עבור לתוכן

Corsair HX1000W רק SLI ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה אומר להתעלם לחלוטין ממה שהאתר http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp ממליץ (בלי OC הוא ממליץ 850W)

מוזר אבל אקבל מה שאתה אומר כי אני רק מתחיל בנושא.

• תגובות 40
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם חרטבונה כל המחשבונים האלה ..

עובדים על אנשים בעניים.

אז מה יהיה עם OC ועוד 4870X2 ?

תצטרך 1500W ?

אם זה המפרט שלך אתה יכול לקחת את ה625 ללא חשש.

פורסם

לא היתי ממהר כל כך לקחת את האנרקס 625; מדובר על גבול דק.

נכון זה ספק ברמת גבוהה מאד, אבל אוברקלוק כבד (של קירור מים) המערכת עצמה וכזה כרטיס מסך,

היתי דווקא הולך לכיוון ה-Corsair 750TX שנותן מחיר קצת יותר שפוי,

וגם מספיק אמפרים למרווח ביטחון.

פורסם

האנרמקס מחזיק כמו גדול .. אומנם ישאר מרווח לא גדול במיוחד אבל הוא מחזיק.

אם הוא רוצה עוד מרווח גדול הTX מעולה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2220&CatCode=409

ובמחיר שפוי יחסית לספינת הדגל שלהם..

ואם הוא ירצה מרווח יותר גדול אז אפשר לקחת 1000 (שזה מיותר לחלוטין אלא אם כן אתה רוצה להחזיק את כל הרחוב בהפסקת חשמל)

אני דיברתי על הצריכה..(מינימום כוח ספק שהמפרט הזה צריך)

הוא בכלל חשב שהוא צריך 850W...

והנה 200W פחות יחזיק..

פורסם

אז בעצם אתה אומר להתעלם לחלוטין ממה שהאתר http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp ממליץ (בלי OC הוא ממליץ 850W)

מוזר אבל אקבל מה שאתה אומר כי אני רק מתחיל בנושא.

חח סתם חטרא האתר הזה

הוא אמר לי לפי החישוב שם שבפמרט שלי בצד

אני צריך 600W

מה ההיגיון ?

פורסם
  • מחבר

טוב אז מסתבר שחלק כאן מדברים מתוך "תחושות בטן" כי :

ATI Radeon™ HD 4870 X2 System Requirements

* PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard

* 650 Watt or greater power supply with one 2x3-pin PCIe® power connector and one 2x4-pin PCIe® power connector is required (1K Watt with two 2x3-pin and two 2x4-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)1

אילו הם הדרישות מינימום של הכרטיס ואם שמים לב לסוגרים אז כאשר רוצים CrossFire צריך 1KW של ספק, וזה ללא OC !!!

תודה לכל המגיבים, אבל כנראה המשפט אם אני לי מי לי תופס גם כאן.

אלא אם משהו יכול לתת הוכחה של ממש AS IN ציטוט ממקור מהמן שצריך פחות מזה, ומה שאני העתקתי זה מהאתר של ATI, או לחילופין מישהו שיש לו באמת HD 4870 X2 ועובד עם ספק קטן מ650, וכן די ברור ש ATI עובדים אם איזשהו מרווח ביטחון (כמו שצריך).

פורסם

תבקש המלצה לספק עדכן תקציב בכותרת ותראה מה יציעו לך...

אמרתי לך , יותר מהפרו 625 אתה לא צריך

קצת מרווח זה הקרוסאייר 750

מעבר לךזה זה מיותר..

יש מלא חברים עם מערכות כמו שלך שעובדים מעולה עם הספקים האלה .

פורסם
  • מחבר

AVIRAM20 תודה (בלי ציניות או סרקסטיות), גרמת לי לחשוב, מתישהו בעתיד אני ארצה לשדרג רק את הכ.מסך ואז פשוט אוסיף עוד HD 4870 X2 ואתה בעצמך אמרת שצריך 625W לכרטיס אחד, אני רק מקווה שחוק מור יופר (למרות שזה ייצור כאוס מוחלט בעולם המחשבים) ואז אוכל לשרוד עם המחשב כמעט 4 שנים בלי שידרוג מהותי, וזאת הסיבה ששאלתי על 1000W ולא על פחות, אני לא מתכנן רק לשנה שנתים אלא קצת יותר קדימה (מי יודע אולי עד שמחשב הזה יהיה ישן כבר לא יהיה אכפת לי, אני בספק :) )

פורסם

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122.html

מאמר נהדר שדן בין היתר על יעילות ספק כוח ומה זה אומר, כמה בדיוק כרטיסים צורכים ומה ההבדלים בדולרים לשנה בצריכת החשמל בינהם ועוד ועוד.

מומלץ.

מה שהחברה מציינת לגבי הכרטיס הוא לא הצריכה שלו בלבד, קרא את המאמר ותבין הרבה יותר.

אם קשה לך לקרוא באנגלית, שלח לי את המייל שלך בפרטי, תרגמתי את המאמר.

פורסם

Whitenoise, ממש לא הבנתי, אתה עושה סלט-

אתה מתכנן מערכת עם 4870X2 בודד, או עם צמד כרטיסי 4870X2? (סה"כ 4 ליבות?)

ההמלצה של ATI ל 1KW מתייחסת לצמד כרטיסי 4870X2.

אם אתה לוקח אחד, גם עם מערכת I7 ובאוברקלוק הכי כבד שתוכל להגיע אליו, אין סיבה לקחת ספק של יותר מ 700-750W.

המערכת הזו לא הולכת להיות שקטה בגרוש, אז הייתי מציע לקחת ספק שמתמקד פחות על הנקודה של שקט, ועדיין לא מקריב איכות ביחס למחיר:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2210

לא רק שהוא עולה פחות מה TX750, בכל פרמטר חוץ משקט- הוא עדיף עליו. (ולא, לא מדובר בספק רועש, זה פשוט שהקורסאייר שקט יותר)

פורסם

הסיילנט פרו ספק מצוין, נכון להיום הכי שקט בשוק ללא עוררין, אבל מספק טיפה פחות "מיץ" מהמתחרים (סתם לדוגמה את הסיילנט פרו 700W הייתי משווה ל TX650 מבחינת אמפראז' על ה 12 וולט), הבחירה הטובה למערכות חזקות ושקטות.

הלינק לאייבורי לא עובד

ולגבי ה Toughpower, הוא פחות טוב מהמתחרים שהוצעו פה בכל דרך אפשרית.

פורסם

בלינק לאיבורי , היה את ה HEC COUGAR 750W ...

פורסם

המערכת שלי צורכת במאמץ מלא (קרייסיס על כל ההגדרות הכי גבוהות שהמפרט מאפשר) עם OC ל-4.1GHZ ולזכרונות OC ל-1,755MHZ בתזמונים של 8-9-8-20 בסביבות ה-500W (ואני די בטוח שהגזמתי, אני מאמין שפחות)

תבין מזה מה שתרצה

פורסם
  • מחבר

*Scorn* - מה שהתכוונתי הוא שכרגע יש (יהיה) כרטיס 1, וסביר להניח שבעתיד אקנה עוד אחד.

broken - מאמר מעולה, וגם יוצא מזה ש Aviram20 צדק במידה מסויימת כי 600W מספיק אבל הוא יהיה ב 85% ניצול רוב הזמן (צריך להוסיף משאבה שזה עוד 35W) ולא יהיה אפשר (או ליתר דיוק אפשר אבל עם סיכונים) להוסיף משהו קטן (HD או זיכרון), כלומר אם ארצה להרחיב מעבר למערכת הנוכחית, אצטרך להחליף ספק.

Aviram20 - עם ספק 600 וכל מה שרשמתי למעלה בתור מערכת, קשה מאד לעשות OC (אני מתכוונן שיש סיכוי טוב שהמחשב ידרוש יותר מה 85% ניצול שספקים טובים נותנים), על בסיס הכתבה ש broken הפנה.

תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 15:11:42

Omry

HD4870 X2 משתמש ב 60W יותר מה GTX 295

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים