פורסם 2009 במרץ 1116 שנים היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבודהדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלוםהמסך עובדהכרטיס מסך עובדבדקתי חיבוריםאין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרהניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר.ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו.מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה .מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר המסך עולה כאילו יש בהתחלה את המצגת של הפנטיום 4 ואחרי זה זה נעלם, המסך עובד הוא גם לא מראה NO SIGNAL .
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים את האמת שלפי התיאור שלו אני חושב שהמסך זה הדבר האחרון שהייתי חושד בו.עצם העובדה שהמסך כן מציג את תחילת העלייה של המחשב מראה על זה שהוא כן תקין (לפחות חלקית).אני אישיתי הייתי מתחיל להחליף חומרה.יכול להיות שהמחשב לא מצפצף לך בגלל שהספיקר פשוט לא מחובר ללוח אם, או לחלופין מקולקל?תבדוק את הסלוטים של של הזכרונות, מעבד, כרטיס מסך... תוציא תכניס תנקה אבק ותבדוק שהספיקר אכן מחובר.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר אוקיי אני אבדוק את כל מה שאמרתם, בכדי לשלול את האפשרות של המסך אני אחבר אותו אצלי ואבדוק ...
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר *עדכון*אז ככה בדקתי את המסך והוא תקין עבר בדיקה על המחשב שלי.הוצאתי את כל החומרה והשארתי רק כרטיס מסך זיכרונות וכונן קשיח. עדיין לא עובדהחלפתי כרטיס מסך ואותה התופעה, המצגת של P4 עולה וזהו אחרי אין כלום.ניתקתי את הכונן הקשיח ואחרי המצגת רושם DISK BOOT FAILURE .ניסיתי לעשות בוט עם דיסק של חלונות, אולי זה איזשהו וירוס מוזר , מציג לי אתץ השאלה האם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק, אני לוחץ על המקלדת וזהו, אין שום תצוגה חיכיתי ככה איזה רבע שעה.מה יכול להיות עוד בעייתי, בדקתי את הסלוטים של הזיכרונות, הספיקר מחובר כמו שצריך.יכול להיות שזה קשור איכשהו לסוללה של הלוח אם ? תודה
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אני דווקא הייתי אולי מכוון את הבעיה לזכרונות או לכונן הקשיח. לדעתי, נסה לנתק את הזכרונות ולחבר חזרה. אם זה לא יעבוד - נסה לנתק את הכונן הקשיח ולהדליק את המחשב כשהוא מנותק - במידה ותראה את הביוס מתחיל לעלות, תדע שהכונן תקול. אם יש לך יותר מזכרון אחד - נסה לנתק אחד ולעשות הצלבות. תוכל גם לאפס את ה-CMOS. בהצלחה
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר אוקי אז ככה, כנראה שהבעיה היא הכונן הקשיח, הרצתי קאספארסקי רסקיו דיסק וזה נכנס לי לקורנול ובבדיקה של האנטי וירוס לא מופיע בכלל כונן קשיח,מוזר ביותר יכול להיות שהוא שבק חיים, הרצתי בדיקה לזיכרונות עם ממו טסט 86 והכל עבר בהצלחה.מה זה איפוס CMOS
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים זה יכול להיות גם הכבל DATA שמחבר את הדיסק הקשיח ללוח האם.CMOS זהו זיכרון נדיף (תכולתו נמחקת בהעדר הספקת מתח) אשר מאחסן את ההגדרות של הביוס.מי שמספק את המתח לזיכרון ה- CMOS זה הסוללה שבלוח האם.ע"י איפוס ה- CMOS הגדרות הביוס חוזרות להגדרות ברירת מחדל.אגב אם כבר מבצעים איפוס ביוס אז מומלץ גם לדעת איך לקנפג אותו לאחר האיפוס כי בד"כ הגדרות ברירת מחדל אינן הגדרות אופטימליות עבור המערכת.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר ואיי איך לא חשבתי על הכבל סאמת רעיון טוב לבדוק אותו גם כן למרות שפחות סביר שהוא אשם בגלל שהצורב מחובר על אותה צמה והצורב עובד-קורא דיסקים והקשיח לא . מחר על הבוקר אני אדאג לבדוק את הכונן הקשיח, יש אפשרות לעבוד על מחשב עם כונן חיצוני USB ללא כונן פנימי ?ההגדרות של הביוס לעולם לא שונו הוא עבד תמיד על ברירת מחדל, מה אני אצטרף לקנפג אם כך במידה ואני יעשה איפוס ל CMOS, יכול להיות שהסוללה הלכה לעולמה ?תודה
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים קודם תנסה להחליף את הכבל.תוודא על הדרך שהדיסק הקשיח והצורב מקונפגים נכון מבחינת מאסטר וסלייב.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחבר הצורב והקשיח מקונפגים כי הם היו ככה שעוד המחשב היה בשימושי ככה שאין שום סיבה בעולם שמשהו השתנה, נראה לי הכי פשוט לבדוק זה לחבר את הקשיח אצלי במחשב ולראות האם הוא עובד או לא תודה
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר הבעיה נפתרה למי שזה מעניין אותוהוצאתי את הסוללה של הלוח אם, הביוס התאפס הגדרתי שעה ותאריך חדשים והכל עובד מצויין.תודה לכולם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.