פורסם 2009 במרץ 2316 שנים שאלה בכותרת, אני שנים משתמש בספידסטיקים היקרים של ג'ילט לרוב, אבל אני מחפש כאלו שהם נטולי ריח... לא אוהב את הריח שיוצא מן הספידסטיקים האלו כשאתה מזיע, טפו טפו אין לי ריח של זיעה גם אם אני ירוץ ויזיע אחרי 8 ק"מ, אבל מהספידסטיקים יוצא ריח מעצבן של המקור עצמו אבל אחרי שהוא מתחמם למשל. מישהו מכיר ספידסטיק איכותי כזה שהוא ממש נטול ריח? יש למשל את כל ה NBA האלו אבל יש להם ריח ממש דוחה...השתמשתי בשל דיאדורה ועל הפנים, ספידסטיק וג'ילט הם הכי טובים שיצא לי להשתמש בהם.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אמור להיות איזה שהוא סטיק שהוא ללא ריח, ואני חושב שהוא גורם לזיעה להיות ללא ריח, אני יברר לך את השם.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר זהו התבלבלתי, קניתי של אדידס הכתום, זוועה הוא עושה ריח של זיעה יותר גרוע מהמקור.. ספידסטיק הרגילים?..בדרך כלל יש לי את אלו עם התווית הכחולה או הירוקה שזה משהו אנרג'י ספורט...הם טובים אבל יש להם ריח לוואי חזק לפעמים וזה מעצבן. מה עם חלאבאלין? (או איך שלא מאייתים את זה?) אפשר לא להתקלח שבוע רק לפי השם של זה נראה לי אני מתרחק : !_Nike_! נקנה אחד לנסיון חח נראה איך עובד ואם טוב אז ניקח עוד
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים זהו התבלבלתי, קניתי של אדידס הכתום, זוועה הוא עושה ריח של זיעה יותר גרוע מהמקור.. ספידסטיק הרגילים?..בדרך כלל יש לי את אלו עם התווית הכחולה או הירוקה שזה משהו אנרג'י ספורט...הם טובים אבל יש להם ריח לוואי חזק לפעמים וזה מעצבן. רק לפי השם של זה נראה לי אני מתרחק : !_Nike_! נקנה אחד לנסיון חח נראה איך עובד ואם טוב אז ניקח עוד חלאבין.... דבר מעולה ובאמת אפשר לא להתקלח חודש ;D ;D
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ספיד סטיק unscented- כדאי לבדוק אם הוא נמכר בארץ, אם לא- כדאי לבדוק את הדאורדרנטים לעור רגיש- בד"כ הריח שלהם חלש יותר.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים רק לפי השם של זה נראה לי אני מתרחק ואוו, אתה לא מבין מה אתה מפסיד כשאתה פוסל דברים ככה.. אתה פעם בשבוע בערך משתמש בזה וזה מחזיק לכמעט שבוע שלם (לא יורד גם במקלחת) אין לזה ריח. זה אחד הדברים הגאוניים. http://israel.hlavin.co.il/products.php?actions=list&id=22 אם אתה קונה, תקנה את הקופסא השחורה (העליונה מכולן)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר חשבתי בהתחלה זה שטויות שאמרתם אפשר לא להתקלח שבוע חח, לגבי מקלחת שבועית אני מתקלח פעמיים ביומיים אבל רשום שזה נשאר גם לאחר מקלחת..נראה מעניין! יש את זה בסופר בארם וזה? פשוט מורחים וזהו? נייט ריח??!? נראה הזוי..בכל מקרה אני אברר את זה תודה
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מן הסתם "לא להתקלח שבוע" זה כבר עניין שלך אם אתה בוחר לחיות ככה - אני בכל אופן לא אמרתי כלום לגבי זה.רצוי וצריך שתמשיך להתקלח יום יום אם אתה מעוניין בחיי חברה וכאלה.אבל לשים חלאבילין ("דאורדורנט") צריך רק פעם בשבוע, זה לא יורד במקלחת\ים\בריכה, וזה מונע ריח לכל השבוע.יש את זה כמעט בכל מקום שנגמר ב "פארם".
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר כלייה אתה יודע שאני ציני נכון אין יום שעובר עלי בלי מקלחת או שתיים, חוץ מהשבוע שדאות לפני 3 שנים אני אבדוק את החלאבין הזה זה נשמע מעניין...תודה על המידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.