עבור לתוכן

מחפש טלוויזיה בתקציב 3-4 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?).

מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים.

תודה מראש

תום

פורסם

לתכני כבלים / לווין עדיף פלסמה, אולם בגודל ובתקציב שלך, ובמיוחד אם יש כוונה עתידית לחבר מחשב הייתי הולך על LCD, ומסתפק בHDready משיקולי תקציב והעובדה שבמרחק והגודל הזה ההבדל אינו משמעותי.

דגם אמין ומומלץ: סמסונג 37A450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598

שים לב שיש הבדל בדגמים בין היבואן הרשמי לאחרים, ויש גם הבדל משמעותי במחיר.

אם אתה יכול לחרוג בכ400 שח, הייתי ממליץ לך על הדגם הבא המצויין של LG, שהוא 42", ותקבל בו חווית צפיה עדיפה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718692

ההבדל קטן יותר במחירים כאשר משווים לסמסונג מיבואן הרשמי.

אם תתאפשר חריגה ל5000 שח אפשר לשקול פלסמה של פנסוניק או סמסונג.

פורסם
  • מחבר

אולי פיספסתי, אבל איפה אני יכול לראות את ההבדל במחיר בין היבואן הרשמי לאחרים?

הכוונה העתידית לחבר למחשב היא שולית, וכמו שאמרתי עיקר התכנים יגיעו מהממיר. איך הם יראו על על 37" HD Ready? והאם 37" זה מספיק למרחק של 3 מטר או שבאמת כדאי לעלות ל 42"? בסופו של דבר אני מעדיף לא לחרוג מ 4000 ש"ח אם יש אפשרות ..

פורסם

זאת שאלה סובייקטיבית, לך לחנות ותסתכל במסכי 37-42 " ממרחק 3 מ' ותחליט לבד.

לגבי היבואן - היבואן הרשמי זה סמליין והמקביל הוא י.שלום. רשום באתרים השונים של החנויות ממי האחריות. עקרונית לא אמורים להיות הבדלים גדולים, אבל אצלי בבית יש דגם רשמי שעובד מצויין והזמנתי לחבר דגם מהיבואן המקביל שהגיע מקולקל. לזכותם יצויין שהם לקחו את המסך חזרה וזיכו אותו באופן מלא.

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי ללכת לכיוון ה 42" ולצורך כך להרחיב את התקציב ל 4500 ש"ח. האם ה LG שהצעת היא הטובה ביותר בתקציב?

פורסם

לפי דעתי יותר תתאים לך פלזמה (בגלל שידורים באיכות נמוכה מהממיר).

יש פלזמה של פנסוניק שנחשבת מומלצת (ברח לי השם של הדגם, PV8 או משהו כזה..)

אין לי נסיון איתה, אני מסתמך על המלצות ששמעתי מאנשים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים