פורסם 2009 במרץ 2216 שנים חברה אני לא מבין את המתודות.אפשר לקבל הסבר איך עושים את זה ודוגמה אם אפשר?.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים תצטרך לומר לנו קצת יותר מזה.מה הרקע שלך בתכנות? זו השפה הראשונה שאתה לומד?מה בדיוק אתה לא מבין?איך אתה לומד את הנושא (ספר, קורס, אתר)?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר אני לומד בתיכון הנדסת תוכנה ולאחר שסיימנו מערכים הגענו למתודות.הבעיה היא שאני לא מבין איך להשתמש בזה.אני אנסה לנסח את זה אחרת, אני רוצה ליצור מתודה שמחשבת את נוסחת הכפל המקוצר (a+b)^2.הקטע הוא שאני לא מבין איך לעשות את הזימון של המתודה.מה לרשום איך לרשום וכו'.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים public int calc(int a, int b) { return (a+b)*(a+b);}תגיד לי אם אתה מבין מה המתודה הזו עושה (ואת כל המרכיבים שלה).ויעזור אם תאמר לי מה בדיוק למדתם על מתודות.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר אני מבין את החלק תוכנית הזה. אני אתן לך דוגמה לתוכנית שלא הבנתי. http://www.uploadfileyou.com/files/q9e80t35hg67k5yij43m.jpg הבנתי שקלטתי מונה ומחלק,עכשיו קוראים למתודה. אני לא מבין איך המחשב יודע מי A ומי B לפי מי שראשון A ומי ששני B?. ולמה הכוונה החלק המשותף הגדול ביותר?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים אני לא מבין איך המחשב יודע מי A ומי B לפי מי שראשון A ומי ששני B?.בדיוק. הסדר הוא מה שקובע.ולמה הכוונה החלק המשותף הגדול ביותר?המחלק המשותף הגדול ביותר - המספר הגדול ביותר שמחלק גם את a וגם את b.לדוגמה, אם a=30 ו-b=18 אז המחלק הגדול ביותר שלהם הוא 6 (כי המספרים היחידים שמחלקים גם את 30 וגם את 18 הם 1,2,3,6, ו-6 הוא הגדול ביותר מביניהם).
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים תנסה לחשוב על מתודה בדיוק כמו שאתה חושב על פונקציה מתמטיתכלומר אם יש לך פונקציה המחשבת חיבור של שני מספרים, בצורה המקובלת, הרי שיש לך פונקציה שאתה מפעיל אותה עם הסימן +, את התוצאה אתה מקבל עם הסימן =, היא מקבלת שני פרמטרים מספריים ומחזירה מספר אחדint add(int a, int b) { return a + b;}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.