עבור לתוכן

כיצד ניתן לקבוע את פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP \SMB?

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. :silly:

כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB?

האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם?

אשמח להסבר.

פורסם

FTP ו-SMB הם בעצמם פרוטוקולי תעבורה -- ה-SMB הוא פרוטוקול הרשת הסטנדרטי של WINDOWS ו-FTP הוא פרוטוקול העברת קבצים שמיושם בתוכנות FTP שונות.

פורסם
  • מחבר

אז מבלי להיות קשה מידי...

ע"מ ליישם פרוטוקול תעבורה של FTP בין 2 מחשבים ברשת ביתית אני צריך תוכנת FTP על כל מחשב - ולבצע את העברות הקבצים דרכם?

אין דרך אלגנטית יותר ליישם את הפרוטוקול - כפרוטוקול סטנדרטי לתעבורת הקבצים בין מחשבים ברשת במקום SMB?

פורסם

לצערך אין.

אם אתה מעוניין להעביר כמויות גדולות של אינפורמציה בין המחשבים על בסיס קבוע, תתקין FTP ותשתמש בו -- אני משתמש ב-FILEZILLA (כנס לאתר שלהם) אבל יש עוד הרבה תוכנות חינמיות כאלה.

פורסם

אז מבלי להיות קשה מידי...

ע"מ ליישם פרוטוקול תעבורה של FTP בין 2 מחשבים ברשת ביתית אני צריך תוכנת FTP על כל מחשב - ולבצע את העברות הקבצים דרכם?

אין דרך אלגנטית יותר ליישם את הפרוטוקול - כפרוטוקול סטנדרטי לתעבורת הקבצים בין מחשבים ברשת במקום SMB?

אפשר לעשות Map network drive לשרת FTP או לWeb Share over HTTP(צריך יהיה להגדיר RPC over HTTP בשביל שזה יעבוד) מבחינת משתמש הקצה זה יהיה כונן רשת לכל דבר ולא יידרוש שום דבר מעבר לdarg and drop בexplorer.

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות Map network drive לשרת FTP

WoW - אני כזה בור בכל הנושא.

בשביל להשתמש ב Map network drive אני צריך להגדיר תיקיה או אמצעי איחסון אחר כ SHARED ברשת = אז לא חזרתי כאן ל SMB הרגיל - רק שזה ניראה קצת אחרת... ? :-\

איך אני עושה זאת לשרת FTP?

עריכה:

טוב ניראה לי שהבנתי...אני אנסה את זה מחר.

אני אנסה להשתמש בזה כעזר:

http://www.webdrive.com/products/webdrive/index.html

פורסם

אתה עושה Map network drive ובמקום share\\ אתה רושם ftp:\\server_name השאלה מה אתה צריך בכלל, אתה לא מגדיר share על תיקיה אתה מרים שרת FTP על המחשב, גם IIS שקיים בXP pro/Vista Ult/Ent/Bsn יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים