עבור לתוכן

מחפש פתרון לחיבור לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בית עם 2 קומות בקומה העליונה יש לי מחשב נייח אם מודם קווי (לא אלחוטי)

השבוע אני קונה מחשב נייד Dell Studio 1537 P8400 4500MHD שהוא יוצב בקומה התחתונה והרחוקה מהמחשב הנייח

במחשב הנייד יש חיבור Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European

http://www.gamaoffice.co.il/products/119510

רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי)

(עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו)

האם אני יכול לחבר לו נתב מדגם 802.11n ???

פורסם

בלי ללכת ללינק ששלחת ( יש הישרדות ) כתוב כרטיס B\G ולכן זה מה שיש לך

ראוטר N ? כן תוכל לעבוד מולו אבל הוא יירד לפרוטוקול G ככה שלא הרווחת מזה מהירות

לגבי סוג ספציפי ... לא יודע מה להמליץ לך לא מכיר מספיק את המכשירים מצטער .

לינקסיס מוכר כראוטר יחסית חזק ויציב

עפר .

פורסם

מה שרשמת אינו מדוייק. גם אם הוא ירכוש נתב בתקן N הוא יוכל להנות מתכונת ה-MIMO הקיימת בו ולכן הקליטה תהיה טובה יותר אפילו אם יש לו רק כרטיס בתקן G. בבית מרובה קומות אני ממליץ לרכוש כמינימום נתב בתקן N -- נתב בתקן G לא יתן מענה טוב.

פורסם
  • מחבר

מה שרשמת אינו מדוייק. גם אם הוא ירכוש נתב בתקן N הוא יוכל להנות מתכונת ה-MIMO הקיימת בו ולכן הקליטה תהיה טובה יותר אפילו אם יש לו רק כרטיס בתקן G. בבית מרובה קומות אני ממליץ לרכוש כמינימום נתב בתקן N -- נתב בתקן G לא יתן מענה טוב.

רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי)

(עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו)

פורסם

נתב תקן N -- לדוגמא EDIMAX 6524 או DLINK DIR-655 -- סביב 300 שקל.

כדאי גם לרכוש מתאם אלחוטי בתקן N בפורמט USB כמו ה-DWL-140 של DLINK או EW-7718 של EDIMAX -- סביב 180-200 שקל.

פורסם

כתבתי שהוא יכול אבל לא יהנה מהמהירות - וזה נכון ומדוייק - הנתב יירד לתקן G

לגביי חוזק השדור לא התייחסתי ונכון שעוצמת השידור תהיה בעיקרון חזקה יותר אבל שוב הכרטיס הנייד שלו יגביל את הטווח או יתחבר מרחוק יותר ויפיל פאקטס

אין לי משהו נגד N להיפך , רק שבמיקרה שלו הוא צריך להבין מה יקבל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים