עבור לתוכן

משחקי FPS עם עכבר אלחוטי - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מכם ניסה פעם את הG7 שאתם מדברים?

וגם כל מי שמשתמש בcordless rumblepad 2 של לוג'יטק ולא מרגיש דיליי, לא ירגיש עם העכבר הנ''ל (שניהם עובדים ב2.4GHZ).

פורסם

יש לי את הG7 ואני נהנה מכל רגע(אולי חוץ מהרגע שבו אני מחליף סוללה באמצע המשחק).

DELAY PROOF.

זה העכבר האלחוטי היחיד שאני ממליץ עליו, עכברים אחרים שניסיתי פשוט לא מספקים את הסחורה..

פורסם

אני בכלל משחק עם עכבר MS חוטי פשוט של 40 שקל, ומצליח להנות ממשחקים..

אבל כנראה שזה רק אני .. ;D

פורסם

דווקא ה MS הפשוטים לא רעים בכלל.

למעשה יכול להיות שיש לך עכבר שנחשב לאחד הטובים ביותר. (מבחינת גיימינג)

פורסם

אני אומר לכם שכן יש DELAY...

עבדתי עד עכשיו עם MX310(שזה בעצם MX500 רק בעיצוב שונה ועם פחות כפתורים) שגם לו יש 800DPI, עכבר מעולה אני איתו כבר 3 שנים, לא הרגשתי בשום בעיה.. לפני כמה ימים הבאתי MX700 שרק למי שלא יודע מדובר על MX500(גם 800DPI) רק אלחוטי... העכבר הזה : http://www.dvhardware.net/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=14

ויש דיליי אמנם קטן, אבל זה מאוד מאוד משפיע בCS(משחקים אחרים כמו GTA וכ'ו זה ממש ממש לא מפריע וכמעט ולא מורגש)

אבל במשחקי FPS מהירים כמו UT3 וCS/CSS זה מורגש מאוד ומשפיע מאוד.. יש למישהו רעיון?

אה כן - העכבר במרחק של 30-40 סנטימטר מהמקלט...

אתה מביא עכבר של 27MHZ ומתפלא שיש דילאי?

עכברים אלחוטיים לגיימינג- אך ורק 2.4GHZ, והפתרון הכי טוב כרגע אלו עכברי bluetooth 2.0

רוחב הפס של בלוטות' 2 גדול בערך פי 20 משל ערוץ תקשורת 27MHZ שציוד שולחני משתמש בו. יש לי בסט השולחני Intellimouse for bluetooth, דילאי זו מילה שלא קיימת בשבילי. FPS או מה שלא תרצה, הכל הולך מעולה.

פורסם

יש לי את הG7 ואני נהנה מכל רגע(אולי חוץ מהרגע שבו אני מחליף סוללה באמצע המשחק).

DELAY PROOF.

זה העכבר האלחוטי היחיד שאני ממליץ עליו, עכברים אחרים שניסיתי פשוט לא מספקים את הסחורה..

אני חושב כמוך, וכדאי שאנשים ידעו את זה לגבי הG7, כי יש אנשים שעקרוני מאוד להם שיהיה אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים