עבור לתוכן

מסך 24" לשימושי גרפיקה, תלת-מימד. תקציב: 3K-3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצה למסך 24" בתקציב 3,000-3,500 שקל. אשמח כמובן לרף ה3K אך אין בעיה לשלם יותר כדי לקבל יותר.

קראתי פה כמה נושאים רלוונטיים אך אשמח לקבל התייחסגות נקודתית יותר.

שימושי הם בעיקר תכנות תלת מימד כגון maya, lightwave וכו'

יחד עם ממש קצת דו (פוטושופ ופוסט פרודקשן)

ושאר עבודה משרדית ברמה פחותה משמעותית

ע"פ הבנתי המתמודדים הרלוונטיים הם: philips 240PW9E, dell 2408 וה HP 2475w שכלל לא בארץ.

האם אני צודק?

האם יש עוד מתמודדים ראויים?

לגבי הדל והפיליפס, מהמעט שקראתי לדל יש פאנל PVA ולפיליפס IPS כך שאני מבין שהפיליפס עדיף עבורי.

האם אני צודק?

שאלה נוספת לגבי הפיליפס, ראיתי בכמה מקומות ברשת כולל בפורום הזה שהפאנל שלו הוא H-IPS אבל באתר של iqpc (שכנראה מהם אקנה) רשום שהוא S-IPS שלהבנתי קצת פחות טוב.

האם הם טועים? אם מישהו יכול לשפוך אור על העניין אני אשמח (:

הבנתי שהHP לא נמצא בארץ אבל יש תכנון לנסות להביא אותו.

האם יש הערכה (גם אם גסה בחודשים) אם ומתי הוא יגיע ומה יהיה מחירו לעומת שאר המתמודדים? שווה לחכות? (:

אציין גם שברשותי כבר מסך דל 2007FP שאני מאוד מרוצה ממנו והמטרה היא לקנות עוד מסך עבור אותה המערכת, כלומר שני מסכי עבודה.

בנוסף, אם זה משנה משהו, ישנו סיכוי סביר כי בסביבות פסח אקבל מחו"ל את המכייל eye-one display 2.

בנוסף, אשמח לשמוע כל דבר אחר יש לכם לומר בנושא ואשמח לכל עזרה.

הרבה תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ה-2007FP שלך הוא IPS או PVA?

אלא אם יש לך צורך ממשי בתוספת הרזולוציה של מסך 24", הייתי ממליץ פשוט לקנות עוד 2007FP. עבודה עם שני מסכי זהים היא לעולם יותר נוחה מאשר עם שני מסכים שונים (אלא אם יש צרכים ייחודיים שבגללם המסכים צריכים להיות שונים, נגיד מסך אחד לעבודה עם טקסט, מסך אחר לתצוגת וידאו בפורמט רחב).

פורסם

פנדה יכולה להשיג את הHP ב3400 בשבילנו

מרגע ההזמנה (כשבועיים שלוש עד שזה יגיע לארץ)

אבל אנחנו כרגע מחכים להוא שפתח את המכירה הקבוצתית בשביל לראות אם הוא יכול לתת מחיר טוב יותר.

במידה ולא, צריך שמישהו ייקח ויארגן את הרשימה ואז יאיר יוכל להזמין...

פורסם
  • מחבר

הדל שלי הוא IPS

הסיבה שאני רוצה 24" היא גם עבור שטח עבודה גדול יותר (גם בויופורט אחד אני לפעמים מרגיש מוגבל קצת) ואז ניתן לעבו למסך הגדול וגם שאני מוצא את עצמי יותר ויותר עובד כשגם מאיהפתוחה עם כל מיני תפרטים, גם פוטושופ וגם קובץ PDF כלשהו פתוחים ולעבור ביניהם כל הזמן גם משגע את השכל וגם מבזבז זמן ונראה לי ש עוד 20" יעזור אם כי פחות ממסך גדול יותר.

דבר נוסף ואולי חשוב יותר הוא העובדה שייתכן ובעתיד ה2007FP יעבור למשרד של אבי ואז אני מעדיף להשאר עם מסך גדול יותר מזה שיש לי עכשיו כי לא בטוח שאוכל לקנות אז עוד מסך.

מה יהיו החסרונות העיקריים בעבודה עם מסכים שונים?

אגב, חשבתי שאין יותר 2007FP. כשקניתי את שלי בזמנו אף נאמר לי שהוא בין האחרונים שנותרו בארץ. מה השתנה?

דנדן, המסך של HP טוב משמעותית מהאפשרויות האחרות? אפשר קצת פרטים עליו? (פאנל וכו')

ואין לי יותר מידי נסיון עם פנדה. אני יודע שמIQPב אני מקבל שירות שאני לא רגיל אליו במחוזותינו. איך העניין בפנדה?

המון תודה לכם

פורסם

את הHP אישית אני לא מכיר

מידע יש לך כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396153.0

ממה שהבנתי הוא יותר טוב משני המסכים המקבילים באותה קטגוריה.

לי אישית יש ניסיון מעולה עם פנדה.

אם תראה אצלי למטה ארגנתי כמה קניות דרכם, ואת ה2209WA שלי גם קניתי מהם (ועוד כמה מוצרים).

אם תרצה עוד תגובות על החנות, אתה מוזמן לשאול אנשים נוספים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים