עבור לתוכן

מחפש מארז + ספק שקטים בתקציב מצומצם...

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

אני מבולבל עקב מידע סותר :)

אני מחפש דרך להשתיק את המחשב הנוראי שלי, ולא מצליח להבין איזה רכיב יביא לתוצאות הטובות ביותר (כלומר מארז / ספק / מאווררים פנימיים / מאוורר מעבד).

כלומר, בהנחה שהתקציב שלי מוגבל (450 ש"ח בערך), מה הכי כדאי לי לעשות? האם מארז "שקט" יתן את התוצאות הטובות ביותר? או אולי ספק שקט?

מה לדעתכם יביא הכי הרבה תועלת בתקציב הזה?

נ.ב - זה יהיה ממש מעולה אם הם יהיו מהקטלוג של KSP כי יש להם סניף שתי דקות מהבית שלי, אבל כמובן לא קריטי.

תודה :)

פורסם

אתה מנסה את זה מהכיוון הלא נכון.

1. תרשום מה יש לך כרגע, כמה שיותר דגמים. מפרט מלא.

2. נסה לבדוק מה גורם לרעש, האם אלו המאוררים של הקייס? מאורר של המעבד? מאורר של כ.מסך?

פורסם

אנחנו צריכים לדעת מה המפרט המלא שלך. בכל אופן רוב הסיכויים שלא תמצא משהו מתאים ב-KSP

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

עשיתי בדיקה וגיליתי ששני הרכיבים הרועשים ביותר הם המאוור של כרטיס המסך (ATI 4750 של gigabyte) שמרעיש בטירוף, והמאוור של המעבד (core 2 duo 7300 עם מאוור OEM).

גם הספק כוח מרעיש אבל לא היסטרית.

יש בכלל אפשרות להחליף מאוור לכרטיס מסך? ואולי בכלל עדיף להשקיע במארז שיאטום את הרעש הזה? :)

תודה!

פורסם

רק מארז שקט לא כ"כ יעזור לך ואתה תאלץ גם לקנות קירור. בכל אופן אתה בטוח שהדגם הוא 4750 ולא 4850?

בתור התחלה היתי מחליף לפריזר 7 פרו (קירור למעבד) ולגבי קירור לכ.מסך היתי מתייעץ בפורום קירור ואוברקלוקינג. בכסף שישאר תוכל לקנחת NSK4480 - את המארז בלבד

פורסם
  • מחבר

כן, הכרטיס הוא 4850, התבלבלתי :)

מסתבר שיש קירור פסיבי ולא יקר (http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/8299-sapphire-radeon-hd4850-512mb-graphics-card-review-23.html) שבטוח שווה לי להתקין.

פריזר 7 פרו שקט? מה אתה אומר על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=4876?

תודה!

פורסם

כמו שאמרתי, המלצות לקירורים תוכל לקבל ע"י פתיחת דיון בפורום "אוברקלוקינג וקירור" אחרי שתקנה שם קירורים תראה כמה כסף נשאר לך ותחזור לפה - לאותו הדיון ונמשיך להמליץ על נושאים קשורים לפורום - מארזים וספקים

פורסם
  • מחבר

תודה, בסופו של מחקר קצר קניתי קירור פסיבי לכרטיס מסך (accelero s2 twin turbo) ומארז פשוט של ג'יגהבייט (iSolo 230).

התוצאות לא רעות, המחשב הרבה יותר שקט.

תודה :)

פורסם

היית יכול לקנות מארז עדיף במחירו - אבל זה לא שקנית משהו חרא, תתחדש

פורסם
  • מחבר

כן, הוא לא הפיל אותי מהרגליים אבל בשביל מה ששילמתי (330) נראה לי סבבה.

סתם מעניין אותי, איזה היה עדיף לדעתך?

פורסם

CM 590/690 שעולים כמה גרושים יותר או פחות

פורסם

או NSK4480 ששקט מכולם וזול יותר.

או SONATA3 ששקט עוד יותר, מקורר ומרווח יותר מה-NSK4480 ועולה כ~350.

או NSK6500 שדומה ל-NSK4480 אך מרווח יותר.

או ANTEC300 שלא שקט יותר אבל איכותי וקריר בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים