עבור לתוכן

אחרי העברת הארד-דיסק ממחשב אחד לשני הוא מוצג כ-Dynamic Unreadable

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי העברת הארד-דיסק ממחשב אחד לשני הוא מוצג כ-Dynamic Unreadable ואין לי שום גישה לתוכן הכונן, גם לא אם מחזיר אותו למחשב ממנו נלקח.

איך אפשר לפתור את הבעיה?

לצערי, בכונן יש מידע חשוב ולא מגובה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי :-[

פורסם

איפה מוצגת ההודעה הזאת ?

פורסם
  • מחבר

איפה מוצגת ההודעה הזאת ?

ב-Disk Management

מדובר בדיסק WD) SATA), כאשר בביוס הוא מוגדר כסלייב ודיסק נוסף (Seagate) מוגדר כמאסטר ולשניהם אין ג'מפר...

המאסטר בעל 4 פינים והסלייב (זה ש-Unreadable) בעל 8.

פורסם

ב- DISK MANAGEMENT, כפתור ימני של העכבר על המלבן של הדיסק ובחר ב- MARK PARTITION AS ACTIVE

פורסם
  • מחבר

ב- DISK MANAGEMENT, כפתור ימני של העכבר על המלבן של הדיסק ובחר ב- MARK PARTITION AS ACTIVE

אין לי את זה, יש רק:

CONVERT TO BASIC DISK

PROPERTIES

HELP

חשבתי בהתחלה לעשות CONVERT TO BASIC DISK, אבל ראיתי שכתבו איפשהו שזה יסכן את המידע שעל הדיסק... לא יודע אם זה נכון :-\

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה את זה... שאלה קטנה, ה-CONVERT TO BASIC DISK של DISK MANAGEMENT יגרום לאובדן DATA?

פורסם

כן !

פורסם
  • מחבר

OK, שוב תודה :)

הלכתי לפי המדריך והצלחתי להגיע ל-DATA של PARTITION 1! ולא יודע איך להמשיך כדי להגיע ל-PARTITION 2 (יש סה"כ 2)... ששם כל המידע החשוב.

הוא כותב במדריך "You will have to do this for each partition on the disk", אבל לא מציין איך עושים זאת... ניסתי לשלוח שם תגובה, אבל היא לא מופיעה.

אם מישהו יודע, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי שם קבצים של פרויקט גמר במכללה :(

פורסם
  • מחבר

אני רואה העבירו לי את הדיון לכאן... מקווה שתוכלו לעזור לי...

תודה מראש

פורסם

forMR

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

פורסם
  • מחבר

!_Nike_!,

לא היה לי מידע להוסיף להודעה קודמת, רציתי להוסיף חדשה וזה לא היה במטרה להקפיץ כי הדיון גם ככה היה בעמוד ראשי, בעשרת הדיונים העליונים. אם תשים לב - מפתיחת הדיון, לא נהגתי להקפיץ אותו אף לא פעם אחת.

העבירו לי את הדיון בלי להודיע (והוא היה כבר כמה ימים בפורום אחר) ובכלל חשבתי שמחקו לי אותו, אז לפני שבאים אליי בטענות...

אגב, כתבת "אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה"

ובחוקים שציטטת רשום "כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי"

אתה אומר שצריך להוסיף מידע חדש בעזרת עריכה ובחוקים שהבאת רשום שאם יש מידע חדש, זה בסדר להוסיף תגובה נוספת. ואם אני רק עורך, איך ידעו שהוספתי מידע?

לא מאמין שמתעסקים בזה במקום לנסות לעזור לי...

בכל מקרה, סלחו לי שעברתי על החוקים, זאת לא הייתה המטרה. העניין הוא שכשמעבירים דיון קיים, הוא כבר לא מופיע בתור חדש ואנשים יכולים לפספס אותו.

ומידע חדש בקשר לבעיה:

זה מה שמוצג לי ב-DISK PROBE כשאני מגדיר בו את ה-HDD המדובר ועושה לו SECTORS > READ > STARTING SECTOR 0 + NUMBER OF SECTORS 1:

http://img115.imageshack.us/img115/6214/diskprobe1.jpg

סימנתי במסגרת אדומה את השינוי שעשיתי, השינוי שאיפשר לי גישה ל-PARTITION1 (מתוך 2) - 42 הוחלף ל-07.

מצאתי אפשרות של PARTITIONS, אבל לא יודע איך להמשיך משם... זה מה שמוצג לי כשאני מגדיר PARTITION2 ב-DISK PROBE:

http://img142.imageshack.us/img142/9538/diskprobe3.jpg

פורסם

מה שרשמתי הוא רק תקציר של החוקים, וכפי שראית אני גם ציטטתי את החוקים בשביל הרחבה.

כמובן שניתן לכתוב הודעה שניה לפני שעברו 24 שעות- במידה ונוסף מידע חדש ורלוונטי לדיון, אך זה לא מה שאתה עשית.

בכל מקרה לא קיבלת אזהרה, רק הבאתי לתשומת ליבך כי ישנם חוקים והסברתי לך את החוק הספציפי שנוגע למקרה הזה.

ואם יש לך עוד מה לומר בנושא- אני אבקש שוב: שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים