עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כשיחקתי עם האנגלים זה היה בסדר גמור אבל כשיחקתי עם הספרדים גם לי היו לי בעיות עם זה.

דווקא אני עם האנגלים. זה חתיכת דבר מעצבן

האמת היא שהדגלים זזים כ"כ מהר שאני מספיק לשים לב רק לאחרון... בשדה הקרב כל הדגלים זזים בסדר, כך גם על המפה הטקטית

גם אצלי בשדה הקרב ועל המפה הכול זז רגיל , רק כשאני מעביר תור.

כמה זמן לוקח לך להעביר תור אם הם זזים כול כך מהר.

• תגובות 201
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר המלצה לחנות במרכז ת"א שמוכרת את המשחק? באזור דיזינגוף/עזריאלי ככה

אני לא זוכר את שם החנות אבל היא נמצאת בדיזינגוף סנטר בקומה הראשונה מול צומת ספרים

אני חושב שאמור להיות שם את המשחק

פורסם

אתה יודע אם זה הגרסה המורחבת?

פורסם

דווקא אני עם האנגלים. זה חתיכת דבר מעצבן

גם אצלי בשדה הקרב ועל המפה הכול זז רגיל , רק כשאני מעביר תור.

כמה זמן לוקח לך להעביר תור אם הם זזים כול כך מהר.

לוקח בסביבות ה3/5 שניות

פורסם

יש לי בעיה עם הקמפיין של האמריקאים הראשון הזה...

אני בשלב השני שם והם אמרו לי לכבוש את הערים של הצרפתים בקנדה...

אין לי מושג איך אני אמור להגיע לשם. השטח חסום ואני לא מצליח לקחת את הגנרלים שלי צפונה.

אפילו כבשתי את האי של Newfoundland במזרח ועשיתי סיבוב בכל האטלנטי ולא מצאתי דרך לעבור צפונה.

מה עושים?

פורסם

אתה צריך לבנות צי אוניות ולהביס את הצי הצרפתי שעומד בדרכים הימיות עד לערים הללו, אחר כך אתה מעמיס את הצבא שלך על האוניות ומפליג לערים שבמטרתך לכבוש, מעביר את הצבא ליבשה וזהו

פורסם
  • מחבר

חברה כבר יצאו כמה מודים נחמדים שמשלימים כמה חלקים שהמפתחים הוציאו בכוונה מהמשחק

כדי לאפשר למכור אותו לקהל יותר נרחב למשל דם בקרבות, מכירת עבדים ועוד כמה דברים.

Battlefield Smoke & Blood Mod Update V 2.6

סרטון למהחשה:

קישור ללינקים להורדה והסברים להתקנה: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=237457

classic music pack

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=236363

יש עוד המון מודים מבטיחים לשינוי טקסטורות, לאפשרות משחק עם כל המדינות, להרחבה ושיפור הCAMPAIGN והAI הנוראי וכו...

אתם מוזמנים להציץ ולהמליץ על מודים טובים שבדקתם ועובדים:

http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1075

פורסם

אתה צריך לבנות צי אוניות ולהביס את הצי הצרפתי שעומד בדרכים הימיות עד לערים הללו, אחר כך אתה מעמיס את הצבא שלך על האוניות ומפליג לערים שבמטרתך לכבוש, מעביר את הצבא ליבשה וזהו

אין אף ספינה בים

רעיון אחר?

פורסם

אני לא מצליח לכבוש ספינות.

אני עושה BOARDING והספינה נכנעת אבל בסוף הקרב אני לא מקבל ספינות נוספות לצבא שלי.

אני עושה משהו לא בסדר?

פורסם
  • מחבר

זה פשוט מגוחכך!! הכפתור של הכניעה פשוט מיותר!

אני כבר סוף משחק יש לי את הצבא הכי טוב שלי משהו כמו 1500 איש + גיבוי

נגד עיר עם 8 חיילים והם לא נכנעים :kopfpatsch:

כמו כן מישהו נתקל כבר בהוצאות להורג בעיר?

אני מתכוון שיחידות אויב נתקעות בעיר הלכות לתוך הקיר של הבניין, זה קצת מעצבן כי אי אפשר לסיים את הקרב כך

אבל כיתת היורים שלי מכל כיוון מסדרת את המצב הרוח שלי במהרה ;)

האם מישהו מצא דרך להעלות רמות למתנקשים והאקדמאים אחרת הם פשוט מיותרים (אי אפשר להרוג אף אחד ואי אפשר לגנוב המצאות)???

עריכה:

אני עכשיו מחשק עם אוסטריה ואני פשוט נאנס, לפרוסיה יש 2 STACKS מלאים של חילים שרובם LINE INFANTRY שאין מצב שהם רכשו או יכולים לשלם עבורם, האם המחשב מרמה ברמת קושי גבוה ב CAMPAIGN או שזה התוסף שהתקנתי שמנסה לאתגר אותי למוות ?!?

פורסם

המשחק לא תומך ב-AA בכרטיסים של ATI! זה פשוט אבסורד! רק בגלל המשחק שדרגתי כרטיס מסך. על 4850 המשחק נראה הרבה יותר גרוע מאשר על כרטיס מסך לפני שנתיים.

מישהו יודע אם זה פגם בדרייברים של ATI או במנוע של המשחק?

בנוסף, מישהו נתקל בעיכוב כזה כשאר מזיזים את מפת המשחק? זה ממש מעצבן אותי. יש דרך להיפטר מזה?

פורסם

המשחק לא תומך ב-AA בכרטיסים של ATI! זה פשוט אבסורד! רק בגלל המשחק שדרגתי כרטיס מסך. על 4850 המשחק נראה הרבה יותר גרוע מאשר על כרטיס מסך לפני שנתיים.

מישהו יודע אם זה פגם בדרייברים של ATI או במנוע של המשחק?

בנוסף, מישהו נתקל בעיכוב כזה כשאר מזיזים את מפת המשחק? זה ממש מעצבן אותי. יש דרך להיפטר מזה?

בטח שהמשחק תומך! עד 8X! אני אישית משחק על 4X והמשחק ניראה נהדר! כבר אמרתי אם יש לך נקודותת כחולות כשאתה מפעיל AA תכבה את הADAPTATIVE ANTI ALIASING

פורסם

מחזק , תומך ועוד איך גם אני משחק על 4X

גם לי היו בעיות בהתחלה ואז עשיתי מה ש max אמר והכל הסתדר לי

פורסם

הוספתי עוד כמה מודים חדשים והם פשוט מצוינים הנה הם:

את שני אלה amir הוסיף מעלי אבל גם אני שם אותם כי התקנתי אותם והם מצוינים

מוסיף עשן ודם לשדה הקרב לא משהו אבל די נחמד , לפעמים קצת קשה לראות מה קורה בגלל כל העשן

אחרי המוד של הדם יש שני מודים נחמדים מאוד, הראשון מוסיף בס לתותחים ולרובים נותן תחושה די אמיתית , והשני נותן פזמונים שונים למתופפים ושירי מלחמה של המאה ה-18 (אני אישית מאוד התלהבתי מהמוד הזה)

הנה סרטון הדגמה:

והקישור למוד עצמו

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=237457

וזה המוד למוזיקה הקלסית בזמן הקמפין אני אישית ממש אהבתי את המוד כי ממש נותן תחושה של אותה תקופה בהסטוריה

רק קצת מוזר הוא שכאשר משחקים עם האימפריה העותמאנית הוא מנגן מוזיקה קלסית אירופאית.. קצת מוזר

ואני קטנוני במיוחד אז לי קצת הפריע שכאשר אני משחק עם הרוסים אני כמעט ולא שומע מלחינים רוסיים וכל אומה עם המלחינים שלה והמוזיקה שלה

אבל חוץ מזה די נחמד

מוסיף עוד 300 מגה של מוזיקה קלסית ל 400 מגה הקיימים כמעט פי שתיים

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=236363

והנה המוד הראשי של האתר Total War Center והכי מוזר שהוא שוקל הכי פחות מכולם 5 מגה

הוא מוסיף הרבה איזונים למשחק שהיו די חסרים כמו למשל:

-כפתור ה Surrender שהיה די מיותר עד עכשיו , למשל אם אני בה עם צבא של 1000 חילים נגד אומה חלשה עם 60 חיילים בעיר רוב הסכויים שהם יכנעו ולא יבזבזו לך את הזמן בסתם קרב מיותר

-אם פירטים חסמו את נתיב המשכר איתך הפרטנר של למשכר יתקוף את הפירטים ולא יחכה שאת תעשה את זה

את זה אהבתי במיוחד הופך את המשחק ליותר מציאותי הנה הציטוט

Conquering Provinces should be more difficult, not only by taking the capital. Religion and unrest takes a much bigger part in a province pacification. In my test I finally took France (I played with Britain). How? I sieged it for 4 turns. They attacked with all the militia inside. I won but they still had new militia regenerated! New siege and new battle to win with a lot of casualties. The city is ruined with many damages. My income is depleted and I face bankruptcy. I do not have money to recruit new units and repair my losses. A relieveing french army enters the border. A rebel force is generated at the outskirts of the city. I decide to take an empty star fort outside of the town and abandon the city. Paris is easily taken and the remnant of my forces are sieged by a big and united french army to destroy me completely

ויש עוד הרבה תוספות טובות

מומלץ להתעדכן פעם בשבוע כי הם מוסיפים עוד ועוד דברים בקצב מסחרר

הנה הקישור

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=240571

פורסם
  • מחבר

והנה המוד הראשי של האתר Total War Center והכי מוזר שהוא שוקל הכי פחות מכולם 5 מגה

הוא מוסיף הרבה איזונים למשחק שהיו די חסרים כמו למשל:

-כפתור ה Surrender שהיה די מיותר עד עכשיו , למשל אם אני בה עם צבא של 1000 חילים נגד אומה חלשה עם 60 חיילים בעיר רוב הסכויים שהם יכנעו ולא יבזבזו לך את הזמן בסתם קרב מיותר

-אם פירטים חסמו את נתיב המשכר איתך הפרטנר של למשכר יתקוף את הפירטים ולא יחכה שאת תעשה את זה

את זה אהבתי במיוחד הופך את המשחק ליותר מציאותי הנה הציטוט

ויש עוד הרבה תוספות טובות

מומלץ להתעדכן פעם בשבוע כי הם מוסיפים עוד ועוד דברים בקצב מסחרר

הנה הקישור

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=240571

חחח, זה בדיוק המוד הנוסף שאני משתמש בו (;

הסיבה היחידה שלא פרסמתי אותו כי בניגוד ל2 האחרים הוא מחליף לך את הקובץ PATCH המקורי

והיה סיכוי טוב שהוא יכל ליצור בעיות איזון ובעיות בכלל במשחק, אבל אחרי שבוע איתו אני בהחלט מצטרף להמלצה.

למי שלא מכיר זה DarthMod והוא רק משתפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים