עבור לתוכן

מבקש המלצה למארז שקט איכותי וחסין אבק (350 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז MIDI איכותי, שקט, עם מסננות נגד אבק.

יצאות: firewire, usb, audio

מחיר יעד 350 ש"ח

פורסם

יש לך את הCM690 או את הANTEC300.

שניהם טובים מאוד ועם מסנני אבק. אני אישית מעדיף את הCM.

פורסם
  • מחבר

לגבי CM690 ראיתי הצעה הכוללת ספק:

http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-690-500W~6~0.htm

מה דעתכם?

ולעצם המארז:

הוא נראה לי כולו מחורר ועשוי משבכה (mesh). האם זה לא קצת בעייתי עם הגדרת "חסין לאבק"?

כמו-כן ראיתי שיש לו מאווררים מכל צד: מלמעלה?! מלמטה ?!! מהצדדים ומאיפה לא?

האם למישהו יש באמת ניסיון עם המארז התמוה הזה ואיך לא מצטבר בו אבק? ואם כן איך מנקים שבכה מחוררת שכזאת?

פורסם

יש לך את הCM690 או את הANTEC300.

שניהם טובים מאוד ועם מסנני אבק. אני אישית מעדיף את הCM.

מממהה??? יש בANTEC300 מסנן אבק? יש לי אותו לא שמעתי על כזה דבר בחיים:o

יש דרך לפרק אותו ולשטוף או משהו בסגנון? או שהוא סתם מובנה?

פורסם

אני חושב שהוא דיבר על הרשת ברזל הזות שיש מיקדימה (זו שהמאורר נימצא מאחוריה).

בכל מיקרה נסה לפרק את המאורר מקדימה ולבדוק .

והבחור שרוצה לקנות מארז:למרות ששניהם טובים (הcm690 וה antec300 ) הcm690 עדיף .

פורסם

מממהה??? יש בANTEC300 מסנן אבק? יש לי אותו לא שמעתי על כזה דבר בחיים:o

יש דרך לפרק אותו ולשטוף או משהו בסגנון? או שהוא סתם מובנה?

כן, יש לו מסננן אבק. אתה מוזמן לבדוק.

פורסם

1. פותח הדיון - אנא הוסף את התקציב לכותרת.

2.אנטק 300 מגיע עם מסנני אבק שהם מתחת ל"רשת" הקדמית הזו. ניתן לשתוף אותם בקלות רבה.

3.גם האנטק 300 וגם ה-690 לא ממש נחשבים לשקטים ותלוי עד כמה העניין הזה חשוב

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מארז MIDI איכותי, שקט, עם מסננות נגד אבק.

יצאות: firewire, usb, audio

מחיר יעד 350 ש"ח

כתבתי בפירוש: מחיר יעד 350 ש"ח.

אוסיף עוד שאני מחפש גם ספק ולכן אם יש מארזים המסופקים עם ספק (מינימום 450 ווט, איכותי ושקט) אז מחיר היעד שלי הוא 650 ש"ח.

ה antec 300 לא כולל יציאה של firewire ולכן הוא לא מעניין מבחינתי.

אני חושש בעיקר מאבק בשני אספקטים:

הראשון חיצוני. אם המארז, חיצונית לא חלק, אני מניח שיצטבר עליו אבק שקשה לנקותו בהעברת מטלית. CM690 נראה לי מהצילומים מלא בחורים (רשת) ולכן מועד מטבעו ללכוד אבק חיצוני.

השני פנימי. אני מבין שמסננת אבק צריכה להיות על כל מאוורר שמכניס אוויר למארז (intake). המאווררים שמוציאים אוויר אמורים להוציא אוויר מסונן. אבל אם יש פתחים נוספים למארז או חורי אוורור אזי אוויר יכול להכנס (או לצאת) דרך אותם פתחים. תלוי מאד בתכנון המארז ותכולתו כיצד מאזן הלחצים והסעת האוויר במארז כך שכל האוויר שיישאב למארז יעבור סינון וכל הפתחים הפסיביים ישמשו ליציאה בלבד.

לא ראיתי התייחסות מעמיקה כזו בהגדרות היצרנים ולכן אני שואל את אנשי הפורום שיש להם ניסיון מצטבר (ללא אבק) ויכולים לחוות דעה מניסיונם.

פורסם

ואני כתבתי בפירוש שהוא צריך להיות בכותרת

1. פותח הדיון - אנא הוסף את התקציב לכותרת.

פורסם

לי יש CM690 מרוצה ממנו ברמות מגיע עם מסננים עם הכול הוא דיי שקט

כאשר מחברים את המאוורר בצד הוא עושה רעש טיפה מעצבן אבל זה רק עם אתה ממש רגיש לרעש

עוד משהו לגבי המאוורר בצד הוא מגיע ללא מסנן כמובן אבל אפשר לקחת מלמטה יש שם מסנן עם מקום למאוורר אבל הוא לא מגיע עם מאורר ומאוורר גםם לא נצרך שם אז כך משם את המסנן ושים אותו בצד והופה מארז מסונן לחלוטין אתה יודע איך אני מנקה אותו? מדי פעם יש על המארז אבק פשוט להעביר יד ויורד האבק כמובן שזה לא ניקוי יסודי חחחחחח אז אל תיקח את זה רציני

פורסם
  • מחבר

לי יש CM690 מרוצה ממנו ברמות מגיע עם מסננים עם הכול הוא דיי שקט

כאשר מחברים את המאוורר בצד הוא עושה רעש טיפה מעצבן אבל זה רק עם אתה ממש רגיש לרעש

עוד משהו לגבי המאוורר בצד הוא מגיע ללא מסנן כמובן אבל אפשר לקחת מלמטה יש שם מסנן עם מקום למאוורר אבל הוא לא מגיע עם מאורר ומאוורר גםם לא נצרך שם אז כך משם את המסנן ושים אותו בצד והופה מארז מסונן לחלוטין אתה יודע איך אני מנקה אותו? מדי פעם יש על המארז אבק פשוט להעביר יד ויורד האבק כמובן שזה לא ניקוי יסודי חחחחחח אז אל תיקח את זה רציני

תודה על המידע.

למיטב ידיעתי, מסננות מגיעות עם מסגרת שנכנסת למסילה מתאימה. לפחות זה מה שיש לי במארז סופרנו של TT.

איך ההתאמה המיכנית של המסננת מהמאוורר התחתון למאוורר הצד? האם זה אילתור או שיש התאמה מיכנית מלאה?

אגב גם במארז סופרנו המאוורר בצד בא עם חיפוי רשת מאחר והדופן היא פלסטית שקופה. מדי פעם אני עושה למאוורר ולרשת טיפול 10000 הכולל פירוק ומירוק. עבודה קשה ומייגעת.

האם הדופן שעליה מורכב מאוורר הצד ב690 מתפרקת או נפתחת על צירים? האם בזמן פירוק הדופן יש בעייה לנתק את המאוורר (מחובר קבוע או דרך מחבר?)

ולסיכום האם המארז נראה מאובק לאחר ... העברת היד ? האם האבק נשאר בחורים? מצטער אבל האיזור שאני גר בו מלא אבק ולכן השאלות.

פורסם

אוקי לכול שאלותך

המסננת זה אילתור של מישהו מהפורום

אבל היא מתאימה 100%

יש התאמה מלאה

שאלה שנייה עם הבנתי טוב אז זה מתפרק [אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך טוב]

את המאוורר ממש אין בעיה לנתק קודם כול ניתוק מכבל מתח ואחרי זה עם תירצה הוא מחובר על ברגים 2 שניות בידיוק

אחרי העברת יד המארז ניראה נקי כחדש

לא נישאר בחורים הקטנים האלו אפילו קצת אין לך מה לדאוג רק מידי פעם תעביר יד

עם תירצה עוד שאלות הענה

דרך אגב אני ממליץ לך בחום על המארז מומלץ בטירוף מרווח מקורר היטב ולא לשכח גם יפה

פורסם
  • מחבר

תודה לירקוני.

ושב לאנשים נוספים בפורום:

האם למישהו יש ניסיון עם antec sonata ii-EC כולל ספק 450 ווט של אנטק.

המארז נראה בצילומים מאד מעניין. יש לו פילטר אבק ענק. הוא חלק למשעי אבל הבנתי שאולי יש בעיות למקם כרטיס גרפי (כמו 9600GT).

האם אפשר לקבל חוות דעת?

פורסם

אהה מצאתי.. אם אני שוטף את זה אני צריך לחכות שהמים יתייבשו לפני שאני מרכיב בחזרה? או שאני יכול להרכיב גם כשזה רטוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים