עבור לתוכן

מעוניין בSSD למערכת ההפעלה עד 500 ש"ח האם קיימת חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה...

התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח

האם יש חיה כזאת?

פורסם

לא.

תצטרך למתוח את התקציב לפחות ל-800 ש"ח כדי למצוא כונן קטן שיתן ביצועים טובים יותר מאשר דיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר

כולל הזמנה מחול?

פורסם

כולל.

ה-SSD הזול ביותר הראוי לשמו הוא כנראה ה-OCZ Vertex 30GB, ולדעתי לא תוכל לקנות אותו ב-500 ש"ח כולל הובלה ומיסים.

פורסם
  • מחבר

רות. נחכה עם זה...

פורסם

אני חושב שלא קראת את הביקורת הזו... :D

Compared to my previous experience with a low-end solid state drive, the OCZ Solid Series completely redefines the meaning of a value SSD. Rated just slightly slower than their previous Core series of drives and quite a bit slower than the mainstream Apex and high-end Vertex series, OCZ still manages to pack some serious performance into their Solid line. If this is how their "value" drives perform, I can only imagine how much the Apex and Vertex will scream.

OCIA.net has awarded the OCZ Solid 30Gb SSD our Seal of Approval.

פורסם

עזוב את מה שכתוב, אני מסתכל על המספרים ועל מספר מילות מפתח :)

הכונן הזה משתמש בפלאש MLC, ללא באפר סביר שימנע ממנו מלהחנק תחת עומס רנדומלי.

מעבר לכך, מנגנון ה-Wear Balancing עלול לגרום לדגרדציה עוד יותר משמעותית בביצועים ככל שהכונן מתמלא.

אני הייתי נמנע מלרכוש את הכונן הזה לפני ביקורות משמעותיות יותר וקצת פידבק לאורך זמן, ואני גם משוכנע שיסתבר שבאופן ממוצע קשה לו להתחרות בדיסק קשיח.

אפילו עם ה-Intel X25-M שהוא כרגע אחד הפלאשים היותר מהירים ויציבים שיש היום, קיים בשוק כמעט חצי שנה - התגלתה עז רצינית בשימוש לטווח ארוך שגורר דגרדציה בביצועים.

פורסם

אבל גם המספרים שלו די מרשימים - הוא מביס בקלות דיסק 10krpm!

עוד לא התגברו על בעיית הכתיבה לטווח ארוך? אוף. אז אני יכול להפסיק לחלום על כונן פלאש למחשב הבא שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים