עבור לתוכן

Crysis נתקע עם כרטיס וספק חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם: השבוע שידרגתי את כרטיס מסך מ 8600 ל Radeon Toxic HD4870 Sapphire ואת הספק החלפתי ל Thermaltake 500W .

עד עכשיו, שיחקתי עם 8600 ASUS וספק 450 בלי בעיה, שעות. עכשיו, עם הכרטיס החדש וספק חדש, המשחק נתקע אחרי מספר דקות, זה יכול להיות 5 דקות וגם אחרי 20.

ההגדרות הגרפיות של המשחק על אוטומט (HIGH) כלומר המשחק קובע על פי הכרטיס. שהמשחק עובד, הכל נראה בסדר אבל פתאום פשוט נתקע.

מישהו מכיר את התופעה? אני משתמש בדריבר האחרון של Sapphire. מעבד 8400 ו 2 גיגה RAM.

מתחיל להצטער על כל השידרוג.... אולי הכרטיס הזה היה טעות... פעם ראשונה שאני קונה ATI .

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם הכרטיס הנ"ל רק של GIGABYTE והפיתרון שלי היה להגדיר ידנית את מהירות המאוור שעל הכרטיס כי על אוטומט הוא היה עובד

על 78 מעלות וזה לא ממש תקין לכן במצב רגיל אני עובד על 35 אחוז וכשאני משחק על 80 אחוז.

תיכנס לCCC של ATI תיגש לATI OVERDRIVE תסמן לו ENABLE וMANUAL FAN CONTROL תשנה את האחוזים ותאשר. מייד אתה תשמע את מהירות המאורר משתנה.

לי זה פתר מלא מצבים של מסך קופא ומסך כחול.

בהצלחה

טל.

פורסם

78 מעלות זה יותר מדי ? ה285 שלי במאמץ של OCCT עובר את זה ואין שום תקיעה

פורסם

אני לא חושב שמשחקים מאמצים את כרטיס המסך ברמה של OCCT

פורסם

78 מעלות זה יותר מדי ? ה285 שלי במאמץ של OCCT עובר את זה ואין שום תקיעה

תשמע התייעצתי פה עם החברה בעניין והבנתי שזה לא תקין שהכרטיס ללא שום מאצץ עובד על 78 מעלות.

אחרי שבדקתי רכיב רכיב במחשב תוכנות מאמץ וכו'....הכול היה תקין והמחשב עדיין נתקע, קפא, מסכים כחולים וכו'....

מהרגע ששיניתי את אוצמת האוורר והכרטיס במצב מנוחה עובד על 40-50 מעלות כול הבעיות ניפתרו.

זה מניסיוני אחרי הרבה זמן שלא מצאתי פיתרון.

פורסם

אני לא דיברתי על במנוחה.

כנראה הבנתי לא נכון , אני התכוונתי שבמאמץ אין סיבה שהוא לא יגיע ל80 מעלות.

אם במנוחה הוא על 80 בהחלט תקלה

פורסם
  • מחבר

הייתה לי בעיה דומה עם הכרטיס הנ"ל רק של GIGABYTE והפיתרון שלי היה להגדיר ידנית את מהירות המאוור שעל הכרטיס כי על אוטומט הוא היה עובד

על 78 מעלות וזה לא ממש תקין לכן במצב רגיל אני עובד על 35 אחוז וכשאני משחק על 80 אחוז.

תיכנס לCCC של ATI תיגש לATI OVERDRIVE תסמן לו ENABLE וMANUAL FAN CONTROL תשנה את האחוזים ותאשר. מייד אתה תשמע את מהירות המאורר משתנה.

לי זה פתר מלא מצבים של מסך קופא ומסך כחול.

בהצלחה

טל.

אתמול - בעזרת תוכנת FurMark הרצתי (http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/#techdata) בדיקות עומס לכרטיס. המאוורר לא ממש מתחיל לעבוד ובטמפ של סביב 70+ המחשב קורס !! או שהתוכנה נופלת. לא יאמן. העברתי את המאוורר לידני - ב 50 אחוז מהירות סיבוב הוא החזיק כמה דקות יותר אבל עדין רואים איך הטמפ עולה ועולה עד שב 70 + הוא עף. הפיתרון היה 90% סיבוב של המאוורר ! רק אז הטמפ נשארה סביב 60 והמחשב החזיק את האפליקציה. אני עובד עם הדריבר הכי חדש (נראה לי 9.3 - הורדתי אתמול). נראה לי ממש באג במוצר !!!

כמובן - ב 90% הוא נשמע כמו שואב אבק !

עכשיו שאני קורא את מה שאתה כותב, אני חושב להחזיר את הכרטיס - אם הוא לא יודע להפעיל לבד את המאוורר או שיש בשלי תקלה או שהוא פשוט לא מוצלח....

פורסם

תשמע אני חושב שהכרטיס שלך מצויין יש לATI יש של התחממות אבל הגדרת המאוורר בצורה ידנית פותרת את העניין :xyxthumbs:

תשנה את האוצמה ל 35-40 אחוז כשאתה לא משחק ותעביר אותו ל 80-90 אחוז כשאתה כן פשוט מאוד ;)

אני מאוד מרוצה מהכרטיס אני לא משחק הרבה אבל כשאני כן אז אני זוכר לשנות את אוצמת המאוורר לא מסובך.

במידה ואין לך עניין לשנות כול פעם אפילו שזאת לא טירחה גדולה אז תחליף את הכרטיס :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה טל על התשובות והעזרה.

אני משתמש בגירסה של 1 גיגה - ציפיתי להרבה מאוד מהכרטיס הזה ....

מעניין אם גם אצלך, בבדיקות של עמידות ויציבות עם FurMark, המחשב יקרוס.... (לא סתם הם אומרים GPU burner )

בכל מיקרה - אני ממשיך לבדוק את הנושא - אני אנסה להוסיף עוד 2 גיגה ראם.

על איזה הגדרות אתה משחק את המישחק ? (רזולוציה ורמת פרטים) ?

תודה,

פורסם

חלק מבעיית ההתחממות של כרטיסי מסך נובעת מהמארז

במארזים דחוסים עם זרימת אויר לא טובה, כרטיס מסך שיש לו פוטנציאל להתחמם, יתחמם.

לי יש GTX260 שהיה מותקן בעבר במארז קומפיוקייס הראה טמפרטורות במנוחה של 50+

אחרי שהעברתי אותו למארז מרווח ומאווורר CM690 הטמפרטורות במנוחה עומדות על 40+

פורסם

משהו קטן ששווה לך לבדוק.

בזמנו כשקניתי את הכרטיס שלי (Sapphire HD4870 של 512 מ"ב), הייתה לי את אותה בעיה בדיוק. Crysis, Spore ושלל משחקים היו תוקעים לי את המחשב לאחר כמה דקות. בכל מקרה, אחרי לא מעט בדיקות של כל רכיבי המחשב והמון תסכול כשלא מצאתי שום בעיה, התברר שיצא עידכון Firmware שפתר את זה ברגע ולא הייתה בכלל שום בעיה במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה, מארז זה לא הבעיה - המארז שלי עם מאורר צד ענק (בנוסף לכל הרגילים) , כל המארז מנוקב (כמו רשת). [br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 14:57:45

משהו קטן ששווה לך לבדוק.

בזמנו כשקניתי את הכרטיס שלי (Sapphire HD4870 של 512 מ"ב), הייתה לי את אותה בעיה בדיוק. Crysis, Spore ושלל משחקים היו תוקעים לי את המחשב לאחר כמה דקות. בכל מקרה, אחרי לא מעט בדיקות של כל רכיבי המחשב והמון תסכול כשלא מצאתי שום בעיה, התברר שיצא עידכון Firmware שפתר את זה ברגע ולא הייתה בכלל שום בעיה במחשב.

תודה !

אני מבין שאתה מדבר על עידכון FIRMWARE לכרטיס מסך .... חפשתי (http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3) אבל אל מצאתי דבר כזה..... אשמח אם תכוון אותי לשם ...

פורסם

יש לי את ה CM690 עם 5 מאווררים והכרטיס שלי עדיין עבד על 78 מעלות במנוחה :nixweiss:

כרגע אני אני מגדיר את המאוורר של הכרטיס ידנית והכול תקין.

לגבי המשחק אני משחק את CRYCIC WARHAED ברזולוציה של 1280X1024 והגרפיקה היא על MAINSTREAM למרות שלפי הגדרות

אוטומטיות הוא שם אותי על GAMER המשחק פשוט רץ יותר טוב כשאני על MAINSTREAM למרות שיש לי 8 ג'יגה זיכרון במחשב CL4 עם

קירור של OCZ.

אישית לא ראיתי הבדלים גם שיחקתי קצת באיכות המקסימלית ולא ראיתי הבדלים פרט לזה שהמשחק קופא לעיתים לשנייה :lol:

אני אומר תעלה את מהירות המאוורר ל90 אחוז בזמן שאתה משחק ואתה תהנה ממנו בטוח מה גם שלמשחק יש סאונד מעולה ואתה בכלל לא תרגיש

את הרעש של המאוורר.

בהצלחה

טל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

אני משחק עכשיו ברזולוציה של 1440x900 (יש לי מסך 24) - לצד החלון של המשחק אני מריץ את הדריבר של ATI כדי לראות טמפרטורה (מפעיל את המאוורר במצב ידני של 40% ) ובחלון נוסף ה task manager כדי לראות מצב RAM. אגב, שמתי לב שהמשחק מגיע ל 2 גיגה ויותר ...

חזרתי להגדרות של הכרטיס המקורי (כל הפרמטרים על מדיום) וכל כמה ימים אני מעלה ל HIGH עוד הגדרה.

עד עכשיו, לא ניתקע המחשב אפילו פעם אחת. אני מעריך שיש פרמטר אחד שבמעבר מ NORMAL ל HIGH יצר את הבעיה - עוד לא עליתי עליו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון אחרון בנושא. אחרי אין סוף נסיונות, התקנתי מחדש מ.ה. - הסרתי וויסטה וחזרתי ל XP SP3 וכל הבעיות נפתרו.

משחק ב HIGH וברזולוציה של 1440x900 - הכרטיס סוף סוף מחזיר השקעה - אפס נפילות אחרי ימים.

משהו דפוק בדריברים ל VISTA או משהו שקשור ל DX10.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים