פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מנוע unreal, ואין אפשרות ל-AA (גם לא מהדריבר עם תאימות של UT3)לפחות הוא רץ טוב אבל זה מרגיש לי משחק די מעפן בסך הכל... עוד GTA Wannabe לרשימה.אולי הוא משתפר בהמשך אבל אני מוותר, לא מתחבר לזה, יותר מדי קונסולה.כדי שתתרגל(נתרגל)..המגמה רק הולכת ומתפשטת..כל משחק עם חצי הייפ מקבל פורט בו זמני למחשב,כאשר כמו שניתן לראות על פי המגמה האחרונה,מדובר בפורטים מלאים וישירים לגמרי..בלי שום טיפת אופטימיזציה לPC..עד כדי כך שאפילו גראפיקה אי אפשר לשנות,ומקבלים את המשחק בדיוק כמו שהוא נראה בקונסולות..
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים זה לא שמפריע לי אם זה פורט או לא (מלבד AA). כמה אופטימיזציות שלא יעשו - זה פשוט לא משחק שאני נהנה לשחק. בכלליות אני מעדיף שיהיו פורטים ל-PC מאשר שלא יהיו בכלל. כל מה שאני אומר זה שמדובר במשחק טיפוסי לקונסולות, לא מספיק "רציני" עבורי אני לא פוסל אותו חד משמעית, בטוח מישהו יהנה ממנו...
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים בכלליות אני מעדיף שיהיו פורטים ל-PC מאשר שלא יהיו בכלל. ממש הוצאת לי את המילים מהפה..
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר זה לא שמפריע לי אם זה פורט או לא (מלבד AA). כמה אופטימיזציות שלא יעשו - זה פשוט לא משחק שאני נהנה לשחק. בכלליות אני מעדיף שיהיו פורטים ל-PC מאשר שלא יהיו בכלל. כל מה שאני אומר זה שמדובר במשחק טיפוסי לקונסולות, לא מספיק "רציני"עבורי אני לא פוסל אותו חד משמעית, בטוח מישהו יהנה ממנו... כמוני אני גם צריך לנסות את GTA החדש אם אתם אומרים שהוא הרבה יותר טוב.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים טוב התקנתי היום את המשחק והוא נחמד מאוד אבל יש לי כמה שאלות: 1. איך משנים את ההגדרות הגראפיות? בתוך המשחק אפשר לשנות רק רזולוציה? האם ניתן לשנות עוד הגדרות בכלל? 2. יש לי בעיה: סיימתי את המשימה הראשונה במשחק שרדפו אחרי שוטרים ואחר כך נסעתי למגרש מכוניות כזה ושם לקחתי איזה אישה אחת למקום אחר ואז אחרי שהגעתי למקום הזה מופיעה לי מפה וכתוב לי למטה reciving וזה לא ממשיך. הנה תמונה: תודה לעוזרים
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר ^^ואתה רוצה שנאמין שאתה עוד לא בדקת את ה-GTA החדש?יכול להיות שזה נדיר אבל באמת לא שחקתי ב GTAטוב התקנתי היום את המשחק והוא נחמד מאוד אבל יש לי כמה שאלות:1. איך משנים את ההגדרות הגראפיות? בתוך המשחק אפשר לשנות רק רזולוציה? האם ניתן לשנות עוד הגדרות בכלל?2. יש לי בעיה: סיימתי את המשימה הראשונה במשחק שרדפו אחרי שוטרים ואחר כך נסעתי למגרש מכוניות כזה ושם לקחתי איזה אישה אחת למקום אחר ואז אחרי שהגעתי למקום הזה מופיעה לי מפה וכתוב לי למטה reciving וזה לא ממשיך.הנה תמונה:תודה לעוזרים1. אתה יכול לשנות רק רזולוציה...ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי גם היתה אפשרות של AA כי גם ככה זה נראה דומה.2.תלך אחרי ה- X הירוק..הוא תמיד מכוון אותך. אם אני לא טועה אתה צריך להיפגש עם מישהו.אני כבר במשימה חדשה ששם אני צריך לנהוג מהר ולהפחיד איזה מאפיונר (שאיתי באוטו ) שיגרום לו לשפוך מידע.
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים מחבר כמה שלבים יש מישהו יודע ?אני בשלב שאני צריך לעצור את המכונית לפני שהיא מגיעה ליעד.אגב Game Informer ו- GamePro הביאו למשחק ציון של 8.5. טוב לדעת שלא כולם הולכים עם העדר וקוטלים אותו.http://www.gameinformer.com/NR/exeres/CECF4961-9C80-42BF-81C7-C8ECDB96C4CB.htm[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים מחבר יש במשחק 30 שלבים ו 105 תתי משימות...זה טוב..יהיה ארוך total of 31 story missions and 105 side missionshttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Wheelman
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים חחחח הוספתי גם כמה תמונות איך מחליפים תחנות ברדיו? בדקתי ב CONTROLS וכתוב ב substact משו כזה וadd איפה זה במקלדת ?? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר ^אתה יודע שאתה יכול לשנות שהמכונית תהיה רחוקה \ קרובה יותר מהמסך על ידי לחיצת מקש DELETE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.