פורסם 2009 במרץ 716 שנים אתם יכולים להמליץ על מפרט שישמש אותי בעיקר לסרטים, ומחשקים קלים מדיי פעם.אם אפשר, תרכיבו את המפרט פה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beershevaדגשים חשובים:דגש על כרטיס מסך חזק, אפשר להתפשר על לוח, כי אני מתכנן לשדרג בעתיד את הלוח.מעבד חזק של Intel.מארז טוב, עם קירור + קירור למעבד.תודה רבה.אם יש לכם המלצה על חנות אחרת זולה בבאר שבע אז תמליצו.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים לעולם לא נגיע למחיר של 1600 שקל עם הדרישות שלך זה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק...מה הן הדרישות למשחקים? רשמת פשוטים אז למה כרטיס מסך חזק!תפרט טיפה יותר את דרישותך... ונעזור
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר כי אני מעוניין בשדרוג עתידי של המחשב.אז במקום לשרדג הכל, חשבתי שאפשר לקחת מראש כמה חלקים "חזקים" יותר, שאני לא אצטרך לשדרג בעתיד.אז אני ישנה את דרישותי, תרכיב לי את המחשב הכי טוב שאתה יכול להרכיב, ב-1600 ש"ח.דגשים שנשארו:מעבד של INTELמארז טוב (ולא ג'נרי)קירור טוב למעבד.תודה.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים המחשב הכי טוב שהוא יבנה לך בתקציב כזה יכול להחזיק רק AMD או שהוא פשוט לא ראוי לשידרוג עתידי כי הוא גרוע הדרישות שלך פשוט יותר מדי גדולות בשביל תקציב כזה מצומצם.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר אוקיי . . . אז אפ אי אפשר להרכיב מחשב ראוי שמבוסס על מעבד INTEL במחיר הזה, אני יתפשר על AMD.מפרטים, מישהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.