עבור לתוכן

אין תגובה מהמחשב , מחשב לא עולה , אין תצוגה

Featured Replies

פורסם

היי יש לי בעיה מוזרה

המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד

הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום

המסך עובד

הכרטיס מסך עובד

בדקתי חיבורים

אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה

ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר.

ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו.

מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה .

מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD

תודה

פורסם

מסך שחור?

תנסה מסך אחר או את המסך הזה במחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

המסך עולה כאילו יש בהתחלה את המצגת של הפנטיום 4 ואחרי זה זה נעלם, המסך עובד הוא גם לא מראה NO SIGNAL .

פורסם

הבעיה במסך לפי תאור שלך.

פורסם

את האמת שלפי התיאור שלו אני חושב שהמסך זה הדבר האחרון שהייתי חושד בו.

עצם העובדה שהמסך כן מציג את תחילת העלייה של המחשב מראה על זה שהוא כן תקין (לפחות חלקית).

אני אישיתי הייתי מתחיל להחליף חומרה.

יכול להיות שהמחשב לא מצפצף לך בגלל שהספיקר פשוט לא מחובר ללוח אם, או לחלופין מקולקל?

תבדוק את הסלוטים של של הזכרונות, מעבד, כרטיס מסך... תוציא תכניס תנקה אבק ותבדוק שהספיקר אכן מחובר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אבדוק את כל מה שאמרתם, בכדי לשלול את האפשרות של המסך אני אחבר אותו אצלי ואבדוק ...

פורסם
  • מחבר

*עדכון*

אז ככה בדקתי את המסך והוא תקין עבר בדיקה על המחשב שלי.

הוצאתי את כל החומרה והשארתי רק כרטיס מסך זיכרונות וכונן קשיח. עדיין לא עובד

החלפתי כרטיס מסך ואותה התופעה, המצגת של P4 עולה וזהו אחרי אין כלום.

ניתקתי את הכונן הקשיח ואחרי המצגת רושם DISK BOOT FAILURE .

ניסיתי לעשות בוט עם דיסק של חלונות, אולי זה איזשהו וירוס מוזר , מציג לי אתץ השאלה האם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק, אני לוחץ על המקלדת וזהו, אין שום תצוגה חיכיתי ככה איזה רבע שעה.

מה יכול להיות עוד בעייתי, בדקתי את הסלוטים של הזיכרונות, הספיקר מחובר כמו שצריך.

יכול להיות שזה קשור איכשהו לסוללה של הלוח אם ?

תודה

פורסם

תנתק הכל מלוח האם פרט לספק, מעבד ו- PC SPEAKER

תעדכן מה קורה.

פורסם

אני דווקא הייתי אולי מכוון את הבעיה לזכרונות או לכונן הקשיח.

לדעתי, נסה לנתק את הזכרונות ולחבר חזרה.

אם זה לא יעבוד - נסה לנתק את הכונן הקשיח ולהדליק את המחשב כשהוא מנותק - במידה ותראה את הביוס מתחיל לעלות, תדע שהכונן תקול.

אם יש לך יותר מזכרון אחד - נסה לנתק אחד ולעשות הצלבות.

תוכל גם לאפס את ה-CMOS.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה, כנראה שהבעיה היא הכונן הקשיח, הרצתי קאספארסקי רסקיו דיסק וזה נכנס לי לקורנול ובבדיקה של האנטי וירוס לא מופיע בכלל כונן קשיח,מוזר ביותר יכול להיות שהוא שבק חיים, הרצתי בדיקה לזיכרונות עם ממו טסט 86 והכל עבר בהצלחה.

מה זה איפוס CMOS

פורסם

זה יכול להיות גם הכבל DATA שמחבר את הדיסק הקשיח ללוח האם.

CMOS זהו זיכרון נדיף (תכולתו נמחקת בהעדר הספקת מתח) אשר מאחסן את ההגדרות של הביוס.

מי שמספק את המתח לזיכרון ה- CMOS זה הסוללה שבלוח האם.

ע"י איפוס ה- CMOS הגדרות הביוס חוזרות להגדרות ברירת מחדל.

אגב אם כבר מבצעים איפוס ביוס אז מומלץ גם לדעת איך לקנפג אותו לאחר האיפוס כי בד"כ הגדרות ברירת מחדל אינן הגדרות אופטימליות עבור המערכת.

פורסם
  • מחבר

ואיי איך לא חשבתי על הכבל סאמת רעיון טוב לבדוק אותו גם כן למרות שפחות סביר שהוא אשם בגלל שהצורב מחובר על אותה צמה והצורב עובד-קורא דיסקים והקשיח לא . מחר על הבוקר אני אדאג לבדוק את הכונן הקשיח, יש אפשרות לעבוד על מחשב עם כונן חיצוני USB ללא כונן פנימי ?

ההגדרות של הביוס לעולם לא שונו הוא עבד תמיד על ברירת מחדל, מה אני אצטרף לקנפג אם כך במידה ואני יעשה איפוס ל CMOS, יכול להיות שהסוללה הלכה לעולמה ?

תודה

פורסם

קודם תנסה להחליף את הכבל.

תוודא על הדרך שהדיסק הקשיח והצורב מקונפגים נכון מבחינת מאסטר וסלייב.

פורסם
  • מחבר

הצורב והקשיח מקונפגים כי הם היו ככה שעוד המחשב היה בשימושי ככה שאין שום סיבה בעולם שמשהו השתנה, נראה לי הכי פשוט לבדוק זה לחבר את הקשיח אצלי במחשב ולראות האם הוא עובד או לא

תודה

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה למי שזה מעניין אותו

הוצאתי את הסוללה של הלוח אם, הביוס התאפס הגדרתי שעה ותאריך חדשים והכל עובד מצויין.

תודה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים