה לספק מוסיפים את התקציב לכותרת.

שורה תחתונה, אם כבר קנית - תתחדש.

אם אתה רוצה לקנות משהו ומתלבט בין ה-HEC למשהו אחר, אז אתה צריך להוסיף את התקציב שאתה מוכן להוציא לכותרת ובנוסף לערוך את ההודעה שלך (ע"י כפתור עריכה) ולספר לנו איזה מעבד יש לך ואיזה כ.מסך (בתור התחלה. אם יש לך מידע על כמה כוננים קשיחים וכו' זה גם עוזר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים