עבור לתוכן

רעשי מחשב בתדר גבוה - האם חומר מבודד פיתרון מספק? אם לא- מארז שקט בסביבות 500 שח

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

המחשב שלי (כרגע עם מארז ג'נרי) אינו מרעיש במיוחד

אבל קצת מפריעים לי רעשים דווקא בתדר הגבוה.

זה רעש בעוצמה נמוכה ובתדר מאוד גבוה, כמעט לא שומעים אז זה אבל זה שם ןזה מציק.

האם יש חומר מבודד יעיל לטיפול בבעיה או שחבל על ההתעסקות וצריך להחליף מארז?

תודה רבה

פורסם

ממליץ להחליף בלי שום קשר לרעשים.

מעבר לזה, חומר בידוד יעלה לא מעט (באוזר ה-100 ש"ח לדעתי) ואני לא חושב ששווה לשים דבר כזה במארז ג'נרי. בנוסף, חומר הבידוד גורם לעליית טמפ' מן הסתם.

ומהכל הכל - תבדוק ממה נובע הרעש. אם תחליף למארז אחר והרעשים בכלל מה-HD או מהספק לא עשית בזה כלום.

ואם זה באמת מהמארז ותרצה המלצה לאחד חדש, אנחנו זקוקים למפרט המלא שלך ולהוספת התקציב שלך לכותרת

פורסם
  • מחבר

extract תודה,

חומר מבודד אחד שנתקלתי בו אחרי מעט חיפושים ברשת הוא noise dampening kit של tharmaltake.

עולה בסביבות 25 ש"ח ב topmarket.co.il

בנוגע לבידוד הרעש...

מדובר בצליל עם תדר גבוה מאוד. לא של מאוורר לדעתי וגם לא הצליל המכני של ה HD שאיתו אין לי בעיה.

יכול להיות ספק? לוח אם?

בגדול הייתי מעדיף להימנע מהחלפת מארז ולכן אם מישהו יודע אם הקיט הזה יכול להפחית רעשים בתדר גבוה זה יעזור לי.

במידה ולא - אני מוכן להשקיע כמה שצריך בישביל לטפל בבעיה. עד סכום של 500 ש"ח נשמע לי סביר - מוכן גם יותר.

לגבי המפרט:

e5200@3.15

קירור של ac 7 pro

gigabyte g31m-es2l

seagate 320 gb

2GB RAM

ezcoll 400w

ומארז ג'נרי...

פורסם

מציע לך שוב לבדוק את זה ולא להגיד "לא נראה לי" כי בסוף חבל שתוציא מאות שקלים לחינם.

המארז והספק שלך ג'נריים - מאוד יכול להיות שזה אחד מהם. יכול להיות שזה הכונן הקשיח.

לוח אם לא מגיע עם חלקים נעים לכן זה לא הוא (ואני לא מאמין שיש לך עליו מאורר, זה רק בלוחות בודדים מאוד ואני לא חושב שעדיין משתמשים בזה בכלל).

פורסם

רעש בעוצמה נמוכה אבל בתדר גבוהה נובע לרוב מרעש חשמלי דווקא ולא מכני.

כלומר ככל הנראה זה לא מאוורר (אלא אם כן מלא באבק) ולא מהדיסק הקשיח (אלא אם כן ספג וואחאד נפילה).

ספק ג'נרי באוברקלוק זה בהחלט אפשרי.

היות ומדובר על אוברקלוק לא קטן זה מצד שני יכול להיות גם המעבד וגם הלוח.

אני נתקלתי בעבר ברעש חשמלי בלתי נסבל ממעבד Intel Pentium D שרץ ב3Ghz ללא אוברקלוק.

תנסה את הספק על מחשב אחר ותחפש את הרעש. אם זה לא הספק זה כנראה מהמעבד/לוח שקשה להם לעמוד בעומס. פשוט תוריד קצת את התדר חבוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים