עבור לתוכן

איך הHAF 932 ומה המתחרים שלו?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז שגם יהיה בנוי טוב ואיכותי

וגם יהיה יפה ובעל ביצועים טובים.

חשבתי על ה HAF 932

אבל יהיה קשה להחליף לא את המאווררים אם הוא רועש כי יש לו מאווררים של 23CM

בנוסף חשבתי על הGigabye aurora 570.

מה דעתכם על השניים הנ"ל והאם יש הצעות למארזים אחרים טובים?

פורסם

קח איזה Lian Li טוב

לחבר שלי יש HAF932 הוא אומר שהוא מקרר טוב ולא כ"כ רועש..

פורסם

מארז נחמד , אבל אני הייתי הולך על STORM SNIPER אותו מארז רק עם פילטרים :jump:

פורסם

ד"א, המאווררים של ה23CM זה לא בעיה, אתה יכול להחליף אותם למ1-4 מאוורירים במקום, יש חורים להתקנה.

פורסם

מארז נחמד , אבל אני הייתי הולך על STORM SNIPER אותו מארז רק עם פילטרים :jump:

ממש לא אותו מארז, הוא מגיע עם מליון ורבע מאווררים (חלקם של 12-14 ס"מ), ורועש הרבה יותר.

ה HAF מקרר טוב ושקט, אבל לא חוסם רעש מבפנים כמו שצריך, אז אם אתה רוצה מחשב שקט- רצוי שהחלקים בפנים יהיו עם קירורים שקטים.

פורסם

ה HAF שלי שקט יחסית, אני ממש נהנה ממנו. אין דבר שאני חושב שלא יכנס במארז (וזה ממש לטובה). החיסרון היחיד זה האבק וגם זה כבר לא כול כך נורא (אלא אם כן יש לך חתול והוא יכול להתחכך במארז ואוהב את זה =\)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות, חיזקתם את הדעה שלי.

אבל אולי יש לכם דעות על המתחרים שלו (לא יודע איזה מארזים מתחרים בו בטווח מחירים)?

פורסם

ה HAF932 לא שקט אבל הרעש שהוא מיצר הוא בתדר נמוך ולא מפריע. שומעים מין זרימת אוויר חזקה כמו של מזגן.

מבחינתי אמת המידה למחשב שקט היא תחנת העבודה HP xp4600 שאני משתמש בה בעבודה.

לא שומעים כמעט הבדל בין מצב דולק לכבוי וצריך לשים את האוזן על המארז כדי לשמוע רעש כלשהוא.

ה HAF932 ממש לא מתקרב לזה אבל ברוב הזמן אני בכלל לא שם לב שהוא פועל כך שהצליל שהוא מייצר לא ממש מפריע.

מה שכן הוא מוציא כאלה כמויות של אוויר שזה מקרר את כל החדר.

אם בכל זאת הרעש מפריע לך, תתקין בקר מאוררים ותוריד קצת מהירות.

לדעתי מארז מעולה, מאוד נוח לעבודה, ניטוב כבלים מעולה (אפשר להסתיר את כל הכבלים מאחורי הפלטה של הלוח אם).

קח בחשבון שאם אתה מתכוון להתקין את הספק בתחתית המארז (הכי מומלץ) אתה צריך ספק עם כבלים ארוכים, במיוחד הכבל 24 פינים.

פורסם

לא נתקלתי בבעיה עם כבלי הספק אני עם סיסוניק M12II

כמו שאמרו לך פה המארז עצמו שקט פחד, בתוכו ושבים לי (רכיבים המייצרים רעש) הסיסוניק ו2 SFLEXים ובקושי שומעים את איוושת האוויר...

כנס לסטיקי ביקורות, יש שם את תהליך ההרכבה של הHAF שלי, אולי יעזור לך להתרשם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים