עבור לתוכן

מישהו שיחק Cryostasis?

Featured Replies

פורסם

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות

cryostasisi.th.jpg

אף פעם לא ראיתי X16 בAA

וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER

בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

פורסם

משחק דיי גרוע האמת, הביקורות דיי ייבשו אותו...

לפי סירטונים שראיתי גם לפי דעתי הוא לא ניראה משהו.

וד"א, יש גם יותר מ16 ולא בעיה פשוט לתקוע הגדרות בתוך משחק, השאלה היא איך רואים.

פורסם

זה AF בהגדרות ולא AA.

פורסם

סרטונים וביקורות לא תמיד משקפים את החוויה, מדובר במשחק אימה FPS בין הטובים שיצא לי לשחק (לא מומלץ לבעלי לב חלש)

מנוע גראפי מתקדם (אפילו מנצל physx). עלילה טובה ומותחת. באמת משחק שאני לא אשכח.

אולי קצת מבאס בהתחלה כשיש רק אגרופים\אגרוף עם שרשרת\אגרוף עם ברזל, אבל מרגע שמקבלים גרזן זה רק הולך ומשתפר

(כמובן שיש נשקים חמים בהמשך)

ותזהר מלהגזים שם עם ההגדרות, המשחק מאוד כבד גם ככה. והפיזיקה (שבלי כרטיס אנוידיה נופלת על ה-CPU) רק מקשה על העניין.

(למרות שתכלס הם לא משתמשים ב-physx יותר מדי לסימולציה של נוזלים כמו שהשתמשו ב-benchmark להדגמת הטכנולוגיה)

פורסם
  • מחבר

סרטונים וביקורות לא תמיד משקפים את החוויה, מדובר במשחק אימה FPS בין הטובים שיצא לי לשחק (לא מומלץ לבעלי לב חלש)

מנוע גראפי מתקדם (אפילו מנצל physx). עלילה טובה ומותחת.באמת משחק שאני לא אשכח.

אולי קצת מבאס בהתחלה כשיש רק אגרופים\אגרוף עם שרשרת\אגרוף עם ברזל, אבל מרגע שמקבלים גרזן זה רק הולך ומשתפר

(כמובן שיש נשקים חמים בהמשך)

ותזהר מלהגזים שם עם ההגדרות, המשחק מאוד כבד גם ככה. והפיזיקה (שבלי כרטיס אנוידיה נופלת על ה-CPU) רק מקשה על העניין.

(למרות שתכלס הם לא משתמשים ב-physx יותר מדי לסימולציה של נוזלים כמו שהשתמשו ב-benchmark להדגמת הטכנולוגיה)

אז אתה אומר ששווה לי להמשיך? בינתיים זה דיי משעמם כזה

ועל איזה הגדרות כדאי לי לשים עם

E8400@3.6GHZ

4GB RAM

HD4870 1GB TOXIC

מסך T220

כי אני לא מוצא הגדרות שיהיו חלקות וגם מספקות לא יודע =\

פורסם

לדעתי שווה להמשיך. אני סיימתי את המשחק ואהבתי, אבל אתה יודע זה עניין של טעם אישי בסופו של דבר.

המערכת שלי שונה משלך לכן קשה להמליץ על הגדרות שיתאימו לך... פשוט תריץ FRAPS ותשחק עם ההגדרות עד שתגיע ליחס איכות\ביצועים

שמתאים לך. אני מניח ש-Shader Model 4 די מכביד, אולי גם motion blur... אבל לדעתי הכרטיס מסך שלך צריך להסתדר עם הגדרות גבוהות.

מה שכן - מאחר ו-physx מכביד לך על ה-CPU יתכנו נפילות FPS שלא תוכל להתגבר עליהן בהורדת הגדרות גראפיות.

(ואי אפשר לכבות physx במשחק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים