פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניוםהאם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות?כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציבעד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכייחשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות(40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים 1. בהחלט לך על כבל CAT5E FTP. כבל כזה יספיק לך גם לרשת גי'גה אם תרצה לשדרג בעתיד.2. חבל על הכסף שתוציא על נתב קווי. תרכוש אלחוטי (כמו ה-6204 או אם יש לך עוד 100 שקל את ה-6524) ותכבה, אם אתה ממש רוצה, את המרכיב האלחוטי.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר ההבדל בין אלחוטי לקווי מתבטא ב 200 שקלים ולפעמים יותריש סיבה מיוחדת שבגללה חבל לרכוש נתב כזה או כדאי לרכוש אחר?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מודה -- לא הבנתי. הפער בין ה-6214 של EDIMAX וה-6204 שלהם הוא כמעט אפסי. לא חבל לך לרכוש נתב קווי במחיר שבו אתה יכול לקבל אלחוטי, גם אם אתה לא צריך את האלחוט כרגע? בסופו של דבר זה שיקול שלך.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר טעות שלי. חשבתי על 6504 העולה משהו כמו 330את ה 6204Wg אני מכיר מהבית של ההורים, נחמד אבל מאכזב באלחוטי גם אם אמצא לו שימושמה ההבדל בינו ל 6204WLg העולה פחות?עריכהמצאתי כמה הבדלים באתר היצרן-6204WLgכפתור ON\OFF לשידור האלחוטיPort FilterWDS, AP+WDS6204Wgפרוטוקול Telstra Big Pond16MB SDRAMURL blockingBridge, Bridge+WDSport triggerQoSמדובר על הבדל של 50 ש"ח כשה WLg הוא הזול היותרהמתג של האנטנה נראה כמו פיתרון טוב ונוח בשביליאני בספק אם אשתמש ב QoS, רוב ההורדות שלי מתבצעות בלילה ולא מפריעות לאף אחדאין לי מושג מה הוא Telstra Big Pond והאם הוא נחוץ ליכמו כן, לא הבנתי למה יש זיכרון בראוטר והאם עוד 8MB נחוצים לי גם כןומה הם Port Filter ,port trigger ו Bridgeמתקשה לבחור :s05:
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים בה"כ עלית על ההבדלים העיקריים. ה-WLG זול יותר כי יש לו פחות זכרון. הזכרון חשוב בעיקר אם אתה מוריד הרבה קבצים דרך תוכנות P2P ואז הנתב פותח הרבה חיבורים. לשימושים רגילים זה לא ממש רלוונטי. כל שאר הפרמטרים זניחים לחלוטין. אני לא ראיתי הבדל של 50 שקל, אלא משהו כמו 10-15 שקל בין השניים. לשימושים שלך כל אחד מהם יתאים.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר אני לא משתמש ב eMule וטורנטים למיניהם אם זו הכוונהמעדיף אתרי איחסון קבציםה 16MB משמעותי להורדת קבצים משרת HTTP?נזכרתי במשהוהאם כבל FTP/STP Ready הוא כבל מסוכך תקני?
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים תמיד עדיף נתב עם יותר זכרון, למרות שלשימושים שלך זה לא ממש קריטי. לגבי הכבל -- תן LINK לסוג הכבל הזה -- אני לא מכיר את המונח READY בהקשר של כבלים.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?page=2&search_product=stphttp://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=stp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.