עבור לתוכן

OnLive - עתיד משחקי המחשב? - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

onlive.png

עמוד הבית- http://www.onlive.com/

GDC 09: OnLive Introduces The Future of Gaming

Next-generation "cloud" technology could change videogames forever.

by Chris Roper

March 23, 2009 - Before I dive into what OnLive is and how it works, let me start by saying that you should read every word of this article as this service has the potential to completely change the way games are played. If it works and gets proper support from both publishers and gamers, you may never need a high-end PC to play the latest games, or perhaps even ever buy a console again. That is not an exaggeration.

161852-OnLive_box_350.JPG

מתוך- http://pc.ign.com/articles/965/965535p1.html

games.jpg

כתבה מYNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3691420,00.html

קרדיט- יובל בירב מ Vgames

OnLive_hands_R1.jpg

טריילרים:

http://www.gametrailers.com/player/47079.html

http://www.gametrailers.com/player/47081.html

161852-How_it_Works_original.JPG

• תגובות 126
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי זה לא יעבוד בצורה חלקה עקב ניצול גבוה מאוד של הרשת - דבר שחברות התשתיות לא ישמחו שיקרה.

דבר נוסף שמשחק נגדו זה העובדה שחלק ניכר מהאנשים משלמים תשלום סמלי של 0 ש"ח על כל משחק שהם משחקים - דבר שלא יתאפשר בשירות זה

ודבר שאני גם לא הייתי ממש אוהב , העובדה שכל תקלה ברשת התקשורת , בין אם זה איטיות או כל תקלה אחרת תגרום לכך שאני לא אוכל לשחק במשחק שאני משלם או שילמתי עליו

פורסם

^

על מה אתה מדבר?

זה בכלל לא יגיע לארץ, וזה לא כזה יקר, משחק היום עולה 220 ש"ח ,פה אתה משלם כמה עשרות דולרים ונהנה מכלל המשחקים, מה גם שאתה לא מתעסק בהתקנות, עדכונים, וכל הבולשיט הזה,

וואוו, זה נראה מדהים, למרות שאני לא מאמין שזה מה שיזיז את הגיימרים מהמחשב שלהם, אחרי הכל, כיף להתעסק בכל ההתקנות ,OC ,נסיונות שיפור, כיף לסחוט את המחשב שלך, יש כאלה שיעדיפו ככה ויש כאלה שאחרת, תלוי בסקרנות ובשימושים. :xyxthumbs:

פורסם

אני צופה מיליון ואחת בעיות ותקלות

פורסם

נראה כמו אחלה שירותי לשחקנים הקז'ואלים שאין להם מחשב על/לא מבינים נאדה במחשבים..

ממש כמו שפעם היו את אותם "חדרי מחשב" בהם היית משלם10-15 שקל לשעה ויושב ומשחק במחשבים..

פורסם

זה העתיד. אבל לדעתי הם מקדימים את זמנם, בהרבה. דרוש מחשבים מפלצתיים בשביל להריץ מספר גדול של משתמשים בו זמנית. זה לא כמו שרת MMO, שרק מחלק מיקומים וכו, כאן צריך לרנדר את כל המשחק, לדחוס את התמונה ולשלוח אותה למשתמש והכל בזמני תגובה טובים מRT

פורסם

לפי דעתי זה יעבוד טוב.. אם יש אינטרנט מהיר טוב.

ואנשים יעדיפו את זה כי יהיה להם 60fps קבוע ובזול בלי לשדרג את המחשב והחברות משחקים יעדיפו את זה כי יהיה להם יותר רווחים (יותר אנשים עם חומרה מתאימה) בלי צורך לפתח לקונסולות בכלל, יוכלו לעשות קליינט של הסטארטאפ הזה לפליסטיישן, אקסבוקס ולמחשב, ולא יצטרכו לפתח את המשחקים בנפרד בכלל.. וזה ימנע לגמריי את ה"פיראטיות" (מבחינתם זה טוב..).

זה בטח יהיה שירות כמו יס או הוט, שמשלמים לאיזה חברה תשלום חודשי סביר ומקבלים גישה לכל המשחקים. (וחברות המשחקים יוכלו לקבל כסף לפי כמה זמן הלקוחות שיחקו בכל משחק) לפי דעתי זה מעולה. 100¤ בחודש בשביל כל משחק שאני רוצה זה יהיה מעולה בשבילי.

אינבידיה ואינטל לא יאהבו את הרעיון כנראה, אם אין משחקים אז אין וגם לא יהיה סיבה לשדרג מחשב נורמלי עם ליבה כפולה...

פורסם

המטרה פה היא לנגוס בנתח של הקונסולות, כלומר, להחזיר את קהל הקונסולות, אותם אנשים שרוצים להכניס דיסק ולשחק ישר, בלי כאבי ראש.

ממש לא אני, אני מת על כאבי הראש האלה :silly:

פורסם

100 שקל זה בדיחה למחיר חודשי.

עזובו כרגע את האינטרנט המטורף שניצטרך, אין לי כוח לחשב אפילו כמה מגה מהירות כי מהירות כזאת לא ניראה בזמן הקרוב במיוחד לא בישראל.

בו נחשוב רגע רגע על המחיר של של השרת שמאחסן את המשחקים, תחשבו שתיצטרך מפלצת להריץ את המשחקים וגם לשלוח את התמונות ותחשבו שכל שרת ייצטרך לשלוח לכמה משתמשים, אני לא יודע אם קיימת כיום מערכת שיכולה לבצע את זה.

עוד משהו, אין סיכוי שיהיו משחקים חופשי, אם כן אז זה יעלה הרבה יותר מ 100 שקל, גם תשלום מטורף לשרת שייריץ את זה + תשלום לחברות המשחקים...

בקיצור

זה העתיד. אבל לדעתי הם מקדימים את זמנם, בהרבה.

פורסם

לא כל כך הבנתי איך זה פועל?

אוקי יש מחשב על עליו רץ המשחק וכמה בדיוק אנשים יכולים להתחבר אליו ?? כאילו מחשב אחד פותח 4 פעמים את אותו המשחק בגרפיקה מדהימה הוא לא יחנק??

לא הבנתי איך סזה עובד?

ואיך הגיוני שצריך אינטרנט כל כך איטי כדי לשחק ?? לא צריך איזה 10MB כדי שמהשחק יעבוד חלק?

פורסם

תקרא את התגובה של ותבין.

פורסם

כן אבל במאמר כתוב שצריך אינטרנט 1.5 לקונסלות ... והמחשבים כבר קיימים וראו את זה בפועל והם מוכנים לביטא...

אז איך הדבר הזה פועל ? אז כנראה יש להם את המפלצת ויש להם דרך להוציא את זה לעולם בלי יותר מדי מהירות אבל איך?

פורסם

כן, גם לי זה נשמע מוזר, אבל כנראה שזה יעבוד בצורה של שידור, כמו צפייה ישירה של סרטים וכו'....רק שהאיכות אחרת לחלוטין והוסיפו אופצייה לשלוט .

מוסיפים כל משתמש רשום אליהם לרשת הפנימית ומקצים לו הרשאות וכך זה שולט כנראה, אין לי מושג, השערה .

פורסם

זה העתיד. אבל לדעתי הם מקדימים את זמנם, בהרבה. דרוש מחשבים מפלצתיים בשביל להריץ מספר גדול של משתמשים בו זמנית. זה לא כמו שרת MMO, שרק מחלק מיקומים וכו, כאן צריך לרנדר את כל המשחק, לדחוס את התמונה ולשלוח אותה למשתמש והכל בזמני תגובה טובים מRT

לא ממש, בהתחשב שהם מספקים 60FPS זאת אומר שזמן תגובה לכל פריים הוא כ16 מילי שניות יש אפליקציות הרבה יותר כבדות היום שמשתמשות בcloud computing עם זמן תגובה הרבה יותר נמוך מזה, כמעט כל אפליקציית HPCC היום עובדת במצב של CtRT ושמה צריך זמני תגובה לפחות כמו ובד"כ יותר נמוכים מאלה. כל עוד תיהיה להם פזירות טובה לשרתי התוכן לא יהיו להם בעיות, ובהתחשב שבארצות הברית המרחק המממוצע משרת תוכן של כל ספק תוכן נורמאלי הוא פחות מ10 ק"מ במטרופולינים זה לא כזה בעייתי.

פורסם

או בקיצור,

יש כסף אין דאגות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים