עבור לתוכן

מחפש מדריך להרצת תכני FULL HD במחשב P4 3.0

Featured Replies

פורסם

שלום חברה, לאחרונה יצא לי לקרוא פה כמה הודעות של אנשים שאמרו שיש אופצייה להפעיל במחשבים כאלה תכני HD בצורה חלקה, ע"י השענת המעמסה על כרטיס המסך , יש לי שני חברים, אחים תאומים :P ,לשניהם יש מחשבים לא משהו, האחד:

P43.0

2GB RAM DDR400

7600GS שתומך בHD

השני :

P43.0

2GB DDR 2 800

9800GT ,

מחשב יותר חזק משמעותית משל הראשון, העיניין הוא שהם לא מצליחים להריץ שום סרט HD כבד יחסית על המערכות האלה, והבנתי שיש אופצייה לשנות משהו במקודדים של K-LITE בכדי שזה ירוץ חלק, אם אפשר מדריך אני אשמח מאוד.

תודה מראש.

פורסם

שימכרו את שני המחשבים ויקנו XBOX

גם שניהם יוכלו לשחק יחד וגם יוכלו לראות כמה סרטים שבא להם

פורסם
  • מחבר

^

תודה.

פורסם

זה נשמע מופרח, שכן...התמיכה למעשה של כרטיסי מסך חדשים ב-HD היא חומרתית...כלומר ברמת החומרה הוא מפענח את הקידוד דוגמת H.264 וכדומה..ככה שלבקש תוכנה שגורמת לחומרה שלא מכילה את המפענחים החומרתיים הללו לפעול כאילו היא כן מכילה אותם..נשמע לי מצוץ מהאצבע...

עם זאת בהחלט סביר שיש אופציה להריץ סרטים באופן חלק יותר (ברמה התוכנתית)..אבל אני בספק עצום שמה שהתוכנה(מה שזה לא יהיה) עושה בפועל זה להשתמש בכרטיס מסך לעיבוד הוידיאו - 1ל1 כמו שכרטיסי מסך חדישים עושים...אם כבר זה עושה משהו זה מייעל/משמיט פריימים או כל דבר אחר שייקל על הפיענוח....מה שמצריך פחות כוח עיבוד.

בסופו של יום אני דיי בטוח שזה פוגע בהנאה הכללית של הסרט בעת צפייה...בהשוואה למחשב עם חומרה תומכת.

במקרה יש לי בבית מחשב בן 10 ששמרתי לצורכי מחקר :silly: .. אני אנסה עליו את השיטה הנ''ל ואחזור עם תוצאות..

פורסם

אחרי המון תוכנות, מקודדים ומדריכים לא הצלחתי לגרום לפנטיום 4 3.2 HT לנגן 1080p חלק לחלוטין.

פורסם

מן הסתם שאתה חייב חומרה שתומכת בזה (כרטיס מסך תומך).

לא מדובר על תוכנת קסם שפתאום תגרום לכרטיס וודו 2 לנגן לך היידף, תקרא את המאמר מתחילתו ועד סופו ותבין.

פורסם

מן הסתם שאתה חייב חומרה שתומכת בזה (כרטיס מסך תומך).

לא מדובר על תוכנת קסם שפתאום תגרום לכרטיס וודו 2 לנגן לך היידף, תקרא את המאמר מתחילתו ועד סופו ותבין.

רפרפתי במדריך מהלינק..

זה עובד רק על NVIDIA או שגם על ATI ?

פורסם

למיטב ידיעתי רק NVIDIA.

פורסם

בלי קשר להאצה COREAVC הוא פשוט קודק מהיר (יש אומרים על חשבון האיכות)

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי קצת, שורה תחתונה:

אפשר להפעיל את זה בשני המחשבים שלהם?

מה אתם חושבים?

פורסם

כן

תקרא את המאמר.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה אבנים בכליות. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים