עבור לתוכן

מחפש מארז עם קירור מקסימלי להרדיסקים (מרווח בינהם גם יתרום לקירור), עד 400ש"ח

Featured Replies

פורסם

- הדבר הכי חשוב זה קירור מקסימלי להרדיסקים, זה פייל סרבר ויש בו 4 הרדיסקים.

- עדיפות למארז עם חלון, או לפחות למארז שנראה טוב (הוא יושב על השולחן אז לא בא לי לשים איזה קומפיוקייס סטייל 1984).

- עדיפות גבוהה למארזים שנמכרים בזיגזג.

כרגע לפייל סרבר יש NZXT ALPHA והקירור שם להרדיסקים דיי בסיסי, מקום ל5 הרדיסקים ככה שכל זוג צמוד (מאוד).

מקדימה יש מקום למאורר SLIM שאין לי שום דבר לשים שם (כי הוא מגיע בלי, ממש גאוני!).

מהצד השני של הכלוב אין מקום לחבר עוד מאורר, אז איכשהו קימבנתי לשם מאורר 120ממ אבל הוא לא מקרר מדהים כי החורים שם לא גדולים ועוד עושה רעש של שאיבה.

- אין לי שום בעיה שמקום להרדיסקים באים על חשבון מקום ל-CDROM כי גם ככה זה לא בשימוש שם.

- אם אין במחיר הזה שום דבר שנותן לי שיפור משמעותי, אשמח להמלצה למאורר 120MM SLIM שקט וטוב בשביל לנסות לשפר את הקירור ב-ALPHA.

תודה רבה מראש (:

פורסם

אם אני לא טועה, באלפה ניתן לדחוף את המאוורר האחורי שאתה מקבל לקדימה והוא נכנס לשם עם קצת מאמץ, ולשים מאחורה אחד סטנדרטי.

יצא לך הרבה יותר זול מקניית מארז, ולא פחות אפקטיבי

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

2 המאוררים הם 25ממ עובי והם לא נכנסים לשם, הם יכולים להכנס בכוח אבל לא לצאת משם בחיים (כבר קרה לי עם אלפא ::)).

בחלק העליון אין שום קירור אז נראה לי שהמצב למטה כבר עדיף (צפיפות אבל עם מאורר צמוד).

פורסם

מאוורר דק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011

כמו כן אז אתה יכול לנסות מתאמים ל5.25 (10 שקל), וקירור אקטיבי\פסיבי לדיסקים קשיחים (30-50 שקל) שלמעלה, או שראיתי מן מתאם כזה ששם לך מאוורר 120 מ"מ במקום הכוננים (לקראת ה100 שקל כולל מאוורר).

ואם החלטת על מארז, אז ANTEC 300 או CM 590 מאפשרים לדחוף הרבה מאווררים מקדימה, תבדוק את דעתך עליהם

פורסם
  • מחבר

לצערי יהיה קצת בעיה לחבר בצורה יציבה מאורר 100ממ, הוא יתפס על חור אחד, והאיזור לא מספיק נגיש בשביל לסדר עוד חיזוק.

אני באמת אחשוב על העניין של קירור אקטיבי שמוברג לדיסק עצמו וחיבור ב-5.25" זה יכול להיות פתרון לא רע...

2 המארזים נראים פתרון לא רע בכלל בשבילי, אני אסתכל קצת על סקירות שלהם, תודה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים