פורסם 2009 במרץ 516 שנים תוכל לערוך את הכותרת ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך.אני חושב שכפתור ה"עריכה" מספיק ברור.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים תם זמנו של ה-q6600 עדיף E8400 כדי לא להתאכזב וכדי בעתיד לקנות מחשב חדש עם הדברים החדשיםלמה תם זמנו כי הוא ב-65NM לא תומך בכל מיני טכנולודיות חדשות חם ופשוט תם זמנו יש Q חדשים שהחליפו אותו וכמובן ה-I7מפרט מעולה לך עליואתה מבלבל פה לגמרי ... אין קשר לתהליך יצור ולתמיכה "בטכנולוגיות חדשות" בכל מצבהמארז לא יקר והוא מאד טוב אתה תשמע מלא ביקורות טובות עליו ברשת ובפורום ( מארזים )בקשר לשאלה של כפול ליבה \ מרובע ליבה ... לך לפורום מעבדים יש שם דיון ארוך מאד ... בקצרה: אם המחשב מיועד אך ורק למשחקים עדיף שתיקח כפול ליבה ( E8400 ) שמראה ביצועים יותר טובים במשחקיםאם המחשב מיועד למשחקים + עריכה קידוד וכ'ו עדיף שתיקח כבר מרובע ליבה ( הצעה שלי Q6600 שהוא כמעט באותו מחיר כמו ה E8400 +- כמה שקלים )לדעתי לך על Q6600 יש לי אותו והוא מעבד מצויין והוא אוברקלוקר טוב ( יחסית למרובעי ליבה ) בכל מצב ... אתה לא תצטער אם תיקח תמעבד הזה או את זה ... שניהם טובים כל אחד ברמה שלו ...תתחדש :]
פורסם 2009 במרץ 516 שנים למשחקים ? אחלה מפרטיש לי שאלה אליך...אתה מעדיף מעבד עם שתי ליבות עם תדר גבוהה או שאתה מעדיף מעבד מרובע עם תדר נמוך ואופציית אוברקלוק מטורפת?
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר אני לא מבין ממש אבל אני חושב שעדיף מרובע עם אוברקלוק טוב לא?אני נכנס לפורום מעבדים לשאול שמה..
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אני לא מבין ממש אבל אני חושב שעדיף מרובע עם אוברקלוק טוב לא?אני נכנס לפורום מעבדים לשאול שמה..נכון לעכשיו המשחקים תומכים בשתי ליבות... זאת אומרת שלq6600 יש 4 ליבות שכל אחת מהם היא 2.4 ובגלל זה הוא פחות טוב... אבל עם אוברקלוק הוא מעולה.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר אז לקחת Q6600 ולבצע עליו אוברקלוק?זה מרובע ליבה נכון?אבל הבעיה שאני יסתבך לעשות OC לבד.מה לעשות?
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אז לקחת Q6600 ולבצע עליו אוברקלוק?זה מרובע ליבה נכון?אבל הבעיה שאני יסתבך לעשות OC לבד.מה לעשות?1. ברור2. אכן זה מרובע ליבות3. בשביל מה יש את פורום אוברקלוקינג וקירור?4. אל תדאג ידריכו אותך ואתה תעשה מה שהם אומרים וזהו.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים מחבר אוקיי תודה רבה אתם ממש עוזרים לי.אני לוקח את המפרט הזה ומחליף מעבד לQ6600
פורסם 2009 במרץ 616 שנים אוקיי תודה רבה אתם ממש עוזרים לי.אני לוקח את המפרט הזה ומחליף מעבד לQ6600בשביל זה hwzone קיים.
פורסם 2009 במרץ 616 שנים בתכלס גם ל8400 אפשר לעשות OC , וגם חצי Q6600 לא נראה לי יגבילו אותו עם כרטיס מסך יחיד (בעצם אין לי מושג כמותי בעניין כי רק לא מזמן התעדכנתי במה שקורה בחומרה אבל אני מניח שזה יגביל אותו במה שיש היום רק עם איזה GTX 285+ או SLI\CF)למרות שמצד שני אם הוא עובד עם דברים שלוקחים זמן מהמעבד (טוב לא פוטושופ אבל נגיד סתם FAH או קידוד) אז בתכלס אפשר לעשות OC כבר עכשיו והארבע ליבות יהיו שימושיות , אחרת הייתי מחכה עם זה כי סביר להניח שאחר כך יהיה לו כסף להשקיע בקירור טוב יותר והוא כבר יעשה את זה כשצריך ויהיה לו משעמם....
פורסם 2009 במרץ 716 שנים אם אני יעשה OC לQ6600 אז הוא כן יתמוך במשחקים של היום?גם בסטוק הוא תומך למה שהוא לא יתמוך?אוברקלוק משפר ביצועים אבל אפילו בסטוק זה מספיק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.