עבור לתוכן

מהו הפנל הטוב ביותר?

Featured Replies

פורסם

אם תחליט לקנות מNEXTOP, מומלץ שתבדוק דרך מי היבוא של המסך הזה.

נתקלנו באתר כבר ביבוא של מסך אחר בצורה עצמאית, כלומר בלי אחריות של יבואנים רישמיים של דל בארץ.

הייבוא הוא של נקסטופ פרטי.

• תגובות 53
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

על כל המוצרים?

פורסם

אני כמעט בטוח שגרסת הAO4 של ה2007 היא רק S-IPS.

וכן, הCP יצא לפני שנה אני חושב, וכנראה שפשוט הוא לא עניין מבקרים משום מה...זה דיי מוזר שלא עשו עליו ביקורת.

פורסם
  • מחבר

הייבוא הוא של נקסטופ פרטי.

ומה המשמעות של זה מבחינת אחריות?

אני כמעט בטוח שגרסת הAO4 של ה2007 היא רק S-IPS.

אפשר בבקשה לקבל תרגום לעברית קלה ומנוקדת?

פורסם

כן.

כשDELL ‎ מוציאים מסך אז הם משפרים אותו בכמה גרסאות ומתקנים בעיות אם היו בגירסה הראשונה. במספרים של AO1,AO2....‎ אז משחק הפאנלים היה עד גירסאות AO3.

בכל גירסה AO4 אני כמעט בטוח שזה רק S-IPS

פורסם
  • מחבר

1. כשאתה כותב 2007 אתה מתכוון ל-2007FP ולא ל-2007WFP נכון?

2. אם אני מצלצל לחנות או הולך לשם, איך אני מזהה איזו גירסה זו?

פורסם

אני מתכוון לשניהם. בסך הכל זה אותו מסך עם צורה שונה.

יש חנויות שמתחייבות שזה פאנל S-IPS.

אם לא אז תעשה בשיטה שהציעו, או שתבקש שיסתכלו בקרטון, איפה שהמספר הסידורי שם, אמור להיות כתוב איזה גרסה זאת. AO4.

פורסם

הגרסה פחות חשובה, ואני גם לא בטוח שבאמת כל ה-A04 הם IPS. המספר הסידורי, לעומת זאת מציין זאת בוודאות.

ומה המשמעות של זה מבחינת אחריות?

שהאחריות היא שלהם וכשיש לך בעיה במסך שמחייבת מימוש אחריות אתה פונה אליהם והם מחפשים לך פתרון. כמובן, אם נקסטופ יסגרו את החנות, ייתכן שתהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מציין את זה? אתה רואה איזשהו סיכוי סביר שזה יקרה? הם לא נחשבים כחנות אמינה עם שרות טוב?

פורסם

למה אתה מציין את זה? אתה רואה איזשהו סיכוי סביר שזה יקרה? הם לא נחשבים כחנות אמינה עם שרות טוב?

לא באתי להעריך סיכויים וסיכונים. רק להסביר מה המשמעות של אחריות של יבואן פרטי.

פורסם
  • מחבר

כוונתך, בניגוד לחנויות כמו פנדה שהם יבואן רשמי של DELL ואם קורה להם משהו (כמו שהם סוגרים את החנות) אז יש לי גיבוי מ-DELL?

פורסם

כוונתך, בניגוד לחנויות כמו פנדה שהם יבואן רשמי של DELL ואם קורה להם משהו (כמו שהם סוגרים את החנות) אז יש לי גיבוי מ-DELL?

חיובי...

האחריות של מוצרי דל עוברת לדל מרגע הקנייה והחנות שממנה קנית כבר לא מעניינת אותך.

גם פנדה, שהיא רשת עם 4 סניפים, והסניף האחרון נפתח לאחרונה, לא נראה לי תסגר בקלות כמו החנויות הבודדות...

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת. מברורים שערכתי יש לנקסטופ מחירים אטרקטיביים אבל מאחר ואני בור לא קטן בנושאים הללו אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקנות מחנות אמינה ומבוססת.

Nextop

Dell 2007WPF - 1500. מחודש

Dell 2007PF - 1500. מחודש

Dell 2007PF - 2200.

Dell 2209WA - 1500.

Panda

Dell 2209WA - 1765.

Dell 2007PF - 2220.

פורסם

יש את ה - 2209 ב - 1650 ב - IQPC, מייבוא רשמי כמובן.

אותי אישית לא ממש מעניין מי נותן את האחריות כי הסיכוי לממש אותה לא כזה גבוה במילא והסיכוי שחנות תיסגר הוא עוד יותר קלוש (אבל גדול יותר בתקופת המשבר הכלכלי הנוכחי :P).

פורסם
  • מחבר

זה נורא מפתה אבל אני חושב ששוה להסתכל עליהם בעיניים. האם ידוע לכם על איזה חנות באזור ראש העין/פתח תקווה שמחזיקה אותם במלאי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים