עבור לתוכן

אין יותר TV-OUT ?

Featured Replies

פורסם

אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה)

קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב.

אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין.

אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם?

אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)

פורסם

היום מכיוון שיש לרוב אם לא לכל מסכי ה LCD\PLASMA כניסות HDMI ו VGA

אין ממש צורך ביציאת S-video/composite הישנות וזו כנראה הסיבה שהרבה כרטיסים כבר לא מכניסים את האופציה הזו.

בכל מקרה S-Video יותר איכותי מחיבור בננה Composite ככה שאני לא רואה סיבה לשלול חיבור כזה אם מצאת כרטיס עם יציאה כזו.

פורסם
  • מחבר

S-Video לא רואים טוב אצלי כשאני מחבר לטלוויזיה. הצבעים משובשים ויש קווים עולים ויורדים כאלה

אמנם זה בכרטיס מסך ישן מאוד (8 שנים), אבל דווקא ב-Composite רואים מצויין

פורסם

כרטיס שמכיל יציאת RCA (בננה צהובה) כבר המון זמן לא ראיתי.

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=180

הוא 8400GS פשוט, עם יציאת SVIDEO שבדרך כלל בבאנדל שלו הוא מגיע עם מתאם מSVIDEO לRCA.

הוא אמנם לא LP אבל כן שקט - בעל קירור פאסיבי. אבל באופן כללי, אין ספק שהTVOUT הולך ונכחד.

פורסם

יש מתאמים מ VGA (ואפילו מ HDMI) לקומפוזיט או לקומפוננט

c040yq5.jpg

פורסם

יש מתאמים מ VGA (ואפילו מ HDMI) לקומפוזיט או לקומפוננט

אין מתאמים מDVI/HDMI לRCA, אלא רק לRGB.

כן יש ממירים מHDMI/DVI לRCA וSVIDEO, העניין שהם הרבה יותר יקרים.

אתה לא יכול לקחת רכיב דיגיטלי ולמתוח כמה חיבורים פשוטים ולהפוך אותו לאנלוגי. אתה חייב ממיר אקטיבי.

פורסם

dvi to component

dvi to composite

אתה יכול לחפש בצורה דומה גם HDMI.

אני רואה שם מתאמים פשוטים ולא אקטיביים.

פורסם

הרבה חנויות מוכרות זבל...

זה לא אומר שהוא יעבוד...

יציאת RCA היא יציאה אנלוגית בלבד, לכן אם תכניס אות דיגיטלי פנימה, לא ייצא לך אות אנלוגי.

דיברנו על זה בעבר בפורום, אבל אין לי כח למצוא את זה :)

פורסם

מתאם מ VGA ל RCA יעבוד ללא ממיר אקטיבי בתנאי שהכרטיס מסך תומך בזה, כלומר הוא יוציא דרך ה VGA קומפוזיט ו SVIDEO ובעזרת המתאם שהראת, תוכל לחבר לטלוזיה.

פורסם

אם זה היה עובד זה פתרון גאוני, אבל איך אתה יודע איזה כרטיס תומך בדבר שכזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים