פורסם 2009 במרץ 716 שנים זה לא מסובך אם אתה יודע איך לפרק ולהרכיב מחשב. כי זה בדיוק מה שצריך לעשות, אתה מפרק את כל רכיבי המחשב שלך, ומרכיב אותם מחדש במארז החדש.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים אם אתה משנה למארז יותר טוב אז למה שייפגע?בעיקרון אתה לא צריך לפרק את כל המחשב,להעביר את הספק ואת ההארד דיסק זה לא בעיה, אבל הלוח אם זה כבר טיפה יותר מסובך אבל עדיין לא בשמים.אתה מפרק אותו מרכיב אותו איכשהו עם כל החלקים שלו עדיין עליו.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר כבר פירקתי את הלוח אם וחיברתי.. זה לא הכי בעיה.. וספק כוח והארד דיסק זה שטויות... אז זהו לא צריך יותר מזה?
פורסם 2009 במרץ 716 שנים זה שטויות.זה לפרק מחשב ממארז אחד, ולהרכיב מחשב במארז השני.ספק והארד דיסק זה שטויות..אתה רק צריך לדעת איזה חיבור בספק הולך לאן, ואיזה חיבור בלוח אם.אם אתה צריך עזרה אז בכיף, פה וגם בICQ או מסנג'ר.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אתה פשוט מחבר אותם לספקתעשה לך רשימה מה מחובר למה שהמחשב במארז הישןואז תעביר לאט לאט את כל הרכיבים.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר אחי הבעיה היא שפה במחשב כל הכבלים שלי של הספק מחוברים.. ועוד אני צריך עוד אחד לכונן דיסקים השני..אני צריך ספק שיש בו מלא כבלים של חשמל
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר אני יודע שהוא של 400 או 450..מאיפה אני יכול להשיג ספק טוב במחיר טוב עם הרבה חיבורים?
פורסם 2009 במרץ 916 שנים כל חנות שמוכרת מחשבים אולי..... ?אתה רוצה המלצה לספק טוב? , תוסיף את התקציב לכותרת ואני אמליץ לך על אחד .
פורסם 2009 במרץ 916 שנים אני חושב שבטמפסט יש מפצלים מחוברים כבר לכבלים של המאווררים. הרכבתי אותו לאחי לא מזמן. עצה: דחוף את כל הכבלים המיותרים מאחורי הדלת הימנית. הם נכנסים, עם טיפה כח
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מחבר חח תודה על העצה..שמעו אני לא יודע כמה עולה ספק טוב.. תביאו משהו סביר.. שיהיה חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.