עבור לתוכן

כרטיס מסך לעריכה גרפית (דו מימד בעיקר) ומעט משחקים, עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ה - 7950GT חזק מה - 8600GTS אבל הרבה יותר קרוב אליו מאשר ל - 9600GT שפחות או יותר משלש את ה - 8600GTS...

עוד דוגמא, ה - HD3850 שנופל די משמעותית מה - 9600GT עדיף על ה - X1950XTX שההפרש בינו ל - 7950GT גדול יחסית.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה בכרטיס 9800GT\4830 בודד...גם אין טעם לשחק בריבוי מסכים מערך כזה שיש לו מספיק כוח

לפרוש על רזולוציה גדולה כזאת עולה הון תועפות.

יש גם את ה4670\3870 שזולים יותר למה לא להציע אותם?

פורסם

ה"בעייה" היא שהבחור מעוניין לחבר 3 מסכים לעבודה, ככה שבכל מקרה הוא צריך 2 כרטיסים (מאחר ופתרונות מקצועיים לא נכנסים בתקציב)

לא דיברנו על לשחק ב-dualview אלא לשחק על מסך אחד, כאשר משחקים בכלליות הם לא בעדיפות ראשונה.

הגענו למסקנה שאם כבר חייב 2 כרטיסים וכבר יש לוח תומך CF, עדיף שיהיו כרטיסים זהים לניצול "מירבי" (של 2 הכרטיסים) במשחקים.

וגם הצעתי 4670 (ב-CF) ::)

פורסם
  • מחבר

גם לדעתי 4670 היא הבחירה העדיפה

אם אחד כזה מספיק לי לכל משחק מעל ומעבר, אז שניים ב CF יהיה over kill מטורף בשביל עידו.

מה גם שזה בתקציב (פחות מ 1000 ש"ח ל 2 כרטיסי 4670)

אני מניח שרוב הזמן ה CF בכלל יהיה ב disable בגלל שרוב הזמן הקונפיגורציה תשתמש לעבודה ולא למשחקים.

במקרה הזה אפשר לקחת אפילו משהו זול יותר מ 4670 באחד מהכרטיסים,

אבל אם יש תקציב ואפשר - אז עדיף זוג כרטיסים תואם.

פורסם

אפשר לצמצם עלויות עוד יותר ולקחת שני HD3850.

לינק - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=447

כשלוקחים זוג החיסכון משמעותי יותר.

פורסם

טוב, קיבלתי את הבשורה מהיבואן ויחליפו לי את הכרטיס הישן ב-9500GT 512MB. זה מספיק טוב? איך זה עומד מול הכרטיס הקודם שלי?

האם קנייה של עוד אחד כזה תוכל להפעיל לי 3-4 מסכים? והאם אני צריך ספק חזק יותר וא כן אז על מה הייתם ממליצים?

פורסם

כרטיס גרוע יותר (הוא גם GDDR2 בטח שזה הופך אותו לעוד יותר גרוע).

מגיע לך מינימום 8600GTS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים