פורסם 2009 במרץ 1616 שנים יש ל HD שלך כבל חשמל. יש ל CD שלך גם כבל חשמל.תחליף בינהם.תגיד אם זה שינה משהו.אם לא,אני חושב שצריך להחליך HD.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר אני חושב שזה קורה בגלל המארז או לא יודע מה...אבל הרעש הזה נראה לי לא משהו רציני, כדאי לדבר איתם?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים הבדיקה הכי טובה: חבר למחשב אחר, תריץ את אותה הבדיקה-ת במידה ומרעיש -> ממליץ להחליף
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר נגיד עבר זמן מה הלך הארדיסק ויש אחריות מחליפים אותו?אני קצת חושד שזה הלוח אם או המעבד או משהו אחר אבל לא כל כך בטוח שזה הארדיסק...תגידו מותר לגעת בתחתית של הארדיסק מתי שהוא פועל?געתי בו והיה מין צליל מוזר כזה תסזיו כזה.והוא לא מרעיש רק בבדיקה.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אם נגמר לו האחריות, הייתי ממליץ לגבות את מה שחשוב, ולהשתדל להמנע משמירה של מידע חשוב על הדיסק
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים תגידו מותר לגעת בתחתית של הארדיסק מתי שהוא פועל?אין בעיה לגעת בכל מקום שאין מעגלים חשמליים.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר אני מתכוון איפה שהעיגול הזה והלוח שלו הירוק מתחת...וואי אני מיואש, הבדיקה עברה בסדר הכל בסדר מה זה יכול להיות...עכשיו אני מתחיל לשמוע בררר כעבור חצי דקה דקה שוב ברר.אם יש אחריות מחליפים אותו בלי בעיות נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.