פורסם 2009 במרץ 1516 שנים קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא אמר שהלוח שלו נשרף והוא קיבל אחד חדש מEVGA (הוא גר בUSA) זה נראה לי כל כך מוזר (וגם מעצבן טילים ) שאוזניות של 20 דולר ישרפו לוח של איזה 200 ומשהו דולר כבר השלמתי עם העובדה הלוח הלך (מה אני כבר יכול לעשות ) אני רק רוצה לדעת עם זה אפשרי שעוד רכיבים נשרפו בדרך? עלו לי כל כך הרבה כסף החלקים האלה...... ויותר חשוב מזה, יש לי מליארד דברים בHDDים אין לי מושג מה אני יעשה אם הם נשרפו...........
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים יש לך את החוברת של הלוח ?אם כן חפש מה led הזה אומר (בכל לוח ברמה גבוהה ואפילו בינונית אמור להיות מערכת שמתריעה על שגיאות אם כל מיניי מנורות ומסכים אז אולי הled הזה אומר משהוא ).תחזור אם הפרטים ואני מקווה שיהיו פה תשובות .תקשיב אם אתה בטוח שהלוח מת אז כניראה שהוא מת אבל בכל זות נסה את מה שאמרתי .אני לא חושב שיש סיכוי שעוד חלקים ישרפו כי זה בדרך כל קורה בגלל עליות מתח קיצוניות (למרות שיש סיכוי שהאוזניות קיצרו ).בכל מיקרה תוציא את כל החלקים ונסה אותם על מערכת אחרת .
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר את המעבד הכרטיס מסך והזכרונות אין לי איפה לבדוקזה המחשב היחיד עם לוח שתומך בQUAD עם DDR2את הPSU אני יכול לבדוק לא חשבתי על זהאני ינסה עוד מעט.בחוברת של הלוח לא כתוב כלם על הLED הזהקראתי איפה שהוא שזה אומר שללוח מגיע מתח 5V והוא נמצא ב STANDBYיש מערכת שגיאות עם תצוגת 7-SEGMENTזה נותן מספר שגיאה אבל זה בכלל לא נדלקאני ינסה את הPSU נראה עם אני יכול לשלול אותו לפחות
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים כשאתה עם מערכת מינימלית של ספק, לוח ומעבד אתה שומע צפצופים כל שהם מה- PC SPEAKER והאם הוא מחובר בכלל ?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מוזראין שום מתחים ב header של אודיו שיכולים לעשות כזה קצר.אולי לוח שלך לא מבודד נכון מה CASE ?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים נכון שהאוזניות זה התקן פאסיבי אבל במידה ויש קצר בין ה (+) וה (-) של אוזניה ימין לדוגמה אז זה יוצר קצר בכניסה לבקר השמע שעל גבי לוח האם.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים סליחה טעות שלי, ביציאה של הבקר שמע.קצר שכזה ישרוף את בקר השמע. בקר שמע לקוי יכול לגרום לפעולה לקויה של לוח האם.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר כשאתה עם מערכת מינימלית של ספק, לוח ומעבד אתה שומע צפצופים כל שהם מה- PC SPEAKER והאם הוא מחובר בכלל ?המאווררים בכלל לא נדלקיםזה עוד לפני הPOSTלספק שלי יש אורות כאלה (תראו בחתימה את הדגם)אז שאני מנסה להדליק את המחשב הספק בכלל לא נדלקולא זה לא בעיה של הספקחיברתי אותו למחשב אחר והוא כן הדליק אותומוזראין שום מתחים ב header של אודיו שיכולים לעשות כזה קצר.אולי לוח שלך לא מבודד נכון מה CASE ?למה אתה מתכוון מבודד נכון?הספייסרים האלה שבאים מתחת ללוח אם?שמתי אותםיש לספק כבל של GROUND חיברתי אותו עם בורג לאחד החורים של המפרצי כוננים (זתומרת שהוא מוארק על המארז)דיברתי גם עם ה CS של EVGA והם אמרו לי שזה לא סימן טוב וכנראה שהלוח מת אז צריך לעשות RMAזה המקרה שמצאתי בפורום של EVGAhttp://www.evga.com/forums/tm.asp?m=100505573&mpage=1&key=�קרה לו כמעט כמעט אותו דבררק שהוא קיבל אחד חדשזתומרת שהבעיה לא נפתרהאיזה באסה זה עכשיו אני בלי מחשב...... :-\
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מבודד = ספיסרים.אם ספק לא נדלק אז תקצר בפלאג הגדול חוט ירוק לשחור עם מהדק של נייר.נדלק עכשיו ? מעגל של הדלקה בלוח מאד פשוט: מחוט ירוק ושחור בפלאג דרך "חוטים מודפסים" בתוך לוח למפסקשל פאור במארז. זה הכל.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר מבודד = ספיסרים.אם ספק לא נדלק אז תקצר בפלאג הגדול חוט ירוק לשחור עם מהדק של נייר.נדלק עכשיו ? מעגל של הדלקה בלוח מאד פשוט: מחוט ירוק ושחור בפלאג דרך "חוטים מודפסים" בתוך לוח למפסקשל פאור במארז. זה הכל. שמתי את הספייסרים ממזמןולמה שאני יגע בספק?הספק עובד יופיחיברתי אותו למחשב אחר והוא הדליק אותו בסדר גמורניסית להשאיר מערכת מינימלית של ספק לוח ומעבד כפי שהצעתי ?ניסיתי אפילו רק לוח וספק לא קורה כלוםהוספתי מעבד לא עזרהופסתי זכרונות בכל הסלוטים ובכל הקומבינציות האפשריות וגם לא עזר
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים אם בדקת את הספק ואתה יודע שהוא תקין אז המסקנה היא שלוח האםתקול כי לוח אם תקין אמור לצפצף כאשר לא מחוברים אליו זיכרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.