פורסם 2009 במרץ 716 שנים כיצד ניתן לבצע בדיקה שלה דיסק הקשיח דרך הדוס?שמעתי שיש שלושה סוגי בדיקה לדיסק קשיח דרך הדוס.1. בדיקה מהירה2. בדיקת סקטורים.3. בדיקה איטית שעורכת כמספר שעות.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מי ששואל על דוס, צריך לדעת קצת על דוס, קצת על פקודות וקצת על פרמטרים.זה כנראה לא מתאים בשבילך.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר מה שאולי אני מבין מהצילום זה שאני אמור לתת שם בהתחלה פקודה לבדוק את הדיסק ללחוץ אנטר, ואז זה מתחיל לבצע את הבדיקה? אני אכן לא מתמצא בפקודות בדוס.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים אם אתה חייב דרך "דימוי" של DOS אז הפקודה CHKDSK היא בשבילךמה ש ivan נתן זה את תצלום של אופציות הסריקה, תיכנס ל Start>Run>Cmd ותקליד chkdsk /? וכך תראה את הפקודות יותר בבירור* סימן השאלה וה / יבואו אחרי הפקודה
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים היצרנים השונים של הדיסקים הקשיחים ייצרו תוכנות דיאגנוסטיקה. תכנס לאתר היצרן ומשם תוכל להוריד את התוכנה.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר הכל טוב ויפה כל עוד מערכת ההפעלה שלך עולה ואתה יכול להוריד את התוכנה עליה דיברתה.אבל כאשר המערכת הפעלה שלך אינה עולה אתה חייה למעשה לבצע את הבדיקה דרך הדוס.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מחבר אפשר אבל כשקרתה לי הבעיה לא היה לי איך להשיג מחשב אחר.בכול מיקרה הדיון הזה כבר לא רלוונתי יותר מבחינתי וניתן לנעול אותו.תודה על התשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.