פורסם 2009 במרץ 2216 שנים יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגילאני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנוכמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייחמה אני צריך ת'כלס?המחשב בקומה העליונההרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב)הנתב הזה מספק את הצרכים שלי?EDIMAX BR6204WGאו שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג?http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10תקנו אותי אם אני טועה,אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשתואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?)ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים 1. מודם טריון עם נתבים אינו שילוב שעובד טוב. כדאי מאוד להחליף את מודם הטריון בדגם אחר -- מוטורולה אן טומפסון.2. מהתאור שלך לא ברור אם יש בבית 2 או 3 קומות. לבית עם שתי קומות הנתב שציינת יתן פתרון מאוד חלקי. עדיף שתלך במקום על נתב תקן N כמו ה-6524 או ה-DIR-615.3. אם מדובר על שלוש קומות ואתה רומה כיסוי אלחוטי בכולן -- זה מאוד קשה להשיג עם נתב אחד.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר אבל אז אני אצטרך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני לנייד לתקן N (?)יש 2 קומותלגבי ההחלפה - איך עושים כזה דבר? פשוט מבקשים מהוט?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים זו בהחלט אפשרות, אבל קח בחשבון שאם אתה בכבלים, הנתב של אורנג' מתאים יותר לשימוש ברשת ה-ADSL של בזק. אני מקווה שאתה מבין שהנתב של אורנג' עולה 720 שקל ואתה יכול לקבל זאת בחזרה רק בתהחייבות ל-36 חודשים...
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים כפי שכבר כתבתי -- יעבוד עם הכבלים, אבל רק עם חיבור ללא חייגן ויבזבז יציאת LAN אחת.כרטיסי רשת מכל המינים והסוגים תוכל למצוא ב-ZAP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.