פורסם 2009 במרץ 416 שנים שלום לכולם יש לי את המשחק הנ"ל. חיפשתי דיון ראשי לא מצאתי דבר ראשון, רציתי לדעת מאיפה אני מגיע לתפריט עם שינוי מקשים, לשמור, לצאת, וכל האפשרויות הקלאסיות. אני לוחץ ESC יש לי רק נתונים מכל הסוגים. אשמח לעזרה תודה
פורסם 2009 במרץ 416 שנים האמת שמחקתי אותו לא מזמן...מממממ אם אני זוכר נכון, תעשה ESC באמצע שאתה במשחק ואז תלחץ על F1 וגם F2 לנווט..אתה תגיע ל CONTROLS שם יש שם איזה כמה מסכים לעבור...
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר תודה אחי מצאתי חשבתי שF1 זה תפריט וF2 זה עוד אחד לא חשבתי שהם מעבירים בין התפריטים חח
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אני לא רואה מה הבעיה בהעברה של F1 וF2הייתי כמובן שמח אם התפריט הראשון שמוצג היה ההגדרות אבל המעבר בין התפריטים הוא משהו שאי אפשר לתחמק ממנו
פורסם 2009 במרץ 516 שנים אל תשנה מקשים. כל קודם הם בסדר, דבר שני תקנה הגה, המשחק הופך למהנה פי 100000000000. גם לא צריך הגה יקר, יש לי של לוגי'טק במאתיים ומשהו ש"ח
פורסם 2009 במרץ 516 שנים כן אבל זה קצת מבאס לא רואים קמ"ש לא HUD זה דיי מעצבן אבל הריסוקים של המשחק ענקיים ;D אין כמו למחוץ איזה רכב לתוך עמוד
פורסם 2009 במרץ 516 שנים ריסוקים מגניבים, נכון אבל בפלייסטיישן אם לא לוחצים על כלום הקטע עובר מהר יותר ואם לוחצים על כפתור יש הילוך איטי, פה אין את זה ולפעמים את רוצה לחזור למירוץ ואתה סתם יושב ומתייבש
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר אהבתי את המשחקיות. אבל יש מצב כזה לGPS נורמלי? הזה שמכוון ממש חרא. אני לא מצליח מרוצים נורמלים.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים כן זה דיי מבלבל אבל תנסה להשתלב עם זה אני למשל מסתדר עם זה סיימתי הרבה פעמים מקום ראשון...
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר מתוך 3 מרוצים לקחתי 1 =\. אבל אהבתי את המרוצים שצריך לדפוק לאנשים את המכוניות חח. בנתיים ראיתי רק 3 סוגי מרוצים. יש יותר נכון? [מקווה]
פורסם 2009 במרץ 516 שנים גם הקטע עם המפה והניווט כל כך דבילי, שאלוהים יעזור למתכנת הדיסלקט שעשה אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.