עבור לתוכן

חברת CRYTEK הכריזה על מנוע CryENGINE 3 שמותאם ל- XBOX,PS3,PC

Featured Replies

פורסם

התכוונתי אחרי הפצצה גרעינית של השייטת-זה שהוא חוזר לאי.

• תגובות 111
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WARHEAD כבד יותר בהגדרות גבוהות ככה שיעיל יותר הוא לא (אולי רק ב - MAINSTREAM).

לא מסכים (אלא אם אתה מתייחס ל-AA).

בכל מה שקשור למשחק Warhead, אז הוא משחק מקביל, לא 2 ולא קשור לטרילוגיה, אני פשוט חושב שהיתה להם את היכולת להוציא אותו עם כל מה שהצטבר להם על השולחן עם Crysis. בניגוד למשחקים הנוראיים המקבילים של FEAR, שבאמת היו מיותרים, על warhead רק אפשר להגיד שהוא טוב, ראה ביקורות מסביב. אחת מהסברות שלי היא שהם ראו את כל הביקורת על המשחק מבחינה עלילתית, אורך, מנוע וכו', שהם פשוט אמרו "בואו נראה להם שאנחנו מקשיבים ויכולים להוציא משהו יותר ממוקד". מצד שני אפשר לטעון שהם ניסו להוציא יותר כסף או רצו להוציא משחק מולטי יותר טוב, בכל מקרה Warhead שווה וחבל שהרבה דילגו עליו כי הם חשבו שהוא עוד Crysis. (שלא לדבר על זה שחבל ש90% מהשחקנים גנבו אותו ולא רכשו אותו, מה שהוכיח ל-Crytek ולכולם, פעם נוספת לצערי, שהמעבר לקונסולות הוא הכרחי לחברה שרוצה לפתח משחקים ולהתקיים מזה, ולא אל תביאו לי את Vavle כדוגמת נגד, זה רק טיפה בים של חברות שראו איך העבודה שלהן רק נגנבת כשהיא יוצאת למחשב - אבל זה דיון אחר)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אף פעם לא היה לי קרייסיס ככה שאני לא יודע אם זה דומה לCE2 אבל זה מנוע באמת יפה

מקווה שיעבוד טוב גם על מחשבים לא סופר חזקים.

פורסם

אם הגרסה הזאת באמת תיראה על הקונסולות כמו על המחשב זה הישג לא רע בכלל..

פורסם

אפשר להגיד שאני מחכה יותר לקרייסיס חדש מאשר ספציפי למנוע D:

פורסם

אם הגרסה הזאת באמת תיראה על הקונסולות כמו על המחשב זה הישג לא רע בכלל..

זה אכן יהיה הישג אדיר(במידה והמשחק גם ירוץ בצורה שחיקה),אבל הוא לא ממש מעניין את שחקני המחשב,ובטח שגם לא זכאי לשם "CRYENGINE 3",לא כך?

פורסם

במצב הזה, לשחקני המחשב אין מה להתלהב, אבל לשחקני הקונסולות זאת ידיעה גדולה, יהיה ניתן להנות מעוד מנוע מרשים (אולי אף מרשים יותר) בנוסף על אנריל 3

לדעתי אפשר לפרסם את הלינק לוידאו בפורום קונסולות..

פורסם

וואוו!

נראה מדהים, רק מתי כל זה אמור להפוך למשחק?

פורסם

הקטע שאף יוצר משחקים שפוי לא יבנה על משחק עם המנוע הזה, צריך מחשב על עם מערך SLI ומעבד I7

תודה על הלינק

פורסם

כנראה זה רק אני.

אבל אין פה ממש קפיצת מדרגה כמו פרויקטים קודמים שלהם.

בהחלט לא כמו שFC וגם לא כמו CRYSIS

פורסם

כנראה זה רק אני.

אבל אין פה ממש קפיצת מדרגה כמו פרויקטים קודמים שלהם.

בהחלט לא כמו שFC וגם לא כמו CRYSIS

על המסך הפיצפון שמדוגם באתר אף אחד לא יראה תהבדל

פורסם

האיכות של מנוע מסחרי לא נמדדת לפי איך שהוא נראה, אלא לפי איכות הSDK שלו.

יש סיבה למה מנועים כמו UE2.X/UE3.X וQ3E היו כלכך פופולאריים, כלי הפיתוח שהגיעו איתם אפשרו לפתח משחקים בקלות, עם ROI טוב למרות עלויות הרישוי המאוד גבוהות שלהם, Q3E הניע משחקים גם 7 שנים אחרי השחרור שלו, כנ"ל המנועים של Unreal שהיה להם חיי מדף מאוד ארוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים