עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ממש נחמד, אני עדיין מחכה לULTRA GORE MOD כי כמות הדם לא מספקת

• תגובות 201
  • צפיות 22.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את העץ טכנולוגיה של המשחק?

חיפשתי באינטרנט ולא כל כך מצאתי.

אתם יודעים... איזה משהו שמארה שם את כל היחידות והבניינים וה-Treits שיש במשחק

תודה

פורסם

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=234127

בסוף ההודעה יש שלושה קבצי PDF שמפרטים את הטכנולוגיה.

סיימתי לחקור את כל הטכנולוגיות ולבנות את כל הבניינים ומאוד התאכזבתי שאין שום יחידה יותר טובה מLINE INF.

כלומר יש יחידות עם יתרונות אבל אין שום יחידה שעדיפה עליה מכל בחינה ושתחליף אותם כבסיס של הצבא שלך (יש כמה יחידות עדיפות אבל יש מהם כמות מוגבלת בלבד). אותה יחידה שאתה מתחיל איתה את המשחק נשארת היחידה המרכזית שלך גם בסוף המשחק. ממש מאכזב.

פורסם
  • מחבר

:o

כי זאת היחידה של אותה התקופה, מה רציתי שיהיה ליזריים?

חוץ מזה אל תשווה את ה LINE INF לפני השידרוגים ואחרי, החל מ FIRE BY RANK זה כבר יחידה אחרת לחלוטין

הרבה יותר קטלנית, בעיקר אם אתה משתמש ב DARTHMOD שהופך את המשחק יותר ריאלי.

DARTHMOD גרסאה 0.45

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=240571

פורסם

יש טכנולוגיה עדיפה.

נשקים עם טווח מוגדל דיוק מוגדל וכו'

הייתי רוצה LINE INF עם נשקים יותר מתקדמים.

יש לי אפשרות לאמן יחידת פרגסון. אחת. מה אני אמור לעשות עם יחידה אחת? והGREEN SHIRTS מוגבלים ל60 איש.

הנקודה שלי היא שאין שום טעם להמשיך לחקור טכנולוגיה מעבר לאמצע העץ. אתה מקבל טכנולוגיה צבאית עדיפה אבל אין לך שום יחידה שיכולה לשתמש שתחליף את הLINE INF (או שיש מספר מוגבל או שמספר החיילים ביחדה מוגבל ל60).

לסיכום : יש לי טכנולוגיה עדיפה - אבל אני לא יכול לממש את היתרון הטכנולוגי וזה מבאס ומוריד את הכיף מהמשחק.

פורסם

אם הייתה יכול לשדרג את הLINE INFANTRY כמו שאתה רוצה אחרי כמה שעות הייתה מנצח כל קרב ללא מאמת במינימום אבידות דבר שהיה עושה את המשחק לא כיף

פורסם

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=234127

בסוף ההודעה יש שלושה קבצי PDF שמפרטים את הטכנולוגיה.

סיימתי לחקור את כל הטכנולוגיות ולבנות את כל הבניינים ומאוד התאכזבתי שאין שום יחידה יותר טובה מLINE INF.

כלומר יש יחידות עם יתרונות אבל אין שום יחידה שעדיפה עליה מכל בחינה ושתחליף אותם כבסיס של הצבא שלך (יש כמה יחידות עדיפות אבל יש מהם כמות מוגבלת בלבד). אותה יחידה שאתה מתחיל איתה את המשחק נשארת היחידה המרכזית שלך גם בסוף המשחק. ממש מאכזב.

ליגה

תודה

וכן שמתי לב באמת שהמשחק הזה לא הכי רחב מבחינה צבאית

שמו הרבה יותר דגש על הים המסחר והפוליטיקה

חבל שזה לא כמו ב-Rome ששם אחרי כמה שנים (בלי קשר לבניינים שבנית ולשדרוגים שחקרת) קיבלת חיילים משודרגים לפי הציוויליזציה הרומית (אני מדבר על היחידות Auxilary אם מישהו זוכר)

פורסם

טוב, זה נהיה מוזר. יש אוניות מסחר, 12, כאלה שיכולות להגן על עצמן, אבל כל פעם שאני מנסה לשלוח אותן לנמל של מדינה אחרת, זה שואל אותי האם אני מכריז עליהם מלחמה. יש למישהו מושג איך סוחרים עם אומות אחרות במקרה ויש לי אוניות סוחר?

פורסם

זה אמור לעשות את זה אוטומטי , או דרך יחסים דיפלומטיים.

האוניות סחר זה לדעתי בשביל כול החופים האלה (כמו חוף השנהב)

פורסם

כלומר, אם אני רוצה לגלות חופים חדשים (אמריקה, הודו), אני לוקח את האוניות האלה?

פורסם

לא. שים לב שיש לך עוד "מקומות" חוץ מהודו אירופה ואמריקה. יש לך את חוף השנהב ועוד כמה חופים כאלה , ברזיל אם אם אני לא טועה, יש לך שמה נקודות איגוד שמביאות לך כסף. תלחץ על הגלובוס ליד המפה ויהיו לך שמה נקודות כאלה.

פורסם

תודה על המידע :) חבל שגיליתי את זה קצת מאוחר מדי, כל החופים בדרום אמריקה, אפריקה וכו' כבר תפוסים. אני יכול אבל להתחיל את המשחק מהתחלה והפעם לתפוס אותם מהר יותר.

פורסם

אני כבר בתור הראשוןן בונה בכל הנמלים שלי כמה שיותר ספינות מסחר ומתחיל לתפוס את כל החופים, בערך עד התור החמישי 1705 הרוב פנוי

וממש מהר אני מתחיל לקבל כסף

תבחר בהתחלה מדינה לסחור איתה אחד שאתה לא חושב שתלחם איתם רוב המשחק כי ככול שאתה סוחר יותר זמן עם מדינה מסוימת כך הרווחים שלך עולים, עדיף מדינה גדולה עם המון שטחים כי הם יקנו ממך יותר , אני אוהב לקחת בתור פרטנר למשחק את האימפריה האוטומנית כי לרוב לא ממש מעניינים אותי השטחים שלהם

וגם טיפ נחמד תכבוש את האיים של הפירטים זה לא כל כך קשה והם מפסיקים להציק ולחסום לך את נתיבי הסחר

פורסם

חוף אחד בברזיל והמון ספינות עליו מספיקות לי, מסתבר. תודה על העצה :)

אנשים במדינה שלי רוצים שינוי פוליטי. בהתחלה רצו את זה רק אזרחי ורשה הכבושה, אבל עכשיו גם בברלין הבירה רוצים את זה. אני לא יודע איך עושים את זה :-\

פורסם

FUCK ME BABY!!!! ניצחון על הצבא הצרפתי עם שתי יחידות של LINE INFANTRY עם 120 איש ביחידה... בואנה הצרפתים האלא נכים.... או שהמשחק מטומום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים