פורסם 2009 במרץ 2516 שנים הרכבתי מפרט למחשב למשחקים סרטים, ועם אפשרות לOC ומבקש את דעתכם עליו!!!המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32.מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר החבילה 4520 לא צריך ציוד היקפיאני מעוניין שתהיה לי אפשרות לOC טוב בעתיד, שקט ושיעבוד במשחקים הכי כבדים שישהתקציב שלי הוא בסביבות 4500 +/-אם יש רכיבים יותר טובים באותו סדר גודל מכיר אני אשמח לדעת ואם יש אפשרות לOC טוב בעתיד!!!
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, שקט ונתוני גיימינג.להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לOC טוב בעתיד, שקט ושיעבוד במשחקים הכי כבדים שיש
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אל תתעצל גש ללינק וענה בפירוט ככל האפשר על כל השאלות שם (השתמש בכפתור ה"עריכה" בפוסט הראשון שלך פה) - עזור לנו לעזור לך.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אני רואה שאתה זקוק למעט עזרה, נכון? אנא ענה על השאלות הבאות, אחת-אחת, לפי הסדר ובפירוט ככל האפשר: ציטוט מחוקי הפורום:פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?9. האם חשוב שקט? עד כמה?10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.מה שחסר לי זה:-אילו משחקים?- באילו הגדרות/רזולוציה?- אילו סרטים? 1080P? בלוריי מקורי?- עד כמה חשוב שקט?- מה הגמישות התקציבית?- מה הרזולוציה של המסכים שלך? אילו חיבורים יש להם? יעבדו במקביל? על מי תשחק?- לשם מה OC? אתה מבין בתחום? לאיזה רמת OC אתה מתכוון להגיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.