עבור לתוכן

השקטת מארז של HEC

Featured Replies

פורסם

ברשותי מארז של HEC מסדרה 6..

עד לאחרונה עבד יפה ובעיקר בשקט.

מזה כשבועיים הרעש שיוצא מהמאווררים בלתי ניסבל , כאילו הם עובדים על מלוא העוצמה כל הזמן (הטמפרטורה של הלוח והמעבד תקינים ).

ניקיתי היום את הקירור שעל המעבד ואת המאוורר של ה 120 של המארז אבל עדיין הרעש המפחיד הזה של השאיבה והרעש פשוט בלתי ניסבל.

אשמח לקבל כל עיצה הכיצד להשקיט את המארז הזה ואת המאוורים שעליו.

תודה מראש, דרור.

פורסם

יש לך שני אפוציות

האחת היא להנמיך קצת את ה RPM ל 1500 שזה נסבל מבחינתי [וגם לי יש מארז של HEC מסדרה 6] המאווררים שמה רצים בדרך כלל על 2000RPM

כנס לביוס ותקבע את העוצמה על סנטנדרט או בעזרת תוכנה של הלוח אםן שלך אם יש לך[אצלי יש של ASUS[

האופציה השניה שאני עשיתי רכוש 2 מאווררי של 1200RPM עם דחיסת אוויר מעולה שנותנת לי קירור מכובד למארז ומשאירה לי אותו ב 29 מעלות [ולי יש במארז GTX285 ככה שאצלך זה יהיה יותר טוב]

אני בכל מ קרה קניתי את סדרת S FLEX היא מעולה .

פורסם

לי יש את ה6A21, הרעש של המאורר הקדמי הפריע לי, אז קניתי

‏ArcticFan AF12025 120mm‎ של ARCTICCOOLING. החלפתי ומאז אין איתו בעיות.

פורסם
  • מחבר

יש לך שני אפוציות

האחת היא להנמיך קצת את ה RPM ל 1500 שזה נסבל מבחינתי [וגם לי יש מארז של HEC מסדרה 6] המאווררים שמה רצים בדרך כלל על 2000RPM

כנס לביוס ותקבע את העוצמה על סנטנדרט או בעזרת תוכנה של הלוח אםן שלך אם יש לך[אצלי יש של ASUS[

האופציה השניה שאני עשיתי רכוש 2 מאווררי של 1200RPM עם דחיסת אוויר מעולה שנותנת לי קירור מכובד למארז ומשאירה לי אותו ב 29 מעלות [ולי יש במארז GTX285 ככה שאצלך זה יהיה יותר טוב]

אני בכל מ קרה קניתי את סדרת S FLEX היא מעולה .

תודה על ההתיחסות , גם אני ניסיתי להוריד את מהירות הסיבוב של המאווררים (גם לי יש לוח אם של אסוס ) אבל משום מה לא הצלחתי , למרות השינויי בהגדרות הביוס (כנראה צריך לעבוד על זה עוד קצת).

ניראה לי שבסופו של דבר להחליף את המאווררים למה שהמלצת או לאחד המאוורים שהמליצו כאן מלמעלה היה הפתרון המתאים לקצת שקט בבית.

חשבתי שנוכל לחסוך קצת כסף לפני ההוצאה הכספית כי ראיתי שמאווררים טובים ושקטים עולים כמו המארז הזה שקניתי.

בכל מקרה תודה על העיצות ,דרור.

פורסם

אתה טועה דרור. תוכל למצוא שני מאוררים טובים באזור ה-80 ש"ח לדעתי. בכל אופן זה שהרעש התחיל פתאום לפני שבועיים ולא היה עד אז רק מחזק יותר את העובדה שכנראה משהו במאוררים נדפק

פורסם

חבר'ה חבר'ה למה ישר לשלוח אותו לקנות מאווררים חדשים ?

אפשר לנסות לשמן את המאווררים הקיימים-מה יש לו להפסיד ? > קודם תוציא את המאווררים מהמארז, תוריד את המדבקה שיש על כל אחד מהם, תשים קצת שמן על הברזל שנחשף מתחת למדבקה ותחבר בחזרה - אמור להיות בסדר.

אם עדיין יש רעש בלתי נסבל אז תיגש לרכוש מאווררים חדשים.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זהו שהרעש הוא כאילו שהמאוורים עובדים במלוא העוצמה !

בעבר רק במאמץ (משחק כבד או גרפיקה עתירת עבודה למעבד) המאוורים היו מרעישים כך.

משום מה לא הצלחתי להוריד את מהירות הסיבוב של המאוורים ואז באמת לראות מהיכן הבעיה.

בכל מקרה תודה על הכיוון , מבטיח לבדוק ולעדכן , דרור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים