פורסם 2009 במרץ 1416 שנים WARHEAD כבד יותר בהגדרות גבוהות ככה שיעיל יותר הוא לא (אולי רק ב - MAINSTREAM).לא מסכים (אלא אם אתה מתייחס ל-AA).בכל מה שקשור למשחק Warhead, אז הוא משחק מקביל, לא 2 ולא קשור לטרילוגיה, אני פשוט חושב שהיתה להם את היכולת להוציא אותו עם כל מה שהצטבר להם על השולחן עם Crysis. בניגוד למשחקים הנוראיים המקבילים של FEAR, שבאמת היו מיותרים, על warhead רק אפשר להגיד שהוא טוב, ראה ביקורות מסביב. אחת מהסברות שלי היא שהם ראו את כל הביקורת על המשחק מבחינה עלילתית, אורך, מנוע וכו', שהם פשוט אמרו "בואו נראה להם שאנחנו מקשיבים ויכולים להוציא משהו יותר ממוקד". מצד שני אפשר לטעון שהם ניסו להוציא יותר כסף או רצו להוציא משחק מולטי יותר טוב, בכל מקרה Warhead שווה וחבל שהרבה דילגו עליו כי הם חשבו שהוא עוד Crysis. (שלא לדבר על זה שחבל ש90% מהשחקנים גנבו אותו ולא רכשו אותו, מה שהוכיח ל-Crytek ולכולם, פעם נוספת לצערי, שהמעבר לקונסולות הוא הכרחי לחברה שרוצה לפתח משחקים ולהתקיים מזה, ולא אל תביאו לי את Vavle כדוגמת נגד, זה רק טיפה בים של חברות שראו איך העבודה שלהן רק נגנבת כשהיא יוצאת למחשב - אבל זה דיון אחר)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר CRYENGINE 3 DEMOhttp://pc.ign.com/dor/articles/965172/cryengine-3-video/videos/cryengine3_trl_032309.html
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אף פעם לא היה לי קרייסיס ככה שאני לא יודע אם זה דומה לCE2 אבל זה מנוע באמת יפהמקווה שיעבוד טוב גם על מחשבים לא סופר חזקים.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים CRYENGINE 3 DEMO http://pc.ign.com/dor/articles/965172/cryengine-3-video/videos/cryengine3_trl_032309.html כמה צפוי זה היה..גירסא של CRYENGINE 2 לקונסולות שנראית,במקרה הכי טוב,זהה לגירסאת המחשב..וואו..
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אם הגרסה הזאת באמת תיראה על הקונסולות כמו על המחשב זה הישג לא רע בכלל..זה אכן יהיה הישג אדיר(במידה והמשחק גם ירוץ בצורה שחיקה),אבל הוא לא ממש מעניין את שחקני המחשב,ובטח שגם לא זכאי לשם "CRYENGINE 3",לא כך?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים במצב הזה, לשחקני המחשב אין מה להתלהב, אבל לשחקני הקונסולות זאת ידיעה גדולה, יהיה ניתן להנות מעוד מנוע מרשים (אולי אף מרשים יותר) בנוסף על אנריל 3 לדעתי אפשר לפרסם את הלינק לוידאו בפורום קונסולות..
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים הקטע שאף יוצר משחקים שפוי לא יבנה על משחק עם המנוע הזה, צריך מחשב על עם מערך SLI ומעבד I7תודה על הלינק
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים כנראה זה רק אני.אבל אין פה ממש קפיצת מדרגה כמו פרויקטים קודמים שלהם.בהחלט לא כמו שFC וגם לא כמו CRYSIS
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים כנראה זה רק אני.אבל אין פה ממש קפיצת מדרגה כמו פרויקטים קודמים שלהם.בהחלט לא כמו שFC וגם לא כמו CRYSISעל המסך הפיצפון שמדוגם באתר אף אחד לא יראה תהבדל
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים האיכות של מנוע מסחרי לא נמדדת לפי איך שהוא נראה, אלא לפי איכות הSDK שלו.יש סיבה למה מנועים כמו UE2.X/UE3.X וQ3E היו כלכך פופולאריים, כלי הפיתוח שהגיעו איתם אפשרו לפתח משחקים בקלות, עם ROI טוב למרות עלויות הרישוי המאוד גבוהות שלהם, Q3E הניע משחקים גם 7 שנים אחרי השחרור שלו, כנ"ל המנועים של Unreal שהיה להם חיי מדף מאוד ארוכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.