עבור לתוכן

קניתי אותם!!! (Altec ADA880R)

Featured Replies

פורסם

אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב

ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!!

איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!!

הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט

בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!!

יתרונות

עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל)

שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי.

תצוגה על הרמקול הקידמי ימני.

חסרונות

אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD

לסיכום

אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל

אבל אם אתם פריקים של משחקים אז תמצאו לכם משהו אחר

גבי

פורסם
  • מחבר

והנה תמונה למי שלא ראה אותם עדיין!

פורסם

תחדש. :xyxthumbs:

פורסם

אמן... :)

(במבטא של חכם חנוכה [זאב רווח] אחרי שהוא מברך על הקציצות)

ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD

dude, כל מה שאתה צריך בשביל DolbyDigital זה לקנות כבל S\PDIF (קיבלת אחד כזה עם הרמקולים, אבל הוא RCA משני הצדדים אז זה לא עוזר לך) ולחבר אותם ליציאת ה-SPDIF שיש בכל כרטיס קול נורמלי... אפילו SB Live! Value פשוט..

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי יציאת S/Pdif בסאונד בלאסטר לייב שלי. יש לי רק את היציאה הדיגיטלית (שחורה)

ואין לי מושג מה היא עושה??

פורסם

ת'חדש..

הם יסתדרו טוב עם ה4 רמקולים שלי...

כל אחד וופר 8 איטצ', מיד 6.5 טוויטר 1 איטצ'

וכל אחד גם 200W..

ואני אוהב אותם.

פורסם

אתה בטח מדבר על יציאה אופטית. מוזר לי שיש לך יציאה אופטית אבל RCA לא.

בכל מקרה - אני בעליו הגאה של מערכת רמקולים Creative DTS3500. זו מערכת מעולה, עם עוצמה, ומתחברת לדיוידי, למחשב, ולכל דבר אחר - עם תמיכה מובנית ב Dolbi Digital . אחלה מערכת - חבל שהיא יקרה כל כך.

פורסם

הבעיה היא שאין לי יציאת S/Pdif בסאונד בלאסטר לייב שלי. יש לי רק את היציאה הדיגיטלית (שחורה)

ואין לי מושג מה היא עושה??

נו זה בדיוק זה.

לך לחנות האלקטרוניקה הקרובה, וקנה כבל SPDIF פשוט עם חיבור RCA בצד אחד וחיבור Mini-plug ("כמו אוזניות") בצד השני..

אם זאת חנות מקומית כזאת, אולי אפילו יסכימו פשוט להחליף איתך תמורת הכבל RCA->RCA שקיבלת עם הרמקולים..

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה יציאה אופטית, ומה שיש לי זה לא יציאה אופטית אלא S/PDIF (דיגיטלית).

פורסם
  • מחבר

נו זה בדיוק זה.

לך לחנות האלקטרוניקה הקרובה, וקנה כבל SPDIF פשוט עם חיבור RCA בצד אחד וחיבור Mini-plug ("כמו אוזניות") בצד השני..

אם זאת חנות מקומית כזאת, אולי אפילו יסכימו פשוט להחליף איתך תמורת הכבל RCA->RCA שקיבלת עם הרמקולים..

נגיד ואני יקנה אותם, צריך לעשות משהו בהגדרות של הכרטיס קול כדי שיעבוד דרך היציאה הדיגיטלית.

אתה יכול להסביר לי מה לעשות?

פורסם

אתה לא צריך לעשות כלום, בדיוק כמו שאתה לא צריך לעשות כלום כשאתה.. הממ... מחליף בין רמקולים לאוזניות...

פשוט תחבר, ותשמע..

אם אתה רוצה לשמוע רק מהיציאה הדגיטלית (כי אפשר לחבר את הרמקולים דרך שתי היציאות באותו הזמן...), תלחץ פעמיים על הסמל של הרמקול ב-Taskbar, ואז לך ל-Advanced ותסמן Digital Output only.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך לעשות כלום, בדיוק כמו שאתה לא צריך לעשות כלום כשאתה.. הממ... מחליף בין רמקולים לאוזניות...

פשוט תחבר, ותשמע..

אם אתה רוצה לשמוע רק מהיציאה הדגיטלית (כי אפשר לחבר את הרמקולים דרך שתי היציאות באותו הזמן...), תלחץ פעמיים על הסמל של הרמקול ב-Taskbar, ואז לך ל-Advanced ותסמן Digital Output only.

אתה יכול לפרט יותר? והאם אתה מדבר מנסיון?

ואגב יש לי חמש יציאות. באיזה לחבר בירוק(Line Out) או בשחור(Digital)?

פורסם

אתה יכול לפרט יותר?

מה לא מובן? אתה פשוט מחבר את הכבל, ושומע....

והאם אתה מדבר מנסיון?

אכן כן

ואגב יש לי חמש יציאות. באיזה לחבר בירוק(Line Out) או בשחור(Digital)?

מן הסתם, בירוק אם אתה משתמש בחיבור האנלוגי הרגיל, ובשחור אם אתה מתכוון להשתמש בכבל ה-SPDIF הדגיטלי..

פורסם

אחלה רמקולים, תתחדש.

אני חיברתי את הכרטיס קול שלי לרסיבר סוני שמחובר לשישה רמקולים JBL תותחיים, אין לכם מושג איזו חוויה זו לשחק RTCW עם קול היקיפי שכזה, זה מדהים! 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים