פורסם 2009 במרץ 1616 שנים נתונה מחלקה Matrix המצייגת מטריצה של מספרים שלמיםpublic class Matrix { private int [ ] [ ] _mat; public Matrix (int [ ] [ ] mat) { _mat = new int [mat.length] [mat[0].length]; for (int i=0; i<mat.length; i++) for ( int j=0; j<mat[0].length; j++) _mat [i] [j] = j*2; } public String toString() { return _mat[1][2]+"/"; } public static void main (String [ ] args ) { Matrix [ ] [ ] c = new Matrix [10] [10]; System.out.println(c); } } אני רוצה שהיא תדפיס לי למשל את תא 1,2 אבל הוא נותן לי חירבוש כזה [[LMatrix;@dd5681אני חושב שזה מקום בזיכרון(לא בטוח).תודה לעוזרים..
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אתה מדפיס את c ולא תא במטריצה, מה אתה מצפה שיקרה?אם תדפיס את [c[1][2 אז זה יעבוד.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר תודה על התגובה..אני צריך להדפיס את המערך בעזרת הפונקציה toStringשהופכת את האובייקט למחרוזתאני לא מצליח לעשות את זה אבל במערכים[br]פורסם בתאריך: 16.03.2009 בשעה 18:34:44תודה על התגובה..אני צריך להדפיס את המערך בעזרת הפונקציה toStringשהופכת את האובייקט למחרוזתאני לא מצליח לעשות את זה אבל במערכיםבסדר הסדרתי הבנתי מה הבעיה שליהבעיה היא שצריך להכניס ערכים לתוך המערך לפני יצירת האובייקט וככה זה מסתדר public static void main (String [ ] args ) { int [ ] [ ] kok= { {1,2}, {3,4} }; Matrix c= new Matrix(kok); System.out.println(c); } }
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים הטעות שלך היתהMatrix [ ] [ ] c = new Matrix [10] [10];בקוד הראשוני הגדרת את c לא כ-Matrix אלא כמערך דו-מימדי של אובייקטים מסוג Matrix.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.