עבור לתוכן

השתלטות על מחשב אחר ברשת הפנימית בבית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכוונה הראשונית הייתה כמובן להתחבר לשליטה על מחשבים אחרים בבית ברשת הפנימית אבל היא אכן גם מצויינת להשתלטות על מחשבים אחרים המחוברים לרשת האינטרנט (בדקתי עכשיו מול מחשב של חבר ) . חבל שאין אפשרות הפצת התקנה מהמחשב המקומי שלי למחשבים אחרים בבית (כך חוסך לגשת לכל מחשב פרטני ע"מ להוסיף את אותצו מחשב לחשבון שלי..או שיש ופיספסתי).

אנסה בהמשך גם את ה-VNC או את ה-TeamViewer וה-REMOTE DESKTOP CONNECTION

חברים תודה רבה לכם על העזרה ועל הדיון :xyxthumbs:

שבוע טוב .

פורסם

צר לי, אבל זה זו אכן שטות להשתמש ב logmein בשביל להשתלט על מחשב ברשת פנימית.

נכון, אי אפשר להשתלט על כל מערכת הפעלה ב RDP, אם מדברים על XP אז אפשר להשתלט רק על XP PRO למשל ולא על XP HOME.

(אבל אפשר להשתלט ב RDP מכל מערכת הפעלה)

בכל אופן, לא אמרתי ש logmein לא טובה או לא נוחה, היא פשוט מיותרת להחריד בשימוש ברשת פנימית

היא נהדרת לתמיכה טכנית בקרובי משפחה וחברים ולעוד הרבה מצבים אחרים, אבל להשתמש בה ברשת פנימית זה לא הגיוני.

בדיוק.

הכותרת של הדיון הזה היא "השתלטות על מחשב אחר ברשת הפנימית בבית" ::) אני חושב שהבנתי את השאלות שלו.

בנוסף, מה הוא יעשה עם RDP? אין שום בעיה להשתלט עם RDP על מחשבים מחוץ לרשת הפנימית, אני עושה את זה יום יום מהעבודה.

(משתלט על המחשב האישי שלי בבית, ועל מחשבים של לקוחות שונים של החברה שאני עובד בה)

צר לי שזה הנסיון שלך עם VNC, שהוא אחד מהפרוטוקולים הוותיקים והנפוצים ביותר בהשתלטות מרחוק.

אני לא מכיר אותך ואת הנסיון שלך בתחום, אבל נסיון אישי כושל של משתמש (או משתמשת ;)) בודד -

לא מעיד שום דבר על יעילות מוכחת ע"י אינספור משתמשים אחרים.

לפי מה שהבנתי ממנו הכותרת לא הכילה את כל מה שהוא חיפש... ולכן הצעתי לו בתור התחלה את LOGMEIN

דבר שני, לא צריך ישר להתנפל... זה משגע אותי פה בפורום או בכלל שמישהו אומר משהו והאחר לא מסכים אז ישר מתנפלים....

דבר שלישי, אני מאוד מרוצה מLOGMEIN היא תוכנה מצויינת, ואם הוא כבר מתחיל עם השתלטות על המחשבים בבית אז כבר שתהייה לו אפשרות

להשתלט על המחשבים שלו שהוא לא בבית... זה רק יכול להועיל...

שינסה גם את התוכנות האחרות, לא אמרתי לו לא לעשות זאת, אני פשוט לא אוהבת את VNC זה הכל, מותר לי??? יופי....

ואם באמת אי אפשר להשתלט עם RDP על כל מערכת הפעלה זה יהיה מגוחך להציע... לא?

לא נורא, אין צורך לריב על שטיות, עברתי את הגיל הזה... מקווה שגם אתה

אז שיהיה לבחור בכיף ושינסה את כל מה שהצענו לו וזה הכל, לא צריך להסחף.... :)

פורסם

אני ממש לא נסחף ולא מתנפל, אני בסה"כ מציע אלטרנטיבות שלדעתי (ואני מניח שגם לדעת רוב מי שעוסק בתחום בצורה זו או אחרת)

הן נכונות והגיוניות יותר לדרישות שהציג פותח הדיון.

את הצגת טענות, אני הצגתי את שלי, מכאן והלאה שיבחר כ"א את מה שהוא רוצה\מעדיף\יותר נוח לו.

פורסם

VNC ותוכנת NO-IP שתוכל להכנס ממקום אחר בלי לדעת כתובת IP כל הזמן > אפשרות שניה להגדיר בנתב DYNDNS ולא תצטרך NO-IP כמו שאני עשיתי > לא לשכוח לפתוח פורטים לכתובת ספציפים נתב / פיירוול > לפי מה שזכור לי 5800 ו5900 בכל מקרה אפשר להגדיר בתוכנה עצמה > אפשרות להכנס למחשב שאתה רוצה דרך הדפדפן צריכה להיות מותקנת JAVA > פורט 5800 פתוח/נגיש!!! מקווה שעזרתי > כמוכן LOGMEIN תוכנה לא פחות טובה פשוט לא ממש אהבתי אותה מאיזה שהיא סיבה סתם ככה > מקווה שעזרתי!. + המלצה אתר אינטרנט http://portforward.com/

פורסם

שטויות במיץ, מאיפה המידע המוטעה הזה?

מה רע ב RDP ברשת הפנימית? הוא עובד נהדר, והרבה יותר מהיר מ logmein או TV שכמו שכבר אמרו - משתמשים בשרת חיצוני.

להשתמש ב logmein (או ב TV, או בכל שירות דומה) בשביל לשלוט על מחשב ברשת פנימית זה מטופש להחריד.

VNC לא עובד כמו שצריך? זה שאין ב VNC מנגנון מובנה לעקיפת NAT לא אומר שהוא לא עובד כמו שצריך,

הוא לא עובד כמו שצריך אם לא יודעים שצריך להפנות פורטים עבורו או לפתוח אותם בפירוול.

(והחלק של ה NAT אפילו בכלל לא רלוונטי ברשת פנימית)

למה ישר שטויות?! אני דווקא חושב שהיא צודקת ואתה סתם מקשקש.

VNC ברשת הפנימית אולי נראה לך יותר הגיוני בעיקר עם אתה עובד עם זה, אבל בשביל 99% מהאנשים פה

הפתרון של LOGMEIN יותר מתאים ויותר נוח, לא צריך לדעת מונחים טכנים לא צריך לדעת הגדרות או לשבור את הראש בעניני תאימות (דרך אגב VNC תומך ב VISTA בגרסאה החופשית שלו? )

כל מה שצריך לעשות זה להכנס לדפדפן למלא טופס פעם אחת וללחוץ כמה NEXT פעם אחת עבור כל מחשב שנרצה לעבוד איתו וזהו

ואם בעתיד רוצים להתחבר מהעבודה הביתה אין בעיה זה כבר שם (שלא כמו בVNC ששוב צריך הגדרות נוספות, פתיחת פורטים, IP...)

פשוט להכנס ולעבוד = נוחות למשתמש הממוצע.

פורסם

חברה' לא לריב.

כל אחד והטעם שלו.

ניתן להשתמש בכל התוכנות שהוזכרו.

השאלה היא מה יותר אינטואטיבי ונוח למשתמש הביתי.

לעניות דעתי למשתמש בלי ידע מתקדם יהיה יותר נוח עם Logmein או Teamviewer

היתרון בעיני שב Logmein יש ממשק וובי שמאפשר לך גישה דרך הדפדפן בלי להזדקק לתוכנה (פרט לתוכנה שמותקנת על המחשב שאליו רוצים להתחבר)

וכמובן האפשרות להתחבר למחשב בלי סיסמא משתנה (שלא כמו ב Teamviewer)

הקודה חשובה נוספת היא שהממשקים של שתי האופציות הללו יותר נוחים וברורים.

אבל שוב, זה כמו לריב על VLC או Winamp, כל אחד ומה שהוא אוהב.

בכל אופן, אם יש לך בעיה להבין איך בדיוק משתמשים בתוכנה שבחרת, אתה יכול פשוט לרשום את שם התוכנה ביוטיוב ובנוסף את המילה tutorial (שמשמעותה שיעור פרטי) ולצפות במדריכים שהעלו לשם.

אחרי מדריך אחד או שניים תמצא מספיק מידע כדי לדעת מה לעשות.

שיהיה בהצלחה,

אריאל.

פורסם

למה ישר שטויות?! אני דווקא חושב שהיא צודקת ואתה סתם מקשקש.

VNC ברשת הפנימית אולי נראה לך יותר הגיוני בעיקר עם אתה עובד עם זה, אבל בשביל 99% מהאנשים פה

הפתרון של LOGMEIN יותר מתאים ויותר נוח, לא צריך לדעת מונחים טכנים לא צריך לדעת הגדרות או לשבור את הראש בעניני תאימות (דרך אגב VNC תומך ב VISTA בגרסאה החופשית שלו? )

כל מה שצריך לעשות זה להכנס לדפדפן למלא טופס פעם אחת וללחוץ כמה NEXT פעם אחת עבור כל מחשב שנרצה לעבוד איתו וזהו

ואם בעתיד רוצים להתחבר מהעבודה הביתה אין בעיה זה כבר שם (שלא כמו בVNC ששוב צריך הגדרות נוספות, פתיחת פורטים, IP...)

פשוט להכנס ולעבוד = נוחות למשתמש הממוצע.

תודה רבה :)

לא יכולתי לסכם את זה יום טוב!

פורסם

אין על מה לריב...

כל האופציות מונחות כאן בדיון...

המלצה אישית תנסה את כולם (אם תסתבך אתה מוזמן לשאול) ואחרי שתדע הכל תוכל לבחור מה הכי טוב לך...

אני הגעתי למסקנה שהכי נוח (אם כי לא הכי מהיר) זה LOGMEIN - אני משתלט גם במחשבים מחוץ לרשת הביתית (למרות שגם ה- RDG ו-TV מותקן במידה והשימושים אחרים - עבודה בתוך הרשת והם יותר מהירים..) וכל מי שממליץ על אפשרות אחרת זה לפי טעמו האישי וסוג השימוש...

"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

;D

פורסם

אנשים, מה נסגר אתכם?

זה לא עניין של טעם וריח, זה לא נגן וידאו - להשתמש בלוגמיאין בשביל רשת פנימית זה פשוט טמטום.

זה כמו לגרד את אוזן ימין עם רגל שמאל.

בנוסף, VNC זה לא מסובך, פתיחת פורטים לא קשורה בכלל ברשת פנימית.

אם זה מה שמסובך לכם אני מתפלא שהצלחתם להרשם לפורום באינטרנט ולכתוב בו פוסט.

פורסם

זה לא עניין של טעם וריח, זה לא נגן וידאו - להשתמש בלוגמיאין בשביל רשת פנימית זה פשוט טמטום.

תנסה להגיד IP או FIREWALL או כל דבר בסגנון למישהו והתגובה שלו תהיה :o

אז תבין ש- LOGMEIN כן בשבילו... גם אם זה אומר:

לגרד את אוזן ימין עם רגל שמאל.

פורסם

אף אחד עוד לא מת מחצי שניה של הסבר על איך לעשות משהו נכון יותר.

אתה לא צריך להכנס לעומק עולם הרשתות וללמוד CCNA בשביל לדעת לעבוד עם VNC או RDP .

אם תסביר למישהו שגירד עד היום באוזן ימין בעזרת רגל שמאל שלו,

שהוא יכול פשוט לגרד עם יד ימין - הוא יודה לך בסופו של דבר.

פורסם

אנשים, מה נסגר אתכם?

זה כמו לגרד את אוזן ימין עם רגל שמאל.

בנוסף, VNC זה לא מסובך, פתיחת פורטים לא קשורה בכלל ברשת פנימית.

אם זה מה שמסובך לכם אני מתפלא שהצלחתם להרשם לפורום באינטרנט ולכתוב בו פוסט.

טוב שלא נסחפת בכלל.... או טוב שלא לקחת את זה קשה...

הוא רק ביקש תוכנות שיעזרו לו להשתלט מרחוק, נתנו לו אפשריות, הוא יבדוק מה הכי נוח לו וזה הכל!!!

מה עשית מזה????

זה לא עניין של מסובך או לא, זה עניין של נוחות... אותו הדבר אתה יכול להגיד על מערכות ההפעלה, שאם מישהו בחר ווינדוס על פני לינוקס או משהו כזה

אז הוא מטומטם??? לא... זה פשוט נוח לו יותר - זה הכל!

אפשר לסגור את הדיון הזה.... לא? זה פשוט כבר עבר לפסים אישיים אני חושבת.... פשוט מיותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים