עבור לתוכן

Empire: Total War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז היום הגיע החבילה עם המשחק המקורי... אחרי התקנה וכו' בOPTIONS יש לי את האפשרות לVERY HIGH אבל הSSAO אפור... מוזר...

המשחק המקורי רץ חלק לגמרי (חוץ מהקרבות בהם כל הצבא עומד ליד חומות עיר מוצפות בחיילי אוייב ששם יש קירטועים קלים)

אני מוריד את הכובע בפני המפתחים שהוציאו מנוע יותר יעיל ויפה מהקודם... דבר אחד מעצבן הוא ששתי כיתות יורים עומדות אחת מול השנייה במרחק של 50-60 מטר וממטירות גשם של עופרת אחת על השנייה ובכל זאתם מתים 10 איש גג ...אותה סיטואצייה כאשר אני מכתר יחידת אוייב וממתיר עליה אש מכל הכיוונים האבידות של האויב בקושי עוברות את ה30-40 איש ואין ברירה אלא לשלוח את החיילים לקרב מגע.. או בגלל פגז יכול למות חייל אחד לא קשור... וגם קרה לי כמה פעמים שהתותחנים ברחו משדה הקרב והדגל שלהם התחיל להבהב למרות של הצבא הצנוע שלי (כולה 20 יחידות ::)) עמד והגן עליהם..... עוד באג מוזר, סליחה זאת אקראיות מוחלטת כניראה אך אקראיות שמעלה חיוך WTF על הפנים.... אז ככה בROAD TO INDIPENDENCE כשצריך להביס את הצי הצרפתי ואז לכבוש עיר כלשהי הצרפתים הציבו צבא ענק מחוץ לעיר ואני נאלצתי לתקוף אותו ביחס של 3:1 לטובת הצרפתים... הצבתי את התותחים בקדמה עם שורות של חיילים מאחוריהם והחבאתי יחידה אחת בתוך מבנה בקדמה וכאשר הצרפתים הגיעו למבנה הם כיתרו אותו והקלו לי את העבודה... אז כשהלכתי לבחור את התותחים שלי שירו על יחידות שונות ואחרי שהם הטילו את הפגז הראשון אני קולט שתי הודעות על כך שהגנרל של האויב מת בקרב! 4 פגזים שני גנרלים!!! WOW! את הקרב סיימתי ביחס של 2:1 לטובתי...

אגב עד עכשיו לא הפסדתי בקרב אחד ואני בCHAPTER 3 ללא צ'יטים רמת קושי מדיום... מי שצריך טיפים שיגיד

שמתי לב שאנשים גם מתלוננים על זמני הטעינה, אז ככה אצלי הם נעים בין 15-30 שניות. ארוך יותר ממשחקים אחרים אבל עדיין יחסית קצר

• תגובות 201
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקת ב GRAND CAMPAIGN ? אני חייב לדעת למה ההעברת תורות מקרטעת לי (זה שהיא איטית זה מובן במשחק בסדר גודל כזה)

פורסם

שיחקת ב GRAND CAMPAIGN ? אני חייב לדעת למה ההעברת תורות מקרטעת לי (זה שהיא איטית זה מובן במשחק בסדר גודל כזה)

אני את המשחק הזמנתי ברוסית בשביל אבא שלי ולא מצאתי שום אפשרות שדומה לGRAND CAMPING... יש מצב אתה תגיד לי איזה כפתור זה?

פורסם

חברה בעיה. אם מישהו יכול לעזור. הפונט במשחק נורא קטן ולא ברור אני צריך זכוכית מגדלת כדי לקרוא מה כתוב. מישהו יודע איך אפשר לשנות את הגודל של הפונט?

פורסם

^^^

מצטרף לשאלה (ומקפיץ)

פורסם
  • מחבר

טוב נשברתי, הפעלתי את גרסאת הSTEAM הארורה ועשיתי עדכון ועדין יש כל כך הרבה בעיות, פשוט נמאס לי לשחק.

פורסם

טוב נשברתי, הפעלתי את גרסאת הSTEAM הארורה ועשיתי עדכון ועדין יש כל כך הרבה בעיות, פשוט נמאס לי לשחק.

לי אין שום בעיות משום מה... חבר שלי שקנה מסטים לא סובל גם

פורסם
  • מחבר

לי אין שום בעיות משום מה... חבר שלי שקנה מסטים לא סובל גם

עכשיו השתמשתי בגרסאה של הסטיים אחרי עדכון...

עדין יש ריצודים, עדין יש CTD, עדין יש איטיות, מסיבה לא ברורה קיבליתי 2 מחבלים שהיו רשומים כסוכנים שלי

אבל נראו כמו חיילים וברגע שהייתי נכנס עם הספינה למספנה היא CTD... הייתי צריך להפריד אחד אחד ולהתביע את הספינה שנשארה איתם.

ומה שעצבן אותי סופית היה אחרי קרב ענק משום מה התפריט המזד... נתקע !

היה לי כפתור X ו V אף לחיצה על אף אחד מהם לא פתרה את הבעיה...

ה ALT+TAB נפתר, האוניות שנתקעות בתוך אזורי המסחר נפתר.

אני מצטער אבל אלו לא בעיות גרפיקה, אם אתה לא נתקלת בהם אז בטח לא שיחת מספיק

או שלא שיחקת בצורה רצינית...

אין דבר יותר מעצבן פתאום לגלות שכל המסחר שלך נעלם...

בדיקה מעמיקה של כל נתיב מסחר אפשרי בכל מפה מעלה שאתה לא חסום אבל יש לך מינוס 14אלף כל חודש, משחק חדש...

קיצור אחד המשחקים הלא גמורים...

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מדבר, לפני שעה סיימתי את הדרך לעצמאות ועד עכשיו לא ניתקלתי בשום באג חוץ מהריצודים והנקודות הכחולות שקורה בכרטיסי ATI והפתרון אליו הוא פשוט- לבטל את הADAPTTIVE ANTI ALIASING בדרייבר.

תנסה להתקין את המשחק מחדש כי אצל חבר שלי אין שום בעייה שדומה לבעיות שלך.... אגב מה המערכת שלך?

פורסם
  • מחבר

לא שיחקתי בדרך לעצמאות אני מדבר על הקמפין עצמו ...

וממה שאני זוכר המפרט שלי זה:

E8400

2X2G זכרון

512M 4800

אני מאמין שזה מספיק בשביל להריץ את המשחק, אבל שוב זאת לא בעיה של גרפיקה ...

זה לא שאין בעיות עם גרפיקה וקולות וכו אבל איתם אני יכול לחיות ...

וזה גם לא בעיות AI מעצבנות או כל מיני PATHFINDING שהם לא סימנו

אלו בעיות CTD ושאר דברים שפשוט הורסים לך את כל המשחק וצריך לחזור תורות אחורה או להתחיל מהתחלה.

פורסם

גם בקמפיין לא היו לי בעיות עד כה, סיימתי את האוסטרי כמעט, תתקין מחדש ותעדכן אותנו

פורסם

גם לי אין בעיות כמעט ויש לי כמה שעות ממש יפות על המשחק הזה.

נו MAXIMSKV כשאתה עושה את הקמפיין ומעביר תור, שום דבר לא מקרטע אצלך טיפה? הדגלים הולכים חלק כול הזמן?

פורסם

נו MAXIMSKV כשאתה עושה את הקמפיין ומעביר תור, שום דבר לא מקרטע אצלך טיפה? הדגלים הולכים חלק כול הזמן?

האמת היא שהדגלים זזים כ"כ מהר שאני מספיק לשים לב רק לאחרון... בשדה הקרב כל הדגלים זזים בסדר, כך גם על המפה הטקטית

פורסם
  • מחבר

כשיחקתי עם האנגלים זה היה בסדר גמור אבל כשיחקתי עם הספרדים גם לי היו לי בעיות עם זה.

פורסם

אפשר המלצה לחנות במרכז ת"א שמוכרת את המשחק? באזור דיזינגוף/עזריאלי ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים