עבור לתוכן

מכונית: אוטומטית או ידנית?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שאמרת שזה סחר סיכויי

ואני דיי מסכים איתך

• תגובות 244
  • צפיות 25.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עמרי, התשובה בגוף השאלה, זה יותר מדי פשוט :P

פורסם

^עזוב, אולי הוא בכלל לא יודע זוויות, ככה נדע אם צריך ללמד אותו גם את זה.

פורסם

חחחחחח מתמטיקה 3 יחידות אז כן מתמטיקה זה לא הצד החזק שלי

הכניסה השנייה תלולה יותר,זו שגרם המדרגות שלה באורך של 6 מטר...

פורסם

אולי הבעיה היא בעברית והוא לא מבדיל בין תלול ומתון? :-X

פורסם

בוא ננסה.

חן, אם בית א' הוא בגובה 2 מטר מעל המדרכה והמדרגות שמובילות אליו הן בזוית 40 מעלות, ובית ב' הוא בגובה 10 מטר מעל המדרכה והמדרגות בזוית 10 מעלות, לאיזה בית יהיה קשה יותר להגיע כי העליה תהיה קשה יותר?

לבית א' שנמצא בגובה 2 מטר מעל פני הים (המדרכה) או לבית ב' שנמצא בגובה 10 מטר מעל פני הים (המדרכה) ?

פורסם

חחחחחח מתמטיקה 3 יחידות אז כן מתמטיקה זה לא הצד החזק שלי

הכניסה השנייה תלולה יותר,זו שגרם המדרגות שלה באורך של 6 מטר...

:kopfpatsch:

פורסם

בוא ננסה.

חן, אם בית א' הוא בגובה 2 מטר מעל המדרכה והמדרגות שמובילות אליו הן בזוית 40 מעלות, ובית ב' הוא בגובה 10 מטר מעל המדרכה והמדרגות בזוית 10 מעלות, לאיזה בית יהיה קשה יותר להגיע כי העליה תהיה קשה יותר?

לבית א' שנמצא בגובה 2 מטר מעל פני הים (המדרכה) או לבית ב' שנמצא בגובה 10 מטר מעל פני הים (המדרכה) ?

העליה התלולה יותר היא בית א' כי היא כפי שאמרת 40 מעלות.

העליה הארוכה יותר תהיה לבית ב'.

מה זכיתי? :)

פורסם

בוא ננסה.

חן,

;)

פורסם

שששששששששששששש למה אתה מגלה לו??

חן אל תקשיב לו, זה הרי ברור שהעליה לבית ב' יותר קשה כי הוא נמצא בגובה 10 מטר מעל פני הים ובית א' נמצא רק בגובה 2 מטר מעל פני הים.. נכון?

פורסם

טוב, במיקרה עברתי היום באחד המקומות שדיברתי עליהם וצילמתי. הצילום נעשה בפלאפון אז לא להתבאס מהאיכות, ובגלל שזה פלאפון עם הגדלה לא ברורה לא ראיתי צורך לציין של מרחקים- רק להתרשמות...

אא, כן, והזווית שם אולי לא 45 מעלות, אבל היא לא רחוקה מה-30 לפחות... וזה גם לא המקום שדיברתי עליו כשציינתי את ה"45", אז לא לקפוץ עלי בגלל זה...

תהנו :)

http://www.filefactory.com/file/af6e22c/n/Untitled1_avi

http://www.filefactory.com/file/af6e239/n/Untitled_avi

פורסם

אתה יותר מטומטם ממה שחשבתי..

נכון שזה דיון ממש מתסכל לחלק מהמשתתפים בו אבל באמת שאני לא חושב שזה שפה ראויה למנהל פה.

וחוץ מזה שמתם לב מה הקשר בניכם לבין הכותרת של הדיון? אתם כבר הרבה יותר מידי עמודים מתווכחים על עליה מפגרת שנימצאת איפה שלא נימצאת! נו באמת

פורסם

באמא שלך אולי תשים את זה במקום נורמלי? :/

זה הכי טוב שמצאתי :nixweiss:

לי זה מוריד על 80K, את שנייהם במקביל (יענו כל אחד על 80K...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים