עבור לתוכן

הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב.

לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו.

עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה...

מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני מאוד ממליץ להחליף את כבל ה- SATA במידה וזה לא עוזר הצעד הבא זה לחבר את הדיסק הקשיח לקונקטור אחר על גבי לוח האם ואם גם פה לא באה הישועה אז לקחת את הדיסק ולחברו במחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

האמת שכבר הסתדרתי, הבעיה היתה שפירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP SP1 שהבנתי שמסוגל לזהות HD של עד 127GB וכשהתקנתי את SP2 זה כנראה דפק משהו באיך שהווינדוס אמור לזהות את ה- HD.

מה שעשיתי לבסוף זה - הורדתי תוכנה שמבצעת שחזור ל- HD, שיחזרתי אותו, העתקתי ל- HD אחר, פירמטתי את ה- HD והכל בא על מקומו בשלום.

זה עלה לי בהרבה יזע, פחדים (לאבד את המידע) וכמעט דמעות... אבל בסוף הצלחתי :yelclap:

מקווה שה"חוויה" שלי תעזור למישהו אחר פה.

פורסם

SP1 כבר תומך ביותר מ 127 גיגה.

בעיה שלך לא היתה בגלל SP1 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים