פורסם 2009 במרץ 1916 שנים יש לו שתי מסילות של 18A, מה שחשוב זה ההגבלה המשותפת שעומדת על 32A ולא כל מסילה בנפרד.מה טוב יותר מה - TOPOWER ב - 400 ש"ח בהפק דומה ?ניסיון אישי לא אומר כלום.לא משנה כמה הספק טוב, לא כדאי לקנות אותו אם יש לו רק שנה אחריות.בכל מקרה אם ההגבלה היא לאיזור מסויים אז אני ממליץ על ה - ENERMAX TOMAHAWK 450W מ - KSP.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים למה יש לי הרגשה שהוא לא יחזיק את המערכת שלו?הוא צריך ספק ל-GTX260, ו-E7200 ב-OC ל-3.6 ג'יגה..
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים יש לו שתי מסילות של 18A, מה שחשוב זה ההגבלה המשותפת שעומדת על 32A ולא כל מסילה בנפרד.מה טוב יותר מה - TOPOWER ב - 400 ש"ח בהפק דומה ?ניסיון אישי לא אומר כלום.לא משנה כמה הספק טוב, לא כדאי לקנות אותו אם יש לו רק שנה אחריות.בכל מקרה אם ההגבלה היא לאיזור מסויים אז אני ממליץ על ה - ENERMAX TOMAHAWK 450W מ - KSP.גם אם יחזיק ETK 450 יהיה ממש גבולי
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים הספק שיש לו עכשיו גרוע ולא יספיק לו.האנרמקס ממש לא יהיה גבולי ויחזיק בלי בעיה.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים אם אתה אומר.. במקומו הייתי מוכר את הספק הנוכחי ב-150 ש"ח וקונה ליברטי 400W יד שניה.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מי יקנה ספק כזה ? לדעתי זה לא רעיון טוב לקנות ספקים מיד שנייה (לעומת מעבדים למשל )
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים אני אישית קניתי את הספק שלי מיד שניה, מה הבעיה בזה? ???נ.ב. יש ליברטי בפנדה, מקסימום לוקחים אותו.. זה אומנם עולה 150 ש"ח יותר בערך אבל חפיף.(איך המעבד באמת? התעללת בו כבר? ;D)
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים לא נראה לי שכדאי לקחת את הליברטי, יש טומהוק במחיר נמוך יותר.מלבד המודולריות אין לליברטי יתרון של ממש עליו.אופציה נוספת מלבד הטומהוק (שהיא גם מודולרית) היא ה - TOPOWER 500W מפנדה.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים לא נראה לי שכדאי לקחת את הליברטי, יש טומהוק במחיר נמוך יותר.מלבד המודולריות אין לליברטי יתרון של ממש עליו.אופציה נוספת מלבד הטומהוק (שהיא גם מודולרית) היא ה - TOPOWER 500W מפנדה.הTOMAHAWK לא 80+ בזמן שהLIBERTY כןוזאת לא שאלה בכלל שהLIBERTY יותר איכותי מTOMAHAWK
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים הליברטי גם לא 80+.לא שזה משהו חשוב כל כך.לא הייתי ממהר לקבוע שהליברטי איכותי יותר, הוא ספק הרבה יותר ישן ולכן ייתכן שלמרות שהוא היה ספק HIGH END (יחסית) בעבר אז היום הוא לא טוב יותר מספק שוק בינוני/נמוך כמו הטומהוק שאגב מסילות ה - 12V שלו מגיעות להגבלה משותפת של 33A לעומת ה - 30A של הליברטי.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים הליברטי גם לא 80+.לא שזה משהו חשוב כל כך.לא הייתי ממהר לקבוע שהליברטי איכותי יותר, הוא ספק הרבה יותר ישן ולכן ייתכן שלמרות שהוא היה ספק HIGH END (יחסית) בעבר אז היום הוא לא טוב יותר מספק שוק בינוני/נמוך כמו הטומהוק שאגב מסילות ה - 12V שלו מגיעות להגבלה משותפת של 33A לעומת ה - 30A של הליברטי.צודק טעיתי לגבי הליברטיבילבלתי עם הליברטי ECO.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.